Media player για Spotify

P

PMC

Guest
Οποιαδήποτε συσκευή που να παίζει Spotify αθόρυβα με έξοδο usb ώστε να ενωθεί με το dac.
Όσο ποιοτικότερη μπορεί να ειναι .
( για οποιαδήποτε μελλοντική αναβάθμιση )
Ευχαριστω.

P

PMC

Guest
Τα είχα και τα δυο .
Δεν καταλάβαινα διαφορα .
Το Spotify έχει πιο πολλα τραγούδια .

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.321

Reaction score
7.191
Οποιαδήποτε συσκευή που να παίζει Spotify αθόρυβα με έξοδο usb ώστε να ενωθεί με το dac.
Όσο ποιοτικότερη μπορεί να ειναι .
( για οποιαδήποτε μελλοντική αναβάθμιση )
Ευχαριστω.
αν θελεις συνδεση με usb,τοτε μια ταμπλετα με οtg δυνατοτητα και καθαρισες,κοστος....με λιγο ψαξιμο και ελεω black friday, μπορει και κατω απο 80 ευρω. Θα συμφωνησω ομως οτι αν υπαρχει οπτικη στο dac,τοτε ενα chromecast audio ειναι η πιο προσιτη επιλογη.

Reaction score
183
Εγω θα πρότεινα ένα raspberry με περασμένο volumio. Τα κάνει όλα (αθόρυβα) και συμφέρει! Σύνδεση με Spotify, tune in, αναπαραγωγή από hdd, nas κλπ και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος. Επίσης συνδέεται απροβληματιστα με τα περισσότερα usb dac. Και αν δεν σας ικανοποιήσει για αυτή τη χρήση σίγουρα δεν θα πάει χαμένο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Για την ιδια περιπτωση (ακροαση tidal, spotify, internet radio) ψαχνω κι εγω για ενα σχετικα οικονομικο μηχανακι (με συνδεση σε ντακ), αλλα με οθονη ωστε να μην ειναι αναγκαιο το αναμμα pc. Ηδη εχω ενα αυτονομο intrnet radio με οθονη, μα δεν εχε spotify-tidal, ο ηχος του ειναι ...φορητος, οποτε δεν ικανοποιει.
Καμια προσιτη δεα (και ...μεταχειρισμενη);

Reaction score
7.191
Για την ιδια περιπτωση (ακροαση tidal, spotify, internet radio) ψαχνω κι εγω για ενα σχετικα οικονομικο μηχανακι (με συνδεση σε ντακ), αλλα με οθονη ωστε να μην ειναι αναγκαιο το αναμμα pc. Ηδη εχω ενα αυτονομο intrnet radio με οθονη, μα δεν εχε spotify-tidal, ο ηχος του ειναι ...φορητος, οποτε δεν ικανοποιει.
Καμια προσιτη δεα (και ...μεταχειρισμενη);
το εγραψα πιο πανω,ταμπλετα με otg δυνατοτητα για συνδεση με το usb dac.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχω ταμπλετ (αλιμονο;)) αλλα θα παει χαμενο αν το "κολλησω" στο dac. Μια καλη ιδεα ειναι το Project stream box s2 ultra που δουλευει με εφαρμογη, browser ή και ξεχωριστη οθονη (ουπς!). Εχει τεστ στο τελευταιο τευχος ο ΗΧΟΣ

Reaction score
7.191
Εχω ταμπλετ (αλιμονο;)) αλλα θα παει χαμενο αν το "κολλησω" στο dac. Μια καλη ιδεα ειναι το Project stream box s2 ultra που δουλευει με εφαρμογη, browser ή και ξεχωριστη οθονη (ουπς!). Εχει τεστ στο τελευταιο τευχος ο ΗΧΟΣ
730 ευρω......δεν το λες και φτηνο,οταν με 80-100 αγοραζεις δευτερη ταμπλετα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red