Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότι

σορυ κιόλας αλλά απο αυτά που γράφεις μάλλον κάποιο κινέζικο ...... είχες αγοράσει
Η αποψη σου δεκτη. Ακομα ειναι νωρις για να βγαλω συμπερασμα. Το εχω μολις μια ημερα. Παντως το Avatar 3D SBS 1080p mkv 20Gb χτες νερο το επαιξε. πιο βαρυ απο αυτο δεν νομιζω να βαλω διοτι εχω και το 3d BD player για τα δυσκολα. Απο οτι διαβαζω παντως απο fw καλα τα παει. Ειναι συνεπεις εκει στην Dlink.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.802
Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότι

Νope ! D-link Boxee Box, αρχές Φεβρουαρίου 2011 :116: μάθαινα ακόμα τότενες, χαλούσα λεφτά για σαχλαμάρες, ίσως να έφταιγε το fw του, δεν ξέρω...
Καλά, ακόμα χαλάς λεφτά για σαχλαμάρες, αλλά να μην το κάνουμε θέμα. :136::142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υ

Νope ! D-link Boxee Box, αρχές Φεβρουαρίου 2011 :116: μάθαινα ακόμα τότενες, χαλούσα λεφτά για σαχλαμάρες, ίσως να έφταιγε το fw του, δεν ξέρω...
αν έπαιζες απο δίκτυο σε κάποια firmware όντως είχε πρόβλημα με υψηλά bitrate

Reaction score
1.458
Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Να συνιστήσω ψυχραιμία & νηφαλιότητα σε όλες τις πλευρές!:126:

Reaction score
1

Η αποψη σου δεκτη. Ακομα ειναι νωρις για να βγαλω συμπερασμα. Το εχω μολις μια ημερα. Παντως το Avatar 3D SBS 1080p mkv 20Gb χτες νερο το επαιξε. πιο βαρυ απο αυτο δεν νομιζω να βαλω διοτι εχω και το 3d BD player για τα δυσκολα. Απο οτι διαβαζω παντως απο fw καλα τα παει. Ειναι συνεπεις εκει στην Dlink.
Εμένα δεν το έπαιζε καθόλου, όχι μόνο το 3D...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογ

αν έπαιζες απο δίκτυο σε κάποια firmware όντως είχε πρόβλημα με υψηλά bitrate
Μπα όχι δεν χρησιμοποιώ ποτέ δίκτυα σε κανένα από αυτά που είχα και έχω, μόνο σκληρούς και docking.

Reaction score
1
Απάντηση: Media Player που υποστηρίζει αυτόματη προσαρμογή 3D SBS υπότιτλων

Να συνιστήσω ψυχραιμία & νηφαλιότητα σε όλες τις πλευρές!:126:
Δεν υπάρχει θέμα Λεωνίδα, παρεξηγησούλες της στιγμής, τελειώνουν εν τη γεννέσι τους :126: Που να ήμασταν και κατασκευαστές :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.004
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos