Media player ( Popcorn A110 ) και vlc ( plugin )

Reaction score
0
Εχω ενα δορυφορικο αποκωδικοποιητη (Dreambox HD800se/Linuxατος) συνδεδεμενο σε τοπικο δικτυο, ο οποιος εχει web interface και μπορεις με το vlc plugin (μεσω browser) να δεις στον υπολογιστη σου, οτι παιζει.

Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα να αξιοποιησω το vlc plugin ή κατι παρομοιο στο Egreat M31B (φοραει το firmware του Popcorn A110) ωστε να δω τα δορυφορικα καναλια "μεσω" media player??????

off topic: ελπιζω να εχω ρωτησει στο σωστο μερος

Reaction score
4.918
Απάντηση: Media player ( Popcorn A110 ) και vlc ( plugin )

Θα μπορούσες να ρωτήσεις και στα δορυφορικά, αλλά έτσι κι αλλιώς η ερώτηση ειναι δύσκολη να απαντηθεί και πιστεύω πως δεν γίνεται ή δεν έχω ακούσει να γίνεται ...(οχι οτι θα ήταν αδύνατο αλλά τα media player έχουν κλειστα λογισμικά και θα πρέπει να φροντίσει σχετικά η μαμά εταιρεία....)

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι για τον Α110:
1)Kαταρχήν παίρνει εσωτερικό σκληρό SATA 2.5' ή 3.5' ?
2)Αυτό τον εσωτερικό σκληρό θα μπορεί να τον δει το pc μου σαν έναν, ας πούμε F:\ , για κατευθείαν dowloads σ΄αυτόν, και πως ?
3)Αναγωρίζει τα αρχεία απο i-phone? (ρωτάω επειδη είναι παλιό μοντέλο..)

Reaction score
0

Δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά?
Για το 1) το βρήκα , για το 2 και 3 δεν ξέρει κανείς?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.808

2) Στο δικό μου δίκτυο το pc αναγνωρίζει το Dune σαν δικτυακό δίσκο, με την προϋπόθεση να είναι ανοιχτό το Dune. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να δώσεις static ip στο popcorn. Λογικά, αν δώσεις τη διεύθυνση Δίκτυο\Popcorn (ή όπως αλλιώς εμφανίζεται το Popcorn στο δίκτυό σου) στις ρυθμίσεις torrent ή download manager του pc, μπορείς να στέλνεις τα downloads εκεί.
3) Τα αρχεία του iphone τι είδους είναι? Mp4, mpeg, τι?

Reaction score
0

2) Στο δικό μου δίκτυο το pc αναγνωρίζει το Dune σαν δικτυακό δίσκο, με την προϋπόθεση να είναι ανοιχτό το Dune. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να δώσεις static ip στο popcorn. Λογικά, αν δώσεις τη διεύθυνση Δίκτυο\Popcorn (ή όπως αλλιώς εμφανίζεται το Popcorn στο δίκτυό σου) στις ρυθμίσεις torrent ή download manager του pc, μπορείς να στέλνεις τα downloads εκεί.
3) Τα αρχεία του iphone τι είδους είναι? Mp4, mpeg, τι?
2) Δηλ πχ απο τις {ρυθμίσεις>επιλογές> αποθήκευση αρχείων >θέσεις δικτύου) του Firefox θα βλέπω και το σκληρό του Popcorn?
3)σωστά, για τα .mp4 μιλάω.

Reaction score
1.460

αμα είναι .mp4 δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.808

Για το 2 θα το δω αναλυτικά αργότερα και θα σου πω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679