Media player ποιο και γιατί?

Reaction score
3
Παιδιά τι θα προτείνατε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το media player να:

01. Έχει υποστήριξη των bluray iso menus, 3d mkv files, 3d bluray iso files, 3d mvc, downmix to stereo all audios και αλλά....
02. Να μην χρειάζεται dlna για να μπορέσεις να δει τους απλά κοινόχρηστους φακέλους που έχω στους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο(Ασύρματα ή ενσύρματα)
03. Εννοείτε να μπορεί άνετα να αναπαράγει και τα ποιο βαριά 1080p βίντεο([email protected] & μεγάλο bitrate) και αν είναι δυνατόν(Που δεν το κόβω) και τα μελλοντικά 4k video files.
04. Να υποστηρίζεται με firmware updates επίσημα ή ανεπίσημα και όχι μόνο για το χρόνο κυκλοφορίας του.
05. Υποθέτω την υποστηρίξει των ελληνικών υπότιτλων και των on the fly συγχρονισμό τους το έχουν όλα οπότε δεν το αναφέρω καν
06. Αν είναι δυνατόν να έχει sigmatech chipset γιατί απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ δυνατότερα από τα αντίστοιχα realtek chipset.
07. Να έχει γρήγορο & εύχρηστο στο μενού
08. Να υποστηρίζει bd-iso(menu) και όχι το bd-iso(lite) αν βέβαια υπερβαίνει κατά πολύ το όριο των 100 ευρώ που έχω τότε θα συμβιβαστώ και με το bd-iso(lite)

Όπως ήδη θα καταλάβατε θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα(Κάτι που πιστεύω ψάχνουμε όλοι μας), δεν με απασχολεί και μεταχειρισμένο να είναι στο όριο των 100 ευρώ.

Είχα στην κατοχή μου τα wd hd tv, wd tv live 2009 και μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος αλλά πλέον πάλιωσαν και τα δυο.
Ξέρω το wd tv live gen 3 δεν έχει πλήρες υποστήριξη του bd-menu αλλά έχει το bd-iso(lite).

Εσείς τι θα αγοράζατε και γιατί?

Ποια τα υπέρ και τα κατά του κάθε media player και γιατί?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Media player ποιο και γιατί?

Κανένα δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά που ζητάς.
Από τα υπάρχοντα media players δε νομίζω να μπορεί να παίξει κανένα 4k αρχεία.
Το πιο ώριμο σε firmware μέχρι στιγμής είναι η σειρά X3D της Mede8er.
Σε full bd menu έχει προβλήματα όπως όλα.
Η τιμή του ξεκινάει από 160 ευρώ το Med600X3D.
Είναι συμβατό με τα υπόλοιπα που ζητάς,αλλά έχει Realtek
Με Sigma υπάρχουν τα PopCorn A-400,Dune Bace 3D & TV-303D,καθώς και τα Zappiti που βασίζονται στο firmware των Dune.
Ακόμη όμως έχουν αρκετά προβλήματα στο firmware και βέβαια η τιμή τους είναι πολύ παραπάνω από τα 100 ευρώ.Ξεκιναν από τα 200 ευρώ.

Reaction score
3

Δηλαδη εσυ ποιο media player θα προτεινες με μεχρι 100 ευρω που να τηρει τουλαχιστον τα περισσοτερα απο τα παραπανω.

Π.χ. το wd tv live gen3 αξιζει σαν media player λες?
Ειχα παλιοτερα το wd tv live gen2 και ημουν υπερ-ευχαρηστημενος.

Reaction score
3

Και μονο απο design αυτο που προτεινες μου φαινετε αθλιο.

Εσυ δηλαδη θα προτεινες ενα android media player σε αντιθεση με ενα μεμονομενο media player που δεν εχει σαν λειτουργικο android????

Οχι γιατι το λες...

Το wd tv live gen3 ειναι μια χαρα στο ευρος τιμης που εχω μεχρι 100 ευρω και κανει αρκετα απο αυτα που ζηταω ποιο πανω.
Να σου πω την δυνατοτητα που εχουν καποια media players να μετατρεπουν εναν απλο .srt υποτιτλο σε 3d υποτιτλο πως λεγεται?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το design μου ειναι αδιαφορο σε ενα media player και το συγκεκριμενο δεν ειναι android media player, ειναι ενα απο τα πολλα realtek που εχουν την δυνατοτητα του dual boot για οσους το επιθυμουν.
Το wd ειναι μηχανημα του 2011 χωρις δυνατοτητα 3d. Στα χρηματα που ψαχνεις η μονη επιλογη ειναι realtek μηχανηματα, τα οποια κανουν τα περισσοτερα απο αυτα που ζητας. Η νεα γενια της sigma ειαι ακριβη.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4

Reaction score
3

Τι λες μια χαρα υποστηριζει αναπαραγωγη 3d mkv file το wd tv live gen3.
Μπορει να μην το αναφερει στο επισημο site αλλα το εχω δει σε πραγματικοτητα και μια χαρα αναπαραγει 3d mkv sbs αρχεια.
Μεχρι και mkv 3d frame packing αρχεια υποστηριζει.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Όλα σχεδόν τα media player υποστηρίζουν αυτό το είδος του 3D, δεν υποστήρίζουν 3d iso.

Reaction score
3

Ε σιγα μπορεις να μετατρεψεις οποιοδηποτε 3d-iso σε 3d mkv.

Reaction score
1.458

Αν σε ικανοποιεί το wd live gen3 πάρτο μιας και έχει και πολύ καλή τιμή.Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.
Το 3D είναι πολύ διαφορετικό σε iso και άλλο σε mkv.

Με βάση τις ερωτήσεις σου,απαντήσαμε και εγώ και ο Γιάννης(ichaltou).
Είναι τίμιο μηχανάκι το wd live3.

Αν όμως θες το καλύτερο που κυκλοφορεί σήμερα και με τα λιγότερα προβλήματα και το κυριότερο με firmware που αναβαθμίζεται συνεχώς,είναι μονόδρομος το πιο φθηνό Mede8er,το Med 600X3D στα 160 ευρώ!

Διαλέγεις σύμφωνα με την τσέπη σου πάντα!

Οσο για τα realtek και τα sigma…the soul is in the software!:wink:

Reaction score
3

Αν εννοεις οτι σε Mkv ειναι συμπιεσμενο τοτε να σου πω οτι αν κανεις μετατροπη του 3d-iso με το προγραμμα makemkv ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ αφου το μονο που κανει να το μετατρεπει σε mkv και απολυτως τιποτα αλλο οπως και το προγραμμα mkvtoolnix.

Οσο αφορα το αλλο περι soul που ειπε εδω διαφωνω καθετα φιλε μου.
Εγω πιστευω οτι η ψυχη του συστηματος ειναι το hardware και ποιο κυρια το βασικο chipset που εχει γιατι αν ειναι αδυναμο(Εξου και ποιο φτηνα ολα τα αντιστοιχα realtek chipset εναντι των sigmatech chipset) μετα απο 1-2 χρονια δεν θα παιζει καποια βαρυτερα αρχεια.

Στο παραπανω θα σου πω ενα τρελλο παραδειγμα.
Το οτι ακομα και σημερα μετα απο 5-6 χρονια το πρωτο wd hd tv παιζει αρκετα mkv χωρις προβλημα ακομα και αρκετα βαρια σημαινει πολλα πιστευω. Κατι παρομοιο δεν νομιζω να το κανει ενα τοσο αρχαιο media player με realtek chipset(Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν το νομιζω γιατι ενα παλιο egreat media player με realtek chipset που ειδα σημερα στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα βιντεο κολλαει).

Εν ολιγης θελω ενα media player που να ειναι δυνατο και αν ειναι δυνατον να εχει υποστηριξη και μετα το χρονο κυκλοφοριας του(Κατι που δυστυχως η wd δεν κανει στα media player της αφου μετα το χρονο συνηθως τα παραταει).

Το "Mede8er" που λετε ποτε βγηκε και γιατι λετε και εδω αλλα και σε αλλα φορουμ οτι υποστηριζεται πραγματικα παρα πολυ με συνεχομενα firmware updates?

Απο που μπορω να το αγορασω στην ελλαδα γιατι απο το skroutz δεν βρισκω κανενα μαγαζι να το πουλαει.
Επισης μπορω να το βρω σε καλυτερη τιμη μεταχιρησμενο?

Το θεμα ειναι ομως αν αξιζει να το παρεις ή αν το παρεις τωρα και μετα το χρονο μπορει και λιγοτερο θα σταματησει η υποστηριξη του(Κατι σαν αυτο που κανει η wd στα δικα της media player).

Κυκλοφορουν ανεπισημα firmwares για το "Mede8er" που προσθετουν πολυ περισσοτερες δυνατοτητες?

Οπως επισης ποιο απο ολα τα media player της εταιριας "Mede8er" θα προτεινατε και γιατι?
Εχω διαβασει σε αλλα φορουμ οτι το "MED600X3D" ειναι απο τα κορυφαια μοντελα της εταιριας. Ισχυει κατι τετοιο?

Reaction score
3

Μονο απο εκει?
Αλλο μαγαζι δεν υπαρχει?
εχουν το μονοπωλειο αυτοι??

Το ελληνικο firmware για το προιον αυτοι το ελληνοποιουν?

Τελοσ μπορει καποιος που ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ να μου πει τα υπερ και τα κατα του προιοντος?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957

Μονο απο εκει?
Αλλο μαγαζι δεν υπαρχει?
εχουν το μονοπωλειο αυτοι??
Είναι η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Παλλά media players, μεταξύ των οποίων κι αυτό, διακινούνται μόνο από τους αντιπροσώπους.

Reaction score
3

Μεγα μλκια αυτο ομως γιατι με αυτον τον τροπο ειναι μονοπωλειο και δεν υπαρχει ανταγωνισμος για να βρεις καλυτερη τιμη και το πουλανε σε οτι τιμη θελουνε.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Πάρτε άλλο που να έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Αυτό δεν έχει.
Και πέντε ευρώ μπορεί να έχουν κάποια.

Reaction score
3

Γιατι μου φαινεται οτι με ειρωνευεσαι?????

Κατι που δεν ειναι σωστο για 2 σημαντικους λογους.
1ος δεν ειναι σωστη συμπεριφορα αυτη για εναν mod του φορουμ
και
2ος δεν ειναι καλοι τροποι αυτοι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Γιατί το θέμα δεν το ανοίξατε για την πολιτική των αντιπροσώπων, αλλά για media player μέχρι εκατό ευρώ.
Αυτά υπάρχουν, με αυτές τις τιμές.-

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.660

Γιατι μου φαινεται οτι με ειρωνευεσαι?????

Κατι που δεν ειναι σωστο για 2 σημαντικους λογους.
1ος δεν ειναι σωστη συμπεριφορα αυτη για εναν mod του φορουμ
και
2ος δεν ειναι καλοι τροποι αυτοι.
Κοίταξε... Ζητάς ένα media player που να κάνει (σχεδόν) τα πάντα, να έχει μέχρι 100 ευρώ (έστω και μεταχειρισμένο), να είναι όμορφο, να έχει πολυετή υποστήριξη, να το εισάγουν πολλοί για να έχει την τιμή που εσύ θέλεις, να έχει όμως ελληνική υποστήριξη με συχνά firmware updates κλπ.

Πιο πολλές πιθανότητες θα είχες αν ζητούσες να σου κάνουν δώρο το ιδανικό μοντέλο που θα ήθελες.

Υ.Γ. 1 Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα το WD TV Live gen3 που κι εσύ ανέφερες.
Υ.Γ. 2 Υπολόγισε και τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά/ενοικίαση ταινιών.

Reaction score
3

Γι' αυτο και δεν εχει κοσμο το φορουμ σας.
Γιατι πολυ απαντατε οταν απαντατε στον κοσμο με ειρωνια κατι που μονο σωστο δεν ειναι.

Οκ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ σε ενα φορουμ που πιστευα οτι ηταν αν μη τι αλλο ευγενικο και σου απαντανε σοβαρα και οχι γεματα ειρωνια ποστ.

Κλειδωστε εντελως το εν λογο τοπικ ή σβηστε το ποσος με ενδιαφερει καθοτι δεν προκειτε να ασχολειθω και ιδιαιτερα πλεον με αυτο το φορουμ....

Γιατί το θέμα δεν το ανοίξατε για την πολιτική των αντιπροσώπων, αλλά για media player μέχρι εκατό ευρώ.
Αυτά υπάρχουν, με αυτές τις τιμές.-
Πολλες φορες σε ενα τοπικ ισως λεω ΙΣΩΣ αλλαξει στη πορεια ενα θεμα οπως γινεται και στην πραγματικη συζητηση.
Δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε και απολυτο οτι επειδη ξεκινησες ενα αλφα θεμα θα παραμεινει σε αυτο το θεμα η οποια συζητηση αλλα μαλλον σου ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθης κατι τετοιο ισως γιατι δεν εχεις κανει πραγματικη συζητηση στη ζωη σου που αλλιως να ξεκινησε και αλλιως να κατεληξε.
Ναι καλα το καταλαβες σε ειρωνευομαι και εγω με τη σειρα μου μιας και εσυ το ξεκινησες......

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON