Media Players + DTS Digital Surround support

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,
Έφτιαξα το συγκεκριμένο topic για να συζητήσουμε σχετικά με την εμπειρία μας στους media players σε σχέση με τα μουσικά αρχεία με dts codec. Όπως πολλοί από εμάς έτσι και εγώ, μετά τον ενθουσιασμό μου από την ακρόαση ταινιών HD με ήχο DTS έστρεψα την προσοχή μου να βρω την ανάλογη ακουστική εμπειρία, αυτή τη φορά, μέσα από ένα τραγούδι. Βρήκα κάποια μουσικά αρχεία αρχεία με ήχο 6 καναλιών, κωδικοποίηση DTS και bitrate 1500 Kbps περίπου. Κάποια είχαν την προέκταση .wav με αποτέλεσμα να μπορώ να τα ακούσω από έναν Media Player. Κάποια άλλα είχαν την επέκταση .dts και αυτά δεν έχω καταφέρει να τα αναπαράγω ακόμη.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα την δική σας πρόταση και κριτική για κάποιο Media Player ικανό να αναπαράγει τα συγκεκριμένα αρχεία, λαμβάνοντας υπ' όψην πως έχω ήδη στην κατοχή μου τα εξής Players:

- WD HD TV
- O!Play HDP-R1
- O!Play HD2

Κανένα από τα παραπάνω δεν παίζει αρχεία με προέκταση .dts. Παρόλο που ο O!Play HD2 αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πως αναπαράγει τέτοιου είδους αρχεία.

Εάν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο Media Player ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας :102:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas