media player, xlr, netflix, spotify

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Γνωρίζεται καποιο player που να βγαζει εξοδο xlr, να παιζει spotify & Netflix κι όλα αυτά σε οικονομικη τιμη? Πχ κατω από 50 εως 150 ευρω.
 

Μηνύματα
760
Reaction score
949
Συγνώμη για την ερώτηση .ου αλλά ποιο το νόημα σε αυτό που ζητάτε?Η έννοια του να έχει ένα μηχάνημα ισορροπημένες εξόδους είναι αποκλειστικά κ μόνο όταν είναι πληρος ισορροπημένο ,full balanced δλδ.Στην κατηγορία τιμής που αναφέρεστε,είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι full balanced το μηχανημα,οπότε ακόμα και XLR να είχε δεν θα είχαν κάποιο ουσιαστική έννοια,παρά μόνο για το μάτι,ότι κ καλά δλδ έχει XLR που στην ουσία δεν θα είναι ...
 




alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.398
Reaction score
27.684
Αν έχεις υπολογιστή, και θες να βλέπεις - ακούς από εκεί, βάλε μια κάρτα ήχου με XLR και τελείωσες. Για 2ch βέβαια.
Μία Focusrite πχ.
 

Μηνύματα
4.867
Reaction score
3.925
Oποτε το ξεχναμε.
Βασικα ο αδερφος μου πηρε κατι KRK απ εδώ από τις αγγελιες. Από τον ηχο εμεινε πολύ ευχαριστημενος. Οποτε όπως λεει η παροιμια τρώγοντας ερχεται η ορεξη.
Εχει ένα media player λιγο παλιο της mede8er και ειπε να εκμεταλευτει το xlr. Συγχρόνως η τηλεοραση του δεν είναι σμαρτ, οποτε με την ευκαρια αυτή καλο θα ηταν να ειχε Netflix kai spotify
 

Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
Υπάρχει λύση στην κατηγορία που λες αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο βολική θα ήταν. Ένα pi με αυτό το HAT https://www.audiophonics.fr/en/dac-...bit-192khz-2x-aop-njr-muses-8920-p-12840.html.

Το λειτουργικό θα είναι κάπως μπέρδεμα, θα τρέχεις kodi που θέλει διάφορες ρυθμίσεις για να παίξει Netflix & spotify. Επίσης δεν ξέρω τι θα κάνεις με κουτί. Υπάρχει αντίστοιχη λύση με HAT της hifiberry που έχει και κουτί αλλά λογικά με τα ταχυδρομικά θα περνάει τα 150€ (μαζί με το pi).


Edit: https://www.hifiberry.com/shop/bundles/hifiberry-dac-xlr-bundle/ 66.80€ + ταχυδρομικά + εκτελωνισμός (έρχεται από Ελβετία).
 


Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
Μ αρεσει πολυ
Εχω φιλο κομπιουτερά που είναι γατα σ αυτά!
Τότε ψάξε βρες κανένα pi3 μεταχειρισμένο (γύρω στα 30€) και δοκίμασε αρχικά αν σε βολεύει η χρήση του. Αν είσαι οκ περνάς στην αναβάθμιση του με το HAT και το κουτάκι.
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.121
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top