Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
To Sony βγάζει οπτική; Δοκίμασε με οπτική στο DAC1 για να βγάζουμε από τη μέση τις όποιες διαφορές.

Επίσης κάνε rip το ίδιο δισκάκι CD (αν δεν το έχεις ήδη) σε FLAC ή WAV και πέρνα το στο Egreat.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.825
Απάντηση: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

η οπτική με την κοάξιαλ δεν έχουν διαφορά στάθμης - καμιά διαφορά δεν έχουν (αν έχουν υπάρχει σφάλμα στο dac σου).

κάνε rip το ίδιο δισκάκι CD και μετά μίλα....

τα χαντε φλακς έχουν τεράστιο δυναμικό εύρος και η μέση στάθμη σε χαμηλά περάσματα σαφώς είναι χαμηλότερη.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.542

Η ενσταση μου παιδια ειναι καθαρα σε θεμα σταθμης εξοδου του egreat, η οποια σε ενταση +15 ειναι ιδια με την εξοδο του 50ΕΣ.
αν ομως "πρεπει" να παιζω στο Ο τοτε ειναι σχεδον η μιση οπως εχω γραψει.
Απλα αυτο. Αν πρεπει να το δεχθω ετσι τοτε ο.κ.

Και γενικα τα χαντε φλακς ειναι πιο "χαμηλα" στον σκληρο απ΄οτι τα 44αρια. (στον ιδιο δισκο)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

η οπτική με την κοάξιαλ δεν έχουν διαφορά στάθμης - καμιά διαφορά δεν έχουν (αν έχουν υπάρχει σφάλμα στο dac σου).
Γιατί ξέρουμε τι παίζει στις εισόδους του DAC1;
Αυτό ψήνει και καφέ...
Γι'αυτό λέω να δοκιμάσει και τα δύο από το optical input.
Βαριέμαι να κατεβάσω το manual, αλλά εσύ ξέρω ότι θα το κάνεις. :116:

Reaction score
4

Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε ευχαριστη εντυπωση οταν συνδεμενο στο dac μου εβγαζε το τελευταιο ενδειξεις σε κατι κλασικης μουσικης 88,2 και σε κατι αλλα 96. Μονο ευχαριστες εντυπωσεις αφηνει το μηχανακι. Σημειωτεον οτι δεν κανω ιντερνετικες δουλειες λογω ασχετιλας. Θα ηθελα απο την αλλη να βλεπω τα εξωφυλα των δισκων τα οποια οταν ο σκληρος ειναι ειναι συνδεμενος στο λαπτοπ τα βλεπω αλλα στον egreat οχι. Μαλλον γινεται με καποιο τροπο αλλα πρεπει να παρακολουθησω σεμιναρια.
Αν υπαρχει μεσα στο dir με τα τραγουδια φωτογραφια του δισκου, τοτε εμφανιζεται και στην τηλεοραση οταν παιζει μουσικη.Η εννοεισ κατι αλλο?

Reaction score
4.250

Αν υπαρχει μεσα στο dir με τα τραγουδια φωτογραφια του δισκου, τοτε εμφανιζεται και στην τηλεοραση οταν παιζει μουσικη.Η εννοεισ κατι αλλο?
Ειναι ηδη αποθηκευμενη η φωτογραφια στον φακελο αλλα δεν την βλεπω στην οθονη. Οταν συνδεω τον σκληρο στο λαπτοπ εμφανιζεται κανονικα. Ενδεχομενως καποιοι αλλοι να τα καταφερνουν αλλα εγω δεν μπορω. Στην ουσια τελευταια δεν εχω και χρονο να το ψαξω περισσοτερο. Αν καποιος τα εχει καταφερει ας μας το πει το μυστικο :121:

Reaction score
4

Ξερει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μεταφερεις ενε dvd στον δισκο για να παιζει απο egreat m34a ? To εκανα iso , αλλα εχει παρα πολυ χαμηλο ηχο οταν παιζει απο το egreat.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Platon, άνοιξε το καπάκι του DAC-1 και τσέκαρε αν οι 4 βραχυκυκλωτήρες είναι στα 0 db.
Mάλλον είναι στα -20 γι αυτό δεν έχεις την έξοδο που θέλεις.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.542

Θα το τσεκαρω Θεμη, ευχαριστω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader