Media player υπό προϋποθέσεις.......

Reaction score
897
Καλησπέρα.

Θα μπω αμέσως στο θέμα.

Βαρέθηκα με τα id3 tags.

Εχω 100άδες albums που έχω ριπάρει χρόνια πριν και δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να κάνω πάλι αυτή την δουλειά.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπών αν υπάρχει κάποιο media player απο αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά που να ταξινομεί την μουσική απλά με φακέλους.

Σίγουρα να έχει ψηφιακή έξοδο για να συνδεθεί με τον aragon.

Vga ευπρόσδεκτο γιατί σκέφτομαι να βάλω μια οθόνη υπολογιστή για να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτή την 50άρα όλη την ώρα καλοκαιριάτικα.

Hdmi πιστεύω έχουν όλα έτσι και αλλιώς.

Και να παίρνει μέσα σκληρό δίσκο κατα προτίμηση 2.5" για να βάλω στερεάς κατάστασης με όλα τα τραγουδάκια μου.

Reaction score
897
Απάντηση: Media player υπό προϋποθέσεις.......

Το pc απο την onboard με τον Aragon παίζει καταπληκτικά οπότε δεν νομίζω ένα media player να παίξει χειρότερα.

Αν παίζει και MKV απο εξωτερικό σκληρό καλό θα είναι.

Σπάνια πλέων βλέπω ταινίες και τις έχω συγκεντρώσει σε έναν 3.5" 2ΤΒ που των καρφώνω σε docking station αν καμιά φορά χρειαστεί.

Να αναφέρω οτι σε όλες τις ταινίες έχω ενσωματώσει τους υπότιτλους με το mkv merge όποτε είναι σημαντικό το player (αν τελικά βρω κάτι να τα συνδυάζει όλα) να μπορεί να τους διαβάσει.

Reaction score
10
Mede8er MED500X

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπών αν υπάρχει κάποιο media player απο αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά που να ταξινομεί την μουσική απλά με φακέλους.
Απ : Το συνδεεις μεσω USB με το PC σου και μεταφερεις τους φακελλους ως εχουν. Μετα μπορεις να κανεις οτι θελεις γιατι ο υπολογιστης το βλεπει σαν σκληρο δισκο.

Σίγουρα να έχει ψηφιακή έξοδο για να συνδεθεί με τον aragon.
Απ : Εχει

Vga ευπρόσδεκτο γιατί σκέφτομαι να βάλω μια οθόνη υπολογιστή για να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτή την 50άρα όλη την ώρα καλοκαιριάτικα.
Απ : Δεν εχει, αλλα αν παρεις εναν ανταπτορα HDMI/DVI μπορεις να συνδεσεις την οθονη.

Hdmi πιστεύω έχουν όλα έτσι και αλλιώς.
Απ : εχει

Και να παίρνει μέσα σκληρό δίσκο κατα προτίμηση 2.5" για να βάλω στερεάς κατάστασης με όλα τα τραγουδάκια μου.
Απ : Περνει εσωτερικο 3,5 μεχρι και 2ΤΒ.

Αν παίζει και MKV απο εξωτερικό σκληρό καλό θα είναι.
Απ : παιζει.

Να αναφέρω οτι σε όλες τις ταινίες έχω ενσωματώσει τους υπότιτλους με το mkv merge όποτε είναι σημαντικό το player (αν τελικά βρω κάτι να τα συνδυάζει όλα) να μπορεί να τους διαβάσει.
Απ : Παιζει

Αλλο ενα καλο ειναι το ειναι και φορητο. Με το τσαντακι μεταφορας το πας οπου θες. Ιδανικο και για διακοπες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas