media player για προβολεα

Reaction score
1.435
θελω ενα καλο media player για να το συνδεσω με τv panasonic 42 kai me ton infocus in83
μεχρι τωρα τα εχω συνδεσει στο pc μου αλλα εχω βαρεθει καθε φορα να κανω καινοθργιεσ ρυθμισεις.... και θελω ενα media player που να εχει ισαξια εικονα απο αυτη που περνω απο το pc καθως και καλο interface

ti na parv?

Reaction score
1.458
Απάντηση: media player για προβολεα

Mede8er MED500X γύρω στα 170 ευρώ κάνει.
Πολύ καλό για τα λεφτά που ζητάει.

Reaction score
1.458

Εγώ έχω το Med500x αλλά αν θες το xtreamer pro νομίζω έχει πιο ώριμο firmware.Δεν είναι καθόλου άσχημο κι αυτό.Ρώτα και στο νήμα για το xtreamer να σου πουν τη γνώμη τους οι κάτοχοι.

Reaction score
1.435
ειδα το interface του Mede8er MED500X και μυ αρεσε πολυ.....
αφου το εχεις η γνωμη σου ειναι πολυτιμη...
οπως σο ειπα με ενδιαφερι να εχεικαλη εικονα καλο intreface και να ειναι γηργορο...
απο οτι ειδα το Mede8er MED500X εχει 512ram μεσα.... απο την εμπιρια σου με το μηχανακι σε εχει προβληματισει καπου?....που προβαλεις εσυ/.?

Reaction score
1.458

Εγώ το προβάλω σε τηλεόραση LCD κυρίως για θέαση ταινιών και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Εχει πολύ καλή εικόνα,συνδέεται σε χρόνο dt στο δίκτυο (ότι πρέπει για streaming δηλ.) πιάνεις δικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ
Με το νέο firmware που θα βγει σε λίγες μέρες,το interface του γίνεται ακόμη πιο όμορφο.
Εχει μερικά θεματάκια σε κάποιες ταινίες με 23.976 frames.Σε λίγες όμως,όχι σε όλες.Θα το διορθώσουν κι αυτό με τον καιρό.Για μένα αξίζει τα λεφτά του,ρώτα όμως και άλλες γνώμες!

Reaction score
1.435
ξεφυλιζωντας το hitech οκτ επεσα πανω στο philips bdp7500mkII
που οπως λενε και bd εινια και mkv παιζει αψογα και web-tv και web-broswer και usb wi-fi kai dlna 1,5 kai 3d και ολα αυτα με 270 ευρο τιμινη αντιπροσ

λετε να παω προς τα εκει?

Reaction score
1.458

Δες για ελληνικούς υπότιτλους αν έχει πρόβλημα,αν σε ενδιαφέρουν βέβαια.

Reaction score
1.435
ηρθε τελικα το xtreamer...ζορικο μπορω να πω με την κακαη εννοια οσο αφορα το στησιμο του μεσω pc και το ξθκβοχ παντελος προβληματικο
δεν εχω καταφερει ακομη να συνδεσω το pc με το pro μεσω slave παραμονο μεσω δυκτιου
εχω προβληματα στην εικονα καποιες φορες ..κατι ασπρεσ γραμμες και ασταθη εικονα οχι στην ταινια αλλα στην εικονα του player -sto interface
που λυνεται με restart
το moviejukbox...χαος
δεν εχει δουλεψει καθολου παροτι πολυ ομροφο αλλα απελπισια στην ταχυτητα...
ειδωμεν..ακομη προσπαθω να το σεταρω....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas