Media Player o2media 351N. Πώς δεν το έχει δει κανείς απορώ!

Reaction score
0
[ O2Media 351N ]

Επίσημα Specs :

Model o2media HMR-351N
Chipset REALTEK RTD1262DA
Video Formats
Playback MPEG2 HD (ts,tp), DivX HD(avi), Xvid HD (avi)
MPEG1/2 (dat.mpg.vob.ifo) , DivX (avi), Xvid (avi), DV (Digital handycam)
WMV9, MKV, H.264 *
Recording Video
Formats Recording modes: HQ, SP, LP, EP, SLP
Video Formats: MPEG II
FAudio Formats Dolby Digital, AC3, WMA, AAC, OGG, WAV, MP3
Photo formats JPEG, Bitmap (16bit/32bit)
Video output SCART In /Out: 21-pin connector (with RGB) for TV
SCART In/Out: 21-pin connector (with RGB) for AV external device
HD analog components Y, Pb, Pr (480p, 720p, 1080i)
Composite video (RCA)
HD DVI digital video (480p, 720p, 1080i)
DV In i.LINK/IEEE1394 standard
Antena TV Input / Output antena TV Impedancia : 75 Ù
Audio output STEREO L-R | S/PDIF Digital Output (Coaxial and Optical)
Subtitles smi, ssa, srt
TV out NTSC / PAL
HDD 3.5” SATA HDD up to 1 TB
File system Recording partition: UDF | Files partition : FAT32/NTFS
HD playback up to 1980x1080i
Rec / Play deferred From Digital Set Top, VCR, Camcorder, TV **
USB Device 1 USB Device port, 480Mbps USB 2.0 (USB 1.1 compatible)
USB Host 2 USB Host ports, 480Mbps USB 2.0 (USB 1.1 compatible)
Supports external USB devices such as: USB HDD, ODD, Flash Drive, Card Reader, etc.
Wired LAN 1 10/100 Mbps LAN (RJ-45) port, 100BaseTx:UTP/STP Cat. 5 cable
Wireless LAN Supports 54Mbps IEEE 802.11g with USB-WiFi adaptor (optional)
Compatible S.O USB Compatible: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista, Mac OS 9 or higher, Linux 2.4 or higher
NDAS Compatible: Windows 2000, XP
Power adaptor 12V / 3A
Dimensions 63 mm height x 164 mm length x 203 mm width - 980 gr. (without HDD)

Περιγραφή ελληνικού Site :

Η o2media παρουσιάζει μια κανινούρια έννοια του Οικιακού Κέντρου Πολυμέσων με επιλογές προηγμένης ηχογράφησης και αναπαραγωγής. Τώρα μπορείτε να ηχογραφήσετε στη συσκευή υψηλής ευκρίνειας αναλογικά και ψηφιακά βίντεο τύπου TDT, με πολλαπλές επιλογές επιμέλειας. Η μεγάλη δυνατότητα σύνδεσής του: USB-PC, USB-HOST, τοπικό δίκτυο, άμεση συνδεόμενη αποθήκευση σε δίκτυο, ασύρματο δίκτυο, του επιτρέπει να αναπαράγει και να αντιγράφει περιεχόμενα από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη με το HMR-351N. Με συνδέσμους εισόδου και εξόδου τύπου SCART για ψηφιακό σήμα εικόνας ή ήχου και υποδοχή για ψηφιακές βιντεοκάμερες. Το καινούριο κέντρο ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Όνομα: O2MEDIA HMR-351N TDT 500GB + WiFi
Προϊόν#:NOSTHMR-351N-5
Τιμή. : 400.00 €
Τιμή με έκπτωση : 286.00 € + 19% ΦΠΑ = 340.34 €

:137:

Καλησπέρα σε όλους ειμαι καινούργιος στο Forum κ μιας κ αυτό το διάστημα ψάχνω απεγνωσμένα για εύρεση ενός media player θα ήθελα την βοήθεια σας / πληροφορίες για το παραπάνω Media Player.

Απο τα Specs θα διαπιστώσετε οτι είναι πολύ εως πάρα πολύ δυνατό ...
Στην τιμή του μαζί με δίσκο 500 Gb κ usb wifi νομίζω ειναι μια χαρά !!

** Υποσημείωση : Δεν γνωρίζω εαν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους έχω στείλει mail στην μαμα εταιρία κ περιμένω απάντηση, στο HardShop μου απάντησε ενας τύπος ...δεν γνωρίζουμε κύριε....:122: Παντως οσοι μεταφερθείτε στο Site τους θα διαπιστώσετε οτι έχουν αρκετά μεγάλη γκάμα στην κατηγορία αυτή..

Επισημο Site : http://www.o2media.es/en/

Ελληνικός αντιπρόσωπος (εισαγωγή μόνο δεν έχω ρωτήσει για service κτλπ) : http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=12966

Περιμένω την αποψη σας....

Reaction score
164
Re: Media Player Ο2media 351N Πως δεν το έχει δεί κανείς απορώ?????

Καλωσήλθες στην παρέα μας... :107:
Αν ανατρέξεις στα σχετικά θέματα, θα δεις ότι καλό player είναι το δοκιμασμένο player, αυτό που έχει καιρό στην αγορά και που ξέρουμε τα προβλήματά του, αυτό που έχει αναβαθμίσεις και υποστήριξη.
Το O2 είναι πολύ όμορφο, αλλά δεν έχει κάτι από τα πιο πάνω, οποτε... :108:

Reaction score
1
Re: Media Player Ο2media 351N Πως δεν το έχει δεί κανείς απορώ?????

Και γιατί στο επίσημο (ισπανικό) site η τιμή του είναι 239 € και εδώ βγαίνει στα 340 € με την έκπτωση;

http://www.o2media.es/en/productos

Πιθανώς εδώ πρόσθεσαν και έναν 500άρη σκληρό, αλλά και πάλι η τιμή έπρεπε να βγαίνει γύρω στα 300 €.

Reaction score
1
Απάντηση: Media Player Ο2media 351N Πως δεν το έχει δεί κανείς απορώ?????

Για μένα θα ήταν περίφημο, εάν:

α) έπαιζε 1080p με αναφορά στο ποιες συχνότητες
β) έπαιζε flac αρχεία ήχου
γ) μας ξεκαθάριζε καλύτερα τι εννοεί με το "*WMV9, MKV, H.264 : Playback only with real time Transcoding via LAN streaming"

Στα ατού του η εγγραφή και η υποστήριξη DV που δεν έχει κανένα άλλο...(ούτε καν dv παίζουν)

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Media Player Ο2media 351N Πως δεν το έχει δεί κανείς απορώ?????

γ) μας ξεκαθάριζε καλύτερα τι εννοεί με το "*WMV9, MKV, H.264 : Playback only with real time Transcoding via LAN streaming"
Εννοεί μάλλον ότι απλά... δεν είναι High Definition player.

Ότι δηλαδή δεν μπορεί το τσιπάκι του να δει h264 hd αρχεία παρά μόνο μετά από μετατροπή στο pc και μόνο αν παίζουν από το pc (ώστε να γίνεται επιτόπου η μετατροπή). Και φυσικά αυτό που θα παραλαμβάνει το player δεν θα είναι h264, αλλά κάτι άλλο + ότι απαιτείται ο υπολογιστής να δουλεύει υπερωρίες για να κάνει τη μετατροπή.

Επίσης δεν είναι 1080p.

Βασικοί περιορισμοί... Αλλά και οι κατευθύνσεις του διαφορετικές.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Media Player Ο2media 351N Πως δεν το έχει δεί κανείς απορώ?????

χμμ καραρχάς ευχαριστώ για την συμμετοχή :)

εχεις δικιο για το .H264 δεν το ειχα προσέξει κ εγω μάλλον έτσι το καταλαβαίνω ..δυστυχώς σημαντικό μειονεκτημα οπως κ το 1080i
...κριμα κ με είχε κερδίσει

οπότε ξαναγυρνάω στο POPCORN τι παράξενο :) παντως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τις πραγματικές διαφορές σαν media player μεταξύ του Α110 κ του PS3 με τη χρήση του media server?

ουσιαστικα αυτο που θέλω να μαθω ειναι εαν καταλήξω στην επιλογή Ps3 τι θα χάσω απο αυτά που κάνει το popcorn . ξέρω ξέφυγα λίγο απο το θέμα αλλα ενα θέλει κάποιος ας μου απάντησει

Εννοεί μάλλον ότι απλά... δεν είναι High Definition player.

Ότι δηλαδή δεν μπορεί το τσιπάκι του να δει h264 hd αρχεία παρά μόνο μετά από μετατροπή στο pc και μόνο αν παίζουν από το pc (ώστε να γίνεται επιτόπου η μετατροπή). Και φυσικά αυτό που θα παραλαμβάνει το player δεν θα είναι h264, αλλά κάτι άλλο + ότι απαιτείται ο υπολογιστής να δουλεύει υπερωρίες για να κάνει τη μετατροπή.

Επίσης δεν είναι 1080p.

Βασικοί περιορισμοί... Αλλά και οι κατευθύνσεις του διαφορετικές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis