- Reaction score
- 78.809
Στο καλό. 
Οι μόνιμα εριστικοί αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Οι μόνιμα εριστικοί αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Ωπα,basta basta που λέει κι ο Βενιζέλος!Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο το φορουμ σας.
Γιατι πολυ απαντατε οταν απαντατε στον κοσμο με ειρωνια κατι που μονο σωστο δεν ειναι.
Οκ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ σε ενα φορουμ που πιστευα οτι ηταν αν μη τι αλλο ευγενικο και σου απαντανε σοβαρα και οχι γεματα ειρωνια ποστ.
Κλειδωστε εντελως το εν λογο τοπικ ή σβηστε το ποσος με ενδιαφερει καθοτι δεν προκειτε να ασχολειθω και ιδιαιτερα πλεον με αυτο το φορουμ....
Πολλες φορες σε ενα τοπικ ισως λεω ΙΣΩΣ αλλαξει στη πορεια ενα θεμα οπως γινεται και στην πραγματικη συζητηση.
Δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε και απολυτο οτι επειδη ξεκινησες ενα αλφα θεμα θα παραμεινει σε αυτο το θεμα η οποια συζητηση αλλα μαλλον σου ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθης κατι τετοιο ισως γιατι δεν εχεις κανει πραγματικη συζητηση στη ζωη σου που αλλιως να ξεκινησε και αλλιως να κατεληξε.
Ναι καλα το καταλαβες σε ειρωνευομαι και εγω με τη σειρα μου μιας και εσυ το ξεκινησες......
Ημουν εγω εριστικος και μονιμα κιολας?Στο καλό.
Οι μόνιμα εριστικοί αντιμετωπίζονται ανάλογα.![]()
Εσεις θα με τρελανεται ρεεε....Ωπα,basta basta που λέει κι ο Βενιζέλος!![]()
Και τότε γιατί ρώτησες εδώ αφού δεν έχει κόσμο?Πόσες φορές έχεις ρωτήσει κάτι εδώ και δεν σου έχουμε απαντήσει με βάση τα όσα ξέρουμε?
Στους δίπλα αποφεύγουν και να σου απαντήσουν (το παρακολουθώ το φόρουμ) αν δεν είναι υποχρεωμένοι.
Πόσες φορές σε μπανάρανε τα παιδιά δίπλα και πόσες εδώ?Τα ίδια προβλήματα δημιουργείς και στα 2 φόρα.Εδώ υπάρχει μια μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει.
Γενικά υπάρχει σε κάθε σου post και συνεχώς (από παλιά ακόμη),μια εριστική συμπεριφορά,σαν να θέλεις να τρολλάρεις,να δημιουργήσεις φασαρία.Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό.Είχα όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω και νομίζω στο έχω αποδείξει από παλιά,αλλά προσβάλλεις κι εμένα με όσα απαράδεκτα γράφεις.
Αλλαξε τον τρόπο γραφής σου,μην αρπάζεσαι για το παραμικρό και θα τα ξαναπούμε αν θέλεις!![]()
Δηλαδή αν ένοιωθες την ανάγκη να γίνεις αγενής τι θα έκανες; Θα πλάκωνες τις χριστοπαναγίες;... Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο το φορουμ σας ...
Το βλέπω!Κλειδωστε εντελως το εν λογο τοπικ ή σβηστε το ποσος με ενδιαφερει καθοτι δεν προκειτε να ασχολειθω και ιδιαιτερα πλεον με αυτο το φορουμ....
Ναι εχετε δικιο αυτο δεν ειναι καθολου ειρωνια.Πάρτε άλλο που να έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Αυτό δεν έχει.
Και πέντε ευρώ μπορεί να έχουν κάποια.