Media player για Spotify

Reaction score
7.190
Τα player/streamer που ειχες ή εχεις βολευαν με τις android εφαρμογες γι αυτο που συζηταμε;
Εννοεις σαν χειρισμο ενος streamer με μια ταμπλετα android? Aν ναι με βολεψαν μια χαρα και με βολευουν αφου εχω ενα pioneer N-50A και ενα (το δευτερο απο τα δυο που ειχα) yamaha wxad-10.Αλλα μια χαρα κανω και την δουλεια μου οταν συνδεω την ταμπλετα απευθειας στο usb dac (με otg καλωδιο).Απλα εκει υπαρχει το μειονεκτημα που ανεφερες,οτι η ταμπλετα ειναι διπλα στο dac,αλλα δεν εχεις αναγκη για οθονη .

Reaction score
4.587
Εγω θα πρότεινα ένα raspberry με περασμένο volumio. Τα κάνει όλα (αθόρυβα) και συμφέρει! Σύνδεση με Spotify, tune in, αναπαραγωγή από hdd, nas κλπ και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος. Επίσης συνδέεται απροβληματιστα με τα περισσότερα usb dac. Και αν δεν σας ικανοποιήσει για αυτή τη χρήση σίγουρα δεν θα πάει χαμένο...
Και να προσθέσω πως ανάλογα του τι χρειάζεσαι υπάρχουν λύσεις για όλους: https://www.audiophonics.fr/en/network-audio-players-c-656.html

Reaction score
7.190
Και εγω να προσθεσω, οτι απορω πως δεν εχουν βγαλει μια νεα εκδοση του logitech squeezebox touch......με νεο λειτουργικο,χειρισμο απο android/ios app,φρεσκο dac chip,καλυτερο τροφοδοτικο και με usb που να διαβαζει πραγματικα (και οχι εκεινο το μαρτυριο .... ) δισκους ή εστω στικακια. Κατι μου λεει οτι θα σαρωνε.

Reaction score
71
Μόνο για spotify ένα yamaha wxad-10 νομίζω είναι αρκετό.
Εύχρηστο το musicast για χειρισμό από κινητό ή ταμπλέτα.
Αξιοπρεπέστατη εναλλακτική του rasperry.
Το μείον του ότι δεν κολλάς usb dac αν θες αναβάθμιση,αλλά για χρήση spotify μάλλον δεν το χρειάζεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.568
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red