media markt ποτε με το καλο?

Reaction score
0
το εχει δει κανεις? ειναι τοσο μεγαλο οσο λενε? καλα... δεν φανταζομε να ειναι σαν ΙΚΕΑ, αλλα σαν το MEGA KOTSOVOLO κατι τετοιο ε?

Reaction score
54
Telos Noemvriou anoigei, 5xiliades tetragonika m h ektash tou(tha kaliptei to 55% tis epifaneias tou emporikou kentrou).
Kai anamenetai kai allo ena sto Delta Falhrou ;)

Reaction score
164
το εχει δει κανεις?  ειναι τοσο μεγαλο οσο λενε? καλα... δεν φανταζομε να ειναι σαν ΙΚΕΑ, αλλα σαν το MEGA KOTSOVOLO  κατι τετοιο ε?
Εγώ αντίθετα εύχομαι το αντίστροφο... :D
Ο Mega Κωτσόβολος δίπλα από το ΙΚΕΑ ήταν, μακράν, το χειρότερο μαγαζί απ' όσα έχω πάει... Τσάμπα έχασα το πρωί του Σαββάτου.
Χτες πέρασα έξω από το Media Markt, αλλά από το απέναντι ρεύμα. Έχουν καλύψει την ταμπέλα με ύφασμα, και μέσα μοιάζει άδειο αλλά τεράστιο.

Reaction score
54
To media markt στα Β. Προάστεια θα καλύπτει 5.000 τμ ενω ο mega κωτσοβολος καλύπτει 4.200τμ.

Το δευτερο media markt στο δέλτα φαληρου θα είναι στα 3.800 τ.μ. χώρου καταστημάτος και 1.200 τ.μ. αποθηκών.

Reaction score
0
Η εμπειρια μου απο αυτες τις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην ελλαδα αλλα και οτιδηποτε αναλογο στην κυπρο ειναι οτι ενω διαφημιζονται σαν φτηνοι, στην πραγματικοτητα οι τιμες τους ειναι χαλια και δεν μπορουν να πεσουν και ουτε ενα ευρω αν δεν γινει ολομελης μετοχικη συσκεψη πρωτα . Επισης εχουν εκατο υπαλληλους που μακαρι ο ενας να ξερει ελαχιστα περι του αντικειμενου. Και επειδη ειναι και πολλοι μπορει να μαζευτουνε 10 ατομα και να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο ομαδικως με τα περιεργα που τους λες. Και τουλαχιστον εδω στην κυπρο σου πασαρουν κλουβια αυγα για σημερινα . Πχ ενω στις lcd η sharp aquos εχει τα νεα μοντελα με τις 1080 γραμμες εδω ο αντιπροσωπος που τις φερνει πανηγυριζει παγκυπριως με τα μοντελλα των 480 γραμμων.....

Reaction score
0
Η εμπειρια μου απο αυτες τις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην ελλαδα αλλα και οτιδηποτε αναλογο στην κυπρο ειναι οτι ενω διαφημιζονται σαν φτηνοι, στην πραγματικοτητα οι τιμες τους ειναι χαλια και δεν μπορουν να πεσουν και  ουτε ενα ευρω  αν δεν γινει ολομελης μετοχικη συσκεψη πρωτα . Επισης εχουν εκατο υπαλληλους που μακαρι ο ενας να ξερει ελαχιστα περι του αντικειμενου. Και επειδη ειναι και πολλοι μπορει να μαζευτουνε 10 ατομα και να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο ομαδικως  με τα περιεργα που τους λες. Και τουλαχιστον εδω στην κυπρο σου πασαρουν κλουβια αυγα για σημερινα . Πχ ενω στις lcd η sharp aquos εχει τα νεα μοντελα με τις 1080 γραμμες εδω ο αντιπροσωπος που τις φερνει πανηγυριζει παγκυπριως με τα μοντελλα των 480 γραμμων.....
H δικια μου εμπειρια απο την MediaMarkt στην Ελβετία και στην Γερμανια ειναι αριστη :D :D Μακαρι να ειναι και εδώ έτσι..

Κιφισιας 49 κοντα στο Carrefour ειναι. Η αρχική ανακοινωση ηταν για ξεκινημα στις 23 Νοεμβρίου. Βεβαια το κτηριο ειναι τελειως ετοιμο οπότε ισως εχουμε εκπλήξεις...

Reaction score
54
Η εμπειρια μου απο αυτες τις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων στην ελλαδα αλλα και οτιδηποτε αναλογο στην κυπρο ειναι οτι ενω διαφημιζονται σαν φτηνοι, στην πραγματικοτητα οι τιμες τους ειναι χαλια και δεν μπορουν να πεσουν και  ουτε ενα ευρω  αν δεν γινει ολομελης μετοχικη συσκεψη πρωτα . Επισης εχουν εκατο υπαλληλους που μακαρι ο ενας να ξερει ελαχιστα περι του αντικειμενου. Και επειδη ειναι και πολλοι μπορει να μαζευτουνε 10 ατομα και να προσπαθουν να σε βγαλουν τρελλο ομαδικως  με τα περιεργα που τους λες. Και τουλαχιστον εδω στην κυπρο σου πασαρουν κλουβια αυγα για σημερινα . Πχ ενω στις lcd η sharp aquos εχει τα νεα μοντελα με τις 1080 γραμμες εδω ο αντιπροσωπος που τις φερνει πανηγυριζει παγκυπριως με τα μοντελλα των 480 γραμμων.....
Μα δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε αλυσίδα καταστημάτων αλλα για τα media markt. Δεν λεω πως οι υπάλληλοι θα είναι σχετικοι αλλα θα πιέσει τον ανταγωνισμό (βλέπε Κωτσοβολος).
Η προσωπικη μου εμπειρια απο τη Γερμανία πάντως ήταν άριστη.

Reaction score
0
Ελατε εδω στην Κυπρο να δειτε τι γινεται. Μολις ανοιξει το στομα του υπαλληλος αυτων των μεγαλων ηλεκτραγορων, ειναι να τραβας τα μαλλια σου.
:mrgreen:

Reaction score
0
To FNAC ανοιγει στις 16 Νοε....στο The Mall
Που ακριβώς είναι αυτό;;
και αυτο στο Μαρουσι σε ενα καινουργιο μεγαλο εμπορικο κεντρο.

Το Fnac Θα ειναι στο Athens Mall το καινουργιο τεραστιο εμπορικο κεντρο στο σταθμο της Νεραντζιώτισσας.

H ΜediaMarkt ανοιγει στις 23 Νοεμβρίου (Κιφισίας 49)

Reaction score
0
Η MediaMarket ξεκινησε την διαφημιση στους δρομους η οποια εχει πλακα !
Για να δουμε ομως απο τιμες τι θα κανει....Μαλλον θα φερει σε δυσκολη
θεση ολους τους ανταγωνιστες πλεον.
Welcome to Griechenland!!!!

Reaction score
786
Φοβερες οι αφισσες της MediaMarkt!

Για οσους δεν τις εχουν προσεξει, χρησιμοποιουν τα λογοτυπα των αλλων αλυσιδων ηλεκτρικων συσκευων ως γραμματοσειρες, για να στειλουν τα... απειλητικα τους μυνηματα!

Μενει να δουμε αν θα τηρησουν τις υποσχεσεις τους

Reaction score
5
Πάντως όπου ακούς πολλά, κράτα μικρό καλάθι...δεν νομίζω ότι θα είναι σημαντικά φθηνότερα, ίσως βάλει κάποιες τρανταχτές προσφορές για να τραβήξει τον κόσμο στις αρχές. Δεν έχει ανάγκη να είναι π.χ. 25% φθηνότερο, αφού αργά ή γρήγορα θα τα κάνει πλακάκια με τους υπόλοιπους και θα έχουν ψιλοδιαφορές...Και σίγουρα δεν θα είναι φθηνότερο από internet, ξέρετε τι ενοίκιο έχει το μαγαζί στην Κηφισσίας;; ;)

Reaction score
0
Πάντως απ' ότι είδα στις διαφημίσεις στο δρόμο, έχουν εγκαίνια στις 24 του μήνα στις 08:00.
Τι ωράριο είναι αυτό; Γερμανικό;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός