Media player: Εξωτερικός ή εσωτερικός δίσκος?

Reaction score
0
Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Μια τελευταια ερωτηση που αφορα κ στα δυο παιδια που μου απανταν με απιστευτη γρηγοραδα και ακριβεια....και γιατι να παρω το α110 και οχι το α100 που ειναι και φτηνοτερο? απο οτι ξερω εχει και περισσοτερες αναβαθμισεις λογω παλαιοτητας....το HDMI 1.3 ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αλλα ουτε κ ο sata?...
Και κατι τελευταιο με ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σε επιπεδο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΑ mkv files ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο απο ολα τα μηχανιματακια? ακομα και αυτα που δεν εχοθμε αναφερει (οπως τα μοντελα egreat,divico tvix 6500,και αλλα) βαλτε μου το TOP 5 APO ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΜΚV και μονο..........κατα τιν δικι σας αποψη παντα.........

Reaction score
19
Re: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Το Α110 έχει επιπλέον DTS (που δεν χρειάζεσαι λόγω ενισχυτή) και usb slave.

Δεν υπάρχει θέμα απόδοσης όπως το εννοείς αλλά υποστήριξης. Μπορεί δηλαδή σε ένα να μην παίζει καθόλου το mkv και σε άλλο να παίζει.

Επίσης, τα Popcorn, Egreat, HDX, Istar, Raidsonic είναι τα ίδια μηχανήματα με μικρές διαφοροποιήσεις στις συνδέσεις τους. Η ουσία είναι ότι έχουν το ίδιο hardware και τρέχουν το λειτουργικό NMT. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους στην απόδοση, στα μενού, στις λειτουργίες.

Από την άλλη, τα WD TV, TviX, Dune HD Center είναι εντελώς διαφορετικά γιατί τρέχουν διαφορετικό software (σε σχέση με τα NMT και μεταξύ τους).

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Μια τελευταια ερωτηση που αφορα κ στα δυο παιδια που μου απανταν με απιστευτη γρηγοραδα και ακριβεια....και γιατι να παρω το α110 και οχι το α100 που ειναι και φτηνοτερο? απο οτι ξερω εχει και περισσοτερες αναβαθμισεις λογω παλαιοτητας....το HDMI 1.3 ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αλλα ουτε κ ο sata?...
Και κατι τελευταιο με ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σε επιπεδο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΑ mkv files ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο απο ολα τα μηχανιματακια? ακομα και αυτα που δεν εχοθμε αναφερει (οπως τα μοντελα egreat,divico tvix 6500,και αλλα) βαλτε μου το TOP 5 APO ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΜΚV και μονο..........κατα τιν δικι σας αποψη παντα.........
Δεν υποστηρίζει DTS το Α100, οσο για την αποδοση πανω κατω τα ιδια ειναι μιας και φορανε το ιδιο τσιπακι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Το Α110 έχει επιπλέον DTS (που δεν χρειάζεσαι λόγω ενισχυτή) και usb slave.

Δεν υπάρχει θέμα απόδοσης όπως το εννοείς αλλά υποστήριξης. Μπορεί δηλαδή σε ένα να μην παίζει καθόλου το mkv και σε άλλο να παίζει.

Επίσης, τα Popcorn, Egreat, HDX, Istar, Raidsonic είναι τα ίδια μηχανήματα με μικρές διαφοροποιήσεις στις συνδέσεις τους. Η ουσία είναι ότι έχουν το ίδιο hardware και τρέχουν το λειτουργικό NMT. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους στην απόδοση, στα μενού, στις λειτουργίες.

Από την άλλη, τα WD TV, TviX, Dune HD Center είναι εντελώς διαφορετικά γιατί τρέχουν διαφορετικό software (σε σχέση με τα NMT και μεταξύ τους).
ΤΟΠ 3 στα nmt? me ta ligotera problems?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Δεν υποστηρίζει DTS το Α100, οσο για την αποδοση πανω κατω τα ιδια ειναι μιας και φορανε το ιδιο τσιπακι.
to TOP 3 για σενα?

Reaction score
164
Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Για μένα top είναι το Α-110 για τρεις λόγους:
-Βγάζει συχνά και σημαντικά firmware.΄Έχει πολύ καλή υποστήριξη.
-Πάιζει DTS
-Δεν έχει ανεμιστήρα, οπότε είναι πλήρως αθόρυβο.
Από εκεί και κάτω, όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

to TOP 3 για σενα?
Αν σε ενδιαφερουν δυκτιακα,dts το Popcorn A110 ειναι μονοδρομος.
Αν οχι τοτε το wd ειναι μια καλη λυση.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερικος δισκος?

Αν σε ενδιαφερουν δυκτιακα,dts το Popcorn A110 ειναι μονοδρομος.
Αν οχι τοτε το wd ειναι μια καλη λυση.
εχεις καποιο απο τα 2?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media player:Εξωτερικος η Εσωτερι

εντυπωσεις φιλε μου γιατι ειναι υποψηφιο.................
και γιατι δεν επελεξες το ποπκορν? εμενα βασικα με ενδιαφερει η αποδοση στα mkv files..

Reaction score
8

Εγω παντως δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τα mkv και εχω δει αρκετα,εχει ενα προβλημα με τους υποτιτλους, μικρη(ασημαντη θα ελεγα) καθυστερηση,κακη γραμματοσειρα.Αναμονη για καινουργιο firmware.
Δεν επελεξα το popcorn γιατι δεν θα ασχολιομουνα με δικτυο αλλα και για την τιμη του!

Reaction score
8

Μην μπαινεις ομως στην διαδικασια για συγκριση μεταξυ των δυο,γιατι ειναι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα,γι αυτο και η διαφορα στην τιμη τους.Παντως αυτο που ειπε ο unforgiven για το a110 οντως εχει πιστευω την καλυτερη υποστηριξη κατι που μεχρι στιγμης το wd δεν το εχει αποδειξει!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης