Media player ποιο και γιατί?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Στο καλό. :cry:

Οι μόνιμα εριστικοί αντιμετωπίζονται ανάλογα. :wink:

Reaction score
1.458
Απάντηση: Media player ποιο και γιατί?

Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο το φορουμ σας.
Γιατι πολυ απαντατε οταν απαντατε στον κοσμο με ειρωνια κατι που μονο σωστο δεν ειναι.

Οκ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ σε ενα φορουμ που πιστευα οτι ηταν αν μη τι αλλο ευγενικο και σου απαντανε σοβαρα και οχι γεματα ειρωνια ποστ.

Κλειδωστε εντελως το εν λογο τοπικ ή σβηστε το ποσος με ενδιαφερει καθοτι δεν προκειτε να ασχολειθω και ιδιαιτερα πλεον με αυτο το φορουμ....

Πολλες φορες σε ενα τοπικ ισως λεω ΙΣΩΣ αλλαξει στη πορεια ενα θεμα οπως γινεται και στην πραγματικη συζητηση.
Δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε και απολυτο οτι επειδη ξεκινησες ενα αλφα θεμα θα παραμεινει σε αυτο το θεμα η οποια συζητηση αλλα μαλλον σου ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθης κατι τετοιο ισως γιατι δεν εχεις κανει πραγματικη συζητηση στη ζωη σου που αλλιως να ξεκινησε και αλλιως να κατεληξε.
Ναι καλα το καταλαβες σε ειρωνευομαι και εγω με τη σειρα μου μιας και εσυ το ξεκινησες......
Ωπα,basta basta που λέει κι ο Βενιζέλος!:roflmao:

Και τότε γιατί ρώτησες εδώ αφού δεν έχει κόσμο?Πόσες φορές έχεις ρωτήσει κάτι εδώ και δεν σου έχουμε απαντήσει με βάση τα όσα ξέρουμε?
Στους δίπλα αποφεύγουν και να σου απαντήσουν (το παρακολουθώ το φόρουμ) αν δεν είναι υποχρεωμένοι.
Πόσες φορές σε μπανάρανε τα παιδιά δίπλα και πόσες εδώ?Τα ίδια προβλήματα δημιουργείς και στα 2 φόρα.Εδώ υπάρχει μια μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει.

Γενικά υπάρχει σε κάθε σου post και συνεχώς (από παλιά ακόμη),μια εριστική συμπεριφορά,σαν να θέλεις να τρολλάρεις,να δημιουργήσεις φασαρία.Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό.Είχα όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω και νομίζω στο έχω αποδείξει από παλιά,αλλά προσβάλλεις κι εμένα με όσα απαράδεκτα γράφεις.
Αλλαξε τον τρόπο γραφής σου,μην αρπάζεσαι για το παραμικρό και θα τα ξαναπούμε αν θέλεις!:wink:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Media player ποιο και γιατί?

Στο καλό. :cry:

Οι μόνιμα εριστικοί αντιμετωπίζονται ανάλογα. :wink:
Ημουν εγω εριστικος και μονιμα κιολας?
Για αποδειξε μου αυτο που λες οτι ειμαι μονιμα εριστικος εκτος απο το ειρωνικο ποστ που εκανα για εσενα και αυτο γιατι εσυ με προκαλεσες.

Ωπα,basta basta που λέει κι ο Βενιζέλος!

Και τότε γιατί ρώτησες εδώ αφού δεν έχει κόσμο?Πόσες φορές έχεις ρωτήσει κάτι εδώ και δεν σου έχουμε απαντήσει με βάση τα όσα ξέρουμε?
Στους δίπλα αποφεύγουν και να σου απαντήσουν (το παρακολουθώ το φόρουμ) αν δεν είναι υποχρεωμένοι.
Πόσες φορές σε μπανάρανε τα παιδιά δίπλα και πόσες εδώ?Τα ίδια προβλήματα δημιουργείς και στα 2 φόρα.Εδώ υπάρχει μια μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει.

Γενικά υπάρχει σε κάθε σου post και συνεχώς (από παλιά ακόμη),μια εριστική συμπεριφορά,σαν να θέλεις να τρολλάρεις,να δημιουργήσεις φασαρία.Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό.Είχα όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω και νομίζω στο έχω αποδείξει από παλιά,αλλά προσβάλλεις κι εμένα με όσα απαράδεκτα γράφεις.
Αλλαξε τον τρόπο γραφής σου,μην αρπάζεσαι για το παραμικρό και θα τα ξαναπούμε αν θέλεις!
Εσεις θα με τρελανεται ρεεε....
Για πες μου τι απαραδεκτο εγραψα γιατι θα με κανετε να ξεχασω και τα λιγα που ξερω....
Επισης πες μου ποσα ποστ εχω εδω και ποσα στο αλλο φορουμ μιας και το εθιξες...
Απο αυτο και μονο θα καταλαβεις για ποιο λογο με μπαναρανε και αν οπως λες παρακολουθεις το ενα και μοναδικο μπαναρισμα που μου εκαναν στο αλλο φορουμ πιστευεις οτι υπηρχε λογος για μπαναρισμα?
Για διαβασε λιγο καλυτερα το εν λογο τοπικ και θα καταλαβεις τι εννοω....

Reaction score
1
Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι από τα ενεργά μέλη, τα παιδιά στα forum έχουν συμπεριφερθεί άψογα από την πρώτη στιγμή!

Όσο για τα Med, έχω το Med 500x2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Reaction score
84
Αγαπητε μου(fits79) σου απαντησανε οι ανθρωποι συμφωνα με αυτα που ζητας. Ομως αντι να τους ευχαριστησεις τους κανεις επιθεση και συναμα κανεις επιθεση και στο forum μεσα στο οποιο υπαρχουν πολλοι και ευγενικοι συμφουρμιτες. Αν τωρα δεν σου αρεσει ο τροπος με τον οποιο σου απαντανε εχεις το δικαιωμα να πας αλλου.

Reaction score
3
Οταν καποιος κανει μια ερωτηση και ο αλλος του απανταει με πολυ ειρωνια τι περιμενεις?????

Εγω ρωτησα κατι πολυ ευγενικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ κατι που εκαναν πολλοι απο εδω οποτε.......

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το θέμα έχει λήξει, μην επανέρχεστε. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να σχηματίσει άποψη.
Τέλος.

Reaction score
1.845
Αυτό είναι το ευγενικά;
... Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο το φορουμ σας ...
Δηλαδή αν ένοιωθες την ανάγκη να γίνεις αγενής τι θα έκανες; Θα πλάκωνες τις χριστοπαναγίες;
Ακόμα και να έχεις δίκιο, ότι κάποιος κατά τη γνώμη σου σε ειρωνεύτηκε, άσκησες αμέσως γενική επίθεση στο φόρουμ, αντί να το περιορίσεις με όποιον νόμιζες ότι σε μειώνει.

Μετά απ' αυτό τον ασύμμετρο χειρισμό λογικό είναι να σε βλέπουν με αντιπάθεια. Έδωσες δικαιώματα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.242
Κλειδωστε εντελως το εν λογο τοπικ ή σβηστε το ποσος με ενδιαφερει καθοτι δεν προκειτε να ασχολειθω και ιδιαιτερα πλεον με αυτο το φορουμ....
Το βλέπω!

Reaction score
3
Πάρτε άλλο που να έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Αυτό δεν έχει.
Και πέντε ευρώ μπορεί να έχουν κάποια.
Ναι εχετε δικιο αυτο δεν ειναι καθολου ειρωνια.

Reaction score
1.845
Μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Έκανες γενική επίθεση στο φόρουμ με τρόπο ... ας μη χαρακτηρίσω. Επομένως από ένα σημείο και μετά είσαι αγενέστατος (επιεικώς)!
Άκου «Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο»!
:hunter:

Reaction score
3
Ναι και μερικα ατομα ΠΡΙΝ απο το ποστ που λες μου απαντησαν πολυ ευγενικα.....

Λοιπον πολυ το ζαλισαμε αν θελετε σβηστε το εντελως το τοπικ ή κλειδωστε το.
Δεν με ενδιαφερει.

Reaction score
1.845
Αφού αν απαντήσει κάποιος δεν θα αντέξεις στον πειρασμό να μην απαντήσεις. Θέλεις το τελευταίο post να είναι Νουνού και όχι αλλουνού. :D

Reaction score
0
Καλημέρα. Καινούριος στο φορουμ. Ψάχνοντας για medial player βρήκα το συγκεκριμένο θέμα. Είμαι στο τσακ πριν αγοράσω ένα media player κ έχω καταλήξει μετάξύ του mede8er x3d series κ του western digital tv live (υποθέτω 3rd gen?).

Με ενδιαφέρει να μάθω ποιο από τα 2 έχει ελληνικά μενού.

Ευχαριστώ!

Reaction score
3
Ελληνικο μενου εχει μονο το mede8er αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το wd tv live gen3 δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και οτιδηποτε ελληνικο ετσι.

Αν ειναι για εσενα εγω θα σου προτεινα να αγορασεις το wd tv live gen3 καθοτι πλεον μπορεις να το βρεις πολυ φτηνα σε συκριση με το mede8er med6x3d και στην ουσια δεν προσφερει πολυ περισσοτερα απ' οτι το med600x3d.

Κυριως οσο αφορα τις 3d ταινιες υπερισχυει το med600x3d οχι ομως οτι το wd tv live gen3 δεν μπορει να αναπαραγει 3d ταινιες ετσι.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν είναι για μένα, αλλά για τους γονείς μου. Προτιμούν ελληνικά μενού. Είχα την αίσθηση ότι ελληνικούς υποτίτλους θα έπαιζε το οποιοδήποτε μηχανημα κ ότι δεν ήταν κάποιο ιδιαίτερο θέμα να διαβάσουν οι συσκευές αρχεία .srt. Υποθέτω ότι κ τα 2 για τα οποία μιλάμε (περαν του μενου που μου είπες ότι το mede8er με καλύπτει) είναι σε θέση να αναπαράγουν ελληνικούς υποτίτλους, σωστά; ANSI ή unicode format;

Κ πάλι ευχαριστώ!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON