Media Box και για internet streaming??

Reaction score
0
Καλησπέρα,
έχετε να προτείνετε κάποιο media box που πέραν των γνωστών χρήσεων να μπορεί να δικτυώνεται και να παίζει και streaming π.χ από YouTube, live webtv (από ελληνικά κανάλια κτλ) το οποίο 2o νομίζω χρησιμοποιεί Flash...???
Βλέπω καλές εντυπώσεις για το Me8eder Med800X3d/wp, Med1000X3D/wp αλλά νομίζω δεν πρέπει να παίζει streaming σε flash....;έτσι δεν είναι???

Reaction score
1.458
Youtube παίζουν τα περισσότερα σύγχρονα media players όπως Pop Corn,Dune,Mede8er X3D,Apple tv κα
Τώρα για streaming υποστηρίζει ip tv το Mede8er και τα dune αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει στο Appstreamer τα ελληνικά κανάλια ήταν με άθλια εικόνα.
Δες για το Mede8er πως θα το σεττάρεις για iptv εδώ:http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,12125.0.html

Reaction score
1.458
Και το boxee βεβαίως έχει flash αλλά έχει καιρό να αναβαθμιστεί από την εταιρία.Ωστόσο παραμένει πολύ καλή επιλογή ακόμη και σήμερα.
Να σε ρωτήσω γιατί θες να βλέπεις σε streaming τα ελληνικά κανάλια?Βρίσκεσαι στο εξωτερικό?

Reaction score
0
Ναι βρίσκομαι εξωτερικο (Qatar), και εδώ που μένω δεν μας επιτρέπουν να βάλουμε satellite dish περαν αυτών που έχουν (Arabsat, Nilesat, Intelsat). Γνωρίζετε τι αλλές λύσεις υπάρχουν???
Ευχαριστω...

Reaction score
0
Δεν ήξερα για το XBMC. Μέσω google ψαχνω να μάθω περισσότερα. Θα ήθελα όμως κατι να είναι καλό και σε media box.

Reaction score
386
Υπαρχουν κ android arm boxes που φορουν xbmc. Πχ MINIx neo x5/x7
Ψαξε για xbmc + hellenic tv ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη για streaming ελληνικων καναλιων.
Επισης παιζει σε κινητα αντροιντ, iphone/ipad jb, atv1/2 jb αν σου λειπουν τοσο τα ελληνικα καναλια !

Reaction score
0
Οταν έχεις και την οικογενεια μαζι θελεις λίγο και την ελληνική "δόση" σου φίλε. :):)
Ενδιαφέρον φαίνεται το MINIx neo x5/x7....

Reaction score
386
Aπλά ενημερωτικά να ξερεις οτι δεν θα μπορεις να δεις προγραμματα που υποκεινται σε πνευματικα δικαιωματα δυστυχως.

Reaction score
0
λεω να δοκιμάσω πρώτα το xbmc στο pc να δω πως δουλεύει.....πριν κάνω κάποια αγορά. Οταν λές πενευματικά δικαιώματα εννοείς π.χ τον Alpha που δοκίμασα να το δω και έβγαλε μην. για no streaming?? από ταινίες στο xbmc βλέπω οτι πρέπει να έχει πολύ πράμα....:)

Reaction score
386
Ωραίος, δοκιμασε το πρωτα στο πισι να δεις πως παει κ αποφασίζεις.:)
Ναι οντως ο alpha δεν παιζει τωρα εχει λογω δικαιωματων, αλλα γενικα για ενημερωτικα, ειδησεις ,ελληνικες σειρες εισαι οκ.
H ποιότητα σε καλύπτει ?

Reaction score
0
τα tv streams κανουν συχνα buffer....από video έχει αρκετά, δοκίμασα κάποια HD και μου κόλλαγαν (επρεπε να πατάω play ξανά και ξανά) δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποια άλλα add-ons, repositories (το fusion έβαλα) έχουν καλύτερη απόδοση ή xρειάζεται να κάνω κάποια settings...

Reaction score
386
Δοκιμασες το hellenic tv του lambda?
Στο fusion repo το βρισκεις.
Πιθανον τα πολλα κολληματα να οφειλονται οτι εισαι μακρυα, στην γερμανια κατι φιλοι που εχω δεν εχουν καποιο προβλημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead