- Reaction score
- 0
ακουσα το media markt θα ειναι συντομα στην Αθηνα... ξερετε ποτε? που? κλπ?
Εγώ αντίθετα εύχομαι το αντίστροφο...το εχει δει κανεις? ειναι τοσο μεγαλο οσο λενε? καλα... δεν φανταζομε να ειναι σαν ΙΚΕΑ, αλλα σαν το MEGA KOTSOVOLO κατι τετοιο ε?
H δικια μου εμπειρια απο την MediaMarkt στην Ελβετία και στην Γερμανια ειναι αριστηΗ εμπειρια μου απο αυτες τις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην ελλαδα αλλα και οτιδηποτε αναλογο στην κυπρο ειναι οτι ενω διαφημιζονται σαν φτηνοι, στην πραγματικοτητα οι τιμες τους ειναι χαλια και δεν μπορουν να πεσουν και ουτε ενα ευρω αν δεν γινει ολομελης μετοχικη συσκεψη πρωτα . Επισης εχουν εκατο υπαλληλους που μακαρι ο ενας να ξερει ελαχιστα περι του αντικειμενου. Και επειδη ειναι και πολλοι μπορει να μαζευτουνε 10 ατομα και να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο ομαδικως με τα περιεργα που τους λες. Και τουλαχιστον εδω στην κυπρο σου πασαρουν κλουβια αυγα για σημερινα . Πχ ενω στις lcd η sharp aquos εχει τα νεα μοντελα με τις 1080 γραμμες εδω ο αντιπροσωπος που τις φερνει πανηγυριζει παγκυπριως με τα μοντελλα των 480 γραμμων.....
Μα δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε αλυσίδα καταστημάτων αλλα για τα media markt. Δεν λεω πως οι υπάλληλοι θα είναι σχετικοι αλλα θα πιέσει τον ανταγωνισμό (βλέπε Κωτσοβολος).Η εμπειρια μου απο αυτες τις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην ελλαδα αλλα και οτιδηποτε αναλογο στην κυπρο ειναι οτι ενω διαφημιζονται σαν φτηνοι, στην πραγματικοτητα οι τιμες τους ειναι χαλια και δεν μπορουν να πεσουν και ουτε ενα ευρω αν δεν γινει ολομελης μετοχικη συσκεψη πρωτα . Επισης εχουν εκατο υπαλληλους που μακαρι ο ενας να ξερει ελαχιστα περι του αντικειμενου. Και επειδη ειναι και πολλοι μπορει να μαζευτουνε 10 ατομα και να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο ομαδικως με τα περιεργα που τους λες. Και τουλαχιστον εδω στην κυπρο σου πασαρουν κλουβια αυγα για σημερινα . Πχ ενω στις lcd η sharp aquos εχει τα νεα μοντελα με τις 1080 γραμμες εδω ο αντιπροσωπος που τις φερνει πανηγυριζει παγκυπριως με τα μοντελλα των 480 γραμμων.....
Που ακριβώς είναι αυτό;;To FNAC ανοιγει στις 16 Νοε....στο The Mall
και αυτο στο Μαρουσι σε ενα καινουργιο μεγαλο εμπορικο κεντρο.Που ακριβώς είναι αυτό;;To FNAC ανοιγει στις 16 Νοε....στο The Mall
και αυτο στο Μαρουσι σε ενα καινουργιο μεγαλο εμπορικο κεντρο.Που ακριβώς είναι αυτό;;To FNAC ανοιγει στις 16 Νοε....στο The Mall