MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Παιδιά θα περάσω και εγώ μια βόλτα να σας δω. Πολύ ωραία πρωτοβουλία, μπράβο. Μη με βάλετε στη λίστα, θα περάσω μετά τις 16:30 και για καμιά ωρίτσα.

Reaction score
89
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

κολασηηηηηηη!!!!!!!

Reaction score
7.590
Re: Απάντηση: Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Ε

ΣΣσστ, δεν το φωνάζουμε ότι θα δούμε και την ....ηθικοπλαστική ταινία με την Τζούλια γιατί θα πλακώσουν πάρα πολλοί και δεν θα χωράμε!
M'εκαψες ειδε το ποστ σου η κυρια πρωθυπουργος και ανακαλεσε την αδεια μου ασε που ελαβα και ρητη εντολη να επιστρεψω στην εδρα μου:140::139::141:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

τωρα μόλις επέστρεψα... :109:

Γιώργο βλέπω εβαλες τις πρώτες φωτο. :126:

Πήξαμε για την ακρίβεια στα κουτια ... 37 τον αριθμο...:137:

Αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο, πάντως τωρα στελνουμε ενα δοκιμαστικό βιντεάκι στο live για δοκιμή.
www.livestreamnet.tv
Για να πώ την αλήθεια εχουμε ενα μικρό πρόβλημα με το bandwidth upload...
Η γραμμη δεν είναι η καταλληλότερη ADSL για live streaming, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε.
Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί την επόμενη ημέρα απο το ίδιο καναλι...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Τώρα γύρισες;:111:
Χαρα στο κουράγιο σου!

(Αυτόν τον Ακρατο....,δεν θα τον πετύχω κάπου;Θα τον αφήκω μισοπνέυμονο:116:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

:137:
Έκπληξις!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

ΤΟ gadgetaki.... Ειναι το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα και θα είναι στο αυριανό συγκριτικό.

και τι δεν κάνει , αλλά απο τιμή "τζαμπα"...:109:
Full HD ...χειρός...
Περισσότερα αυριο...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Το θέμα αυτο κλείνει , καθότι ανοίγει ενα νέο για την Παρουσίαση...

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε εδώ :

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79690

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop