media markt ποτε με το καλο?

Reaction score
164
H "Ηλεκτρονική Αθηνών" απάντησε με ολοσέλιδη καταχώριση στις εφημερίδες:
"Βιλκόμεν Μίντια Μαρκτ.
Αλέκος"
:D

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Δε νομιζω οτι θα φερει καποια ουσιαστικη αλλαγη στο χωρο.Σιγουρα θα υπαρχουν καποιες προσφορες αλλα μαλλον σε συσκευες που απόσυρονται απο τη παραγωγη και ισως να υπαρχει και καποια προσφορα ημερας σε καινουργια συσκευη.Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια.....ασχετοι πωλητες,αναμονη για νεες συσκευες (το κλασσικο αυριο θα το εχετε....) και απο σερβις? (αληθεια θα τους καλυπτουν οι εγχωριες αντιπροσωπειες ή θα τα στελνουν....Γερμανια?).Η ιστοσελιδα του ελληνικου mediamarkt ειναι υπο κατασκευη (μα ανοιγουν σε 4 μερες!!!!!!) ενω αυτη του Γερμανικου θυμιζει λαικη αγορα.
Willkommen και απο μενα λοιπον και αν το θελετε αν ειναι ως 10% φθηνοτεροι προτιμω να τα χωσω σε ελληνικο μαγαζι....

Reaction score
4
Εχεις δικηο Τασο, βεβαια να μου πεις ποιο ειναι ελληνικο μαγαζι; Αλλα περαν τουτου, απο ερευνα που εκανα στα sites της mediamarkt σε αλλες χωρες οι τιμες της δεν ειναι απο τις φτηνοτερες και σε καμμια περιπτωση δεν πλησιαζουν τις τιμες ιντερνετικων sites οπως του technikdirekt.
Παντως και εγω για εκει τους βλεπω κανα 10% (το πολυ) πιο κατω συν καποιους κραχτες η περιστασιασικες προσφορες (που ολοι κανουν..)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως η διαφήμισή τους είναι τόσο επιθετική όσο χρόνια είχαμε να δούμε... ίσως από την εποχή του "ζωντανού γιαουρτιού"...

Αυτό το "Και τότε θα χάσετε τη μπάλα" δεν λέγεται από σοβαρή διαφημιστική εταιρία αν δεν υπάρχουν έστω στην αρχή προσφορές πραγματικά μοναδικές...

Όσον αφορά στον Αλέκο (ο οποίος είναι για μένα ο μοναδικός λόγος που σήμερα η Ηλεκτρονική πάει τόσο καλά...) προβλέπω ότι θα πολεμήσει και αυτό δυνατά στο διαφημιστικό πεδίο δηλ. στο πεδίο των εντυπώσεων...

Reaction score
786
Προβλεπω οτι συντομα ο Αλεκος θα αρχισει τα αουφιντερζήεν στην τηλεοραση!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η Ηλεκτρονική θα είναι το πρώτο "θύμα" του ανταγωνισμού MediaMarkt - Dixon's και για αυτό βγαίνει προς τα έξω με επιθετική διαφήμιση. Ουσιαστικά χαμένους - κερδισμένους σε αυτή την κόντρα θα δούμε καθαρά μετά από 1 χρόνο Πάντως για να αποκτήσει μερίδιο αγοράς το MediaMarkt θα πρέπει τουλάχιστον το πρώτο 6μηνο νε ακολουθήσει φοβερά επιθετικη πολιτική στις τιμές...

Reaction score
6
Οντως πολυ επιθετική η διαφήμιση τους.
Παντως μην περιμένετε φθηνότερες τιμες.
Εντάξει μπορεί στην αρχη να ισχύσει αυτο ,αλλα κανένα πολυκατάστημα ως τωρα δεν πουλα φθηνοτερα πχ από τα συνοικιακά η από τις γνωστές ελλ. αλυσίδες .
Πρόκειται για παραμύθι που πιστεύω πως ολοι μας το έχουμε καταλάβει πλεον

Reaction score
41
Επιθετική σημαίνει οτι θα πουλάει την 32 PF 9830 γύρω στα 2200-2300 €...

Ο Αλέκος είναι από τα ακριβότερα μαγαζιά.
Το Technikdirect επίσης από τα ακριβότερα internetoμαγαζα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επιθετική σημαίνει οτι θα πουλάει την 32 PF 9830 γύρω στα 2200-2300 €...

Ο Αλέκος είναι από τα ακριβότερα μαγαζιά.
Το Technikdirect επίσης από τα ακριβότερα internetoμαγαζα.
Λες να έχει και την 37 PF 9830 κάτω από τα 3.000?

V

VIDEOMIX

Guest
Στην Γερμανία πήγα σε M.Market και είχα καλές εντυπώσεις. Είχαν τα πάντα, έβαζαν κάθε τόσο προσφορές, τιμές χαμηλές. Κάρτα μνήμης ενα γίγα,45 ευρό για παράδειγμα. Και αυτό,πριν 1 μήνα. Βέβαια, μπορεί στην Ελλάδα να έχουν άλλες τιμές. Δεν ξέρω.
Μην νομίζετε όμως οτι ειναι πολύ διαφορετικό απο το MEGA Κωτσόβολος.

Reaction score
164
Στην Γερμανία πήγα σε M.Market και είχα καλές εντυπώσεις. Είχαν τα πάντα, έβαζαν κάθε τόσο προσφορές, τιμές χαμηλές. Κάρτα μνήμης ενα γίγα,45 ευρό για παράδειγμα. Και αυτό,πριν 1 μήνα. Βέβαια, μπορεί στην Ελλάδα να έχουν άλλες τιμές. Δεν ξέρω.
Μην νομίζετε όμως οτι ειναι πολύ διαφορετικό απο το MEGA Κωτσόβολος.
Ο MEGA Κωτσόβολος στο αεροδρόμιο, είναι, μακράν, το χειρότερο μαγαζί που έχω πάει: Αχανής χώρος, ελάχιστα προϊόντα (κάθε μοντέλο τηλεόρασης τουλάχιστον 20 φορές στα ράφια, τα ίδια προϊόντα σε πέντε-έξι σημεία) και εξαφανισμένοι υπάλληλοι...
Αν είναι έτσι το MM, ας λείπει...

Reaction score
0
Ανοίγει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 08:00 (σαν το Praktiker κι αυτό νωρίς νωρίς).

Πάντως, κι εγώ το έχω φανταστεί σαν ένα Super Market που πας και ψωνίζεις λάδι, μακαρόνια, κλπ. Δηλαδή το μόνο που μπορούν να σου πουν οι πωλητές είναι μόνο σε ποιο ράφι θα βρεις την 37PF9830.

Βέβαια υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι που το έχουν επισκεφτεί και κάποιοι (κουμπάροι) που μένουν στη Γερμανία και μας λένε καλά λόγια.

Ευελπιστώ κι εγώ ότι θα σταθεί στο ύψος των διαφημίσεών τους, και στο ύψος της Γερμανικής φήμης. Σίγουρα οι Γερμανοί δεν είναι λαμόγια να κάνουν καρτέλ τιμών σαν τους δικούς μας.

Μακάρι να σπάσει την αγορά γιατί καιρός ήταν επιτέλους!!!

Και επειδή η 37PF9830 ο κουμπάρος είπε ότι την πουλάνε στο εκεί μαγαζί 3300, θέλω να την φέρουν εδώ στα 3.000 (και κάτω) για να μπουν στο μάτι μερικών-μερικών και ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ (χωρίς πολλή σκέψη)

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: 24/11/2005, 08:00

Reaction score
4
Και συγγνωμη ωρε συναδελφοι, πριν λιγο ακουσα και το ραδιο-φωνικο τους σποτ. Αυτο με το ελληνικες και ελληνικες που θα πεθανετε δεν σας την σπαει;
Δηλαδη, με το συμπαθιο, ενταξει, οι γερμανοι ξαναρχονται..αλλα ειναι αναγκη να ξαναεχουμε γενοκτονιες; :)
Περα απο την πλακα ομως, σπαστηκα !

VG

Reaction score
0
Εχουμε ηδη αρκετα χαμηλες τιμες στην Ελλαδα.
Αμα ψαξει κανεις τα onlineshop μας θα δει οτι ειμαστε μια χαρα σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη.
Στις λευκες συσκευες ισως ειμαστε και οι πιο φτηνοι απο ολους.
Μην περιμενετε πολεμο τιμων.Ο πολεμος θα επικεντρωθει στην διαφημιση,με μοναδικους κερδισμενους τις...διαφημιστικες εταιρείες.

V

VIDEOMIX

Guest
Είδα σε προσφορά στο MEDIA MARKT το JVC που έβαλα στο αυτοκίνητό μου. Το είχα πάρει 650 περίπου. Εκεί το είχαν σε προσφορά απο 690, 590. Του λέω του φίλου που με φιλοξενούσε,οτι ειναι φθηνώτερο απ'ότι στην Ελλάδα. Ηθελε να το αγοράσει. Γυρίζωντας όμως μετά απο λίγες μέρρες στην χώρα μας, πήγα στην Κάνιγγος και ρώτησα στην στοά Φέξη σε 2-3 μαγαζιά. Ολοι το είχαν 570. Σε ενα μάλιστα που τους ξέρω καλύτερα,μου είπαν 530!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Οχι μόνο με, αλλα με πραγματική εγγύηση. Διοτι μου είπαν οτι οι αλυσίδες δεν έχουν πλήρες κάλυψη σε ότι πάθει το μηχάνημα. Ειναι πολλες οι λεπτομέρειες και δεν θυμάμαι για να τις γράψω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489