MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός...

Status
Not open for further replies.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Ευχαριστω τον Πανο Οπλοποιο για την προσκληση σε αυτο το γεγονος.
Ομως αποσυρω την συμμετοχη μου και γενικως την παρουσια μου στα Ελληνικα φορουμ.
Καλη επιτυχια σε ολους.
Να είσαι καλά johnny78, φαντάζομαι όμως οτι αυτη η σταση σου δεν εχει να κάνει τίποτα με εμάς ή με την παρουσία σου στο AVSite.gr.:118:
Δικαίωμα σου αλλωστε...

Reaction score
4.909
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγ

Πανο τελικά θα έρθω, οπότε μπορείς να με καταγράψεις (εκτός εξαιρετικού απροόπτου με την υγεία του πατέρα μου...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι

Πανο τελικά θα έρθω, οπότε μπορείς να με καταγράψεις (εκτός εξαιρετικού απροόπτου με την υγεία του πατέρα μου...)
Μπράβο!!!

Να σε δούμε και από κοντά...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

:444::444::444:
νομίζω οτι η "ζωντανη" εκδοση του MEGA Συγκριτικού, είναι καλύτερη απο την "Live" μέσω του Internet... :109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Νεώτερη λίστα...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
11. el_el
12. Melentis Giannis
13. Moonsoda
14. soulfree
15. Voreios

Αναμονή

1. Nakata

Υπολείπονται ακόμη 5 συμμετοχές... και 11 ημέρες...
Πάντως να πώ ότι θα παρεβρίσκονται ακόμη 10 άτομα περίπου απο τα 2 άλλα Ελληνικά φορουμ, δηλ. το Sdtv.gr και το Satplanet.net... :126:

Reaction score
7.590
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Πανο βαλε και μενα μεσα σ'αυτους που θα ερθουν και προσθεσε και τον ten-ten78 κατα 99.9 τοις εκατο θα ειμαστε παροντες

@voreios
Σε παρακαλω ελα διαβασμενος γιατι τα καταφερα και πηρα αδεια απο την κυρια πρωθυπουργο με τον ορο οτι δεν θα αγορασω καινουργιο δεκτη αλλα μπορω να αγορασω 50αρα panasonic αρκει να την παρω μεσω του socrates σε πολυ καλη τιμη, οποτε θα χρειαστω τα φωτα σου για το ποια ειναι η καλυτερη (απο τις διαθεσιμες βεβαια)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

με χαρα να σας υποδεχθούμε στην όμορφη Αθήνα... :109:
Τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο η αναμονή εεε???:126:

Refresh...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
11. el_el
12. Melentis Giannis
13. Moonsoda
14. soulfree
15. Voreios
16. Nakata
17. ten-ten78

3 κενες θεσεις ακόμη....:126:

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι

@voreios
Σε παρακαλω ελα διαβασμενος γιατι τα καταφερα και πηρα αδεια απο την κυρια πρωθυπουργο με τον ορο οτι δεν θα αγορασω καινουργιο δεκτη αλλα μπορω να αγορασω 50αρα panasonic αρκει να την παρω μεσω του socrates σε πολυ καλη τιμη, οποτε θα χρειαστω τα φωτα σου για το ποια ειναι η καλυτερη (απο τις διαθεσιμες βεβαια)
Εγω πήρα άδεια ....απο την σημαία και με την προυπόθεση ότι δεν θα αγοράσω τίποτε!
Η δική σου πρωθυπουργός δεν έχει πάρει μέτρα λιτότητας ή σταθερότητας ή πως τα λενε τελως πάντων; (Βεβαίως εγω της παρήγγειλα ενα ipod nano τελευταία βερσιόν για την επέτειο που έχουμε σε λίγες μέρες, κι αν δεν το θέλει πολύ ευχαρίστως θα της το βουτήξει η κόρη της....Λουλούδια, αρωματα, χρυσαφικά και άλλες τετοιες βλακείες δεν αγοράζω ποτέ για δώρο, αφού ουδέποτε δέχομαι κι εγω δώρα της κατηγορίας που με ενδιαφέρουν!)

Reaction score
0

Θα ήθελα να δοκιμαστούν και τα 2 best sellers:
Xoro HRT-7600 (HDMI, παίζει mkv και ελληνικούς υπότιτλους)
Turbo-X (για να ξέρουμε αν πρέπει να αγοράσουμε κάποιον καλύτερο δέκτη)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

τον XORO κατα πάσα πιθανότητα θα το έχουμε , τον TURBO X έαν τον έχει κάποιος και μπορεί να τον διαθέσει , ευχαριστως...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Είναι Γεγονός..

Πάνο μήπως είναι καλό να πούμε σιγά-σιγά την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μεχρι αυριο γιατι είναι πολλά τα θέματα Γιώργο...

Reaction score
1

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έχουν βάλει το χεράκι τους για την εκδήλωση!!!
Θα είμαι και εγώ αλλά... δεν σας καλύπτω θέση... έχω "πρόσκληση" από SDTV και SatPlanet... SatPlanet και SDTV. :116:
Η εκδήλωση θα βοηθήσεις αρκετούς που θέλουν HD Δέκτη, να αποφασίσουν τι τους ταιριάζει περισσότερο.

Reaction score
0

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Που θα βρείτε ψηφιακό σήμα mpeg4 στο Περιστέρι για να κάνετε τις απαραίτητες δοκιμές των δεκτών mpeg4;

Reaction score
1

Ειπώθηκε κάτι τέτοιο για επίγεια MPEG4? Οι επίγειοι θα δοκιμαστούν σε MPEG2.
Στη δορυφορική υπάρχουν όλα τα πρότυπα μετάδοσης και μπορούν να δοκιμαστούν.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ετσι ακριβώς, μάλιστα πρίν απο λίγο επέστρεψα απο τον χωρο που θα γίνει το MEGA Συγκριτικό, οργανωνοντας λεπτομέρειες.

Oπως είπα και πρίν, Δευτέρα θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, αλλά και οι διαδικασίες αυτης....:109:

Reaction score
119

Mπραβο για την πρωτοβουλια σε μια περιοδο που αρκετοι ψαχνομαστε για HD δεκτη.
Αυτος εδω υπαρχει περιπτωση να παρει μερος;
(Aν φυσικα τον εχει καποιο μελος).

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

γίνονται κάποιες προσπάθειες μήπως μπορέσουμε να τον έχουμε, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη. Ειναι στην υπο αναβάθμιση λίστα...:109:

Reaction score
0

Ειπώθηκε κάτι τέτοιο για επίγεια MPEG4? Οι επίγειοι θα δοκιμαστούν σε MPEG2.
Στη δορυφορική υπάρχουν όλα τα πρότυπα μετάδοσης και μπορούν να δοκιμαστούν.
Α, οκ. Επομένως δε θα δοκιμαστεί ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι έχουμε ήδη Digea. Δηλαδή το EPG τους και το πρόβλημα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. (Σε κάποιους δέκτες λαμβάνει μόνο το αγγλικό EPG, σε άλλους μόνο το ελληνικό, σε άλλους και τα 2 και επιλέγουμε. Στα ERT DIGITAL δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εκπέμπει μόνο ελληνικό EPG).

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Απο τη στιγμή που δεν εχουμε Digea, θα παίξουμε με την ΕΡΤ...
Ομως το γεγονός ότι θα περάσει η αφρόκρεμα των επιγειων δεκτών Mpeg4 , λέει πολλά...

Πάντως απομένουν 4 ημέρες μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, αυτο εχει σημασία.

Refresh...

1. nkaral
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. CRISS
4. JohnnyWalker
5. komninos i
6. orck
7. gstriftos
8. PaTheo
9. nikkosnet
10. ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
11. el_el