MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ...

Reaction score
89
Έστω και με το πρόβλημα ήχου η προσπάθεια είναι που μετράει. Μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Reaction score
0
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙ

ΩΠΑ! Έφτιαξε ο ήχος ;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡ

Και φυσικα ενω ολοι μοχθουν και κουραζονται(Οπλοποιοσ, gstriftos,
Voreios κλπ)
ο Γενικος βλεπει...τι μηνυματα του εστειλαν οι φιλες του στο Facebook:121:
Είσαι άδικος με τον συνάδελφό μου. Έχεις στείλει ποτέ μήνυμα στο facebook να δεις πως είναι; :137:

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Καμιά απορία κανείς;

Πάντως μέχρι στιγμής (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) φαίνεται ότι τον,σημαντικά,μεγαλύτερο ρόλο παίζει το λαμβανόμενο σήμα παρά ο ίδιος ο δέκτης.Κάκο αυτό στην χώρα μας μιας και η digea δεν φαίνεται (τουλάχιστον απ τις μέχρι τώρα αναφορές χρηστών) να αποδίδει τα αναμενώμενα..

Reaction score
0
Παιδιά όλα είναι πολύ καλά οργανωμένα. Μπράβο. Πέρασα και τσέκαρα. Καλά αποτελέσματα και καλό κουράγιο σε όσους συμμετέχουν. Βλέπω να μας παίρνει η νύχτα.

Reaction score
0
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό δορυφορικών, επίγειων δεκτών και media players... Η ΠΑΡΟΥΣΙ

Να ευχαριστησω απο εδω τον Πανο Οπλοποιο και οσους αλλους εργαστηκαν για αυτην την εκδηλωση, πηγα κανονικα στο συγκριτικο τεστ αλλα λογω περιορισμενου χρονου και τον εξαιρετικα μεγαλο ογκο εφυγα εκτακτως νωριτερα απο οτι ηθελα. Ειδα καποια πραγματα που δεν ηξερα για τους δορυφορικους δεκτες και πραγματικα ολα τα μελη που βρισκοταν εκει ηξεραν τι εβλεπαν, εγω ειμουν ο ασχετος :)
Θα κατεβασω το κομματι που με ενδιαφερει αυριο (media players με dvbt).
Και παλι ευχαριστω και συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια.

Reaction score
0

Φανταζομαι οτι οι παροντες θα γραψουν αργοτερα τις εντυπωσεις τους, ετσι? Κριμα παντως για τον ΑΖΒΟΧ γιατι και εγω που τον εχω ηθελα να δω τη γνωμη σας.

Reaction score
0
Πάρα πολλά σπασίματα στην εικόνα. Δύσκολα να το παρακολουθήσεις.
Μπράβο πάντως.

Σίμος

Reaction score
0
Αποτελέσματα του συγκριτικού πότε θα έχουμε;
Από ό,τι συνειδητοποίησα μετά τη βόλτα μου από κει, πολύ αργά το βράδυ - αν προλάβει να τελειώσει. Πολύ μεγάλος όγκος συσκευών...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Λοιπόοοον..
Το συγκριτικό λόγω πλήθους μηχανημάτων και(όπως αποδείχθηκε) περιορισμένου χρόνου σταματάει προς το παρόν.Σύντομα ο Πάνος θα σας ενημερώσει αναλυτικότερα για την μέχρι στιγμής διαδικασία και πότε θα συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε για την εως τώρα συμμετοχή σας και την υπομονή σας!!

Reaction score
0

Φίλοι μας σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς για την τόσο κοπιαστική προσπάθειά σας και περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του συγκριτικού!!!
Τη μαγνητοσκοποημένη μετάδοση πότε θα είμαστε σε θέση να τη δούμε, καθώς λόγω των αρκετών σπασιμάτων, αναγκαστηκα τελικά να διακόψω τη ζωντανή μετάδοση του συγκριτικού???

Reaction score
84

Ευχαριστούμε πρώτον για την φιλοξενία τους αφούς Καλέμη και όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια.

Reaction score
0

Μπραβο για ολη την προσπαθεια. Δεν ειχα ξαναβρεθει σε κατι παρομοιο. Ωραια εμπειρια. Πολλα συγχαρητηρια σε ολους. Περιμενω τη συνεχεια !!

*Οταν οργανωθει η συνεχεια του συγκριτικου μπορω να διαθεσω για τους φιλους που θα παρακολουθησουν απο το διαδικτυο μια γραμμη 10Mbps upload για πιο ομαλη λειτουργια.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Φίλοι γειά σας,
ευχαριστω καταρχήν όλα τα μέλη και των 4ων φόρουμ που ήταν μαζί χθές σε μια μεγάλη παρέα 35 ατόμων.:444:

Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα μεγόλο συγκριτικό, τόσο μεγάλο που δεν μπορεσε να ολοκληρωθεί...:121:

Πραγματικα, ουτε τηλεμαραθώνιο να καναμε, 5 ώρες συνεχόμενου τεστ απο τις 3:30 έως τις 8:30 το βράδυ...:111:

18 δορυφορικοί δέκτες, εξ'αυτων δυστυχώς όπως είπα απο δική μου παραλειψη απουσίαζε ο AZBox Elite που επάνω στη βιασυνη μου δεν τον πήρα μαζί... Θα επανορθώσουμε όμως , το πώς θα σας το πώ στην πορεία...

17 λοιπόν συσκευές, απο τις οποίες ΔΕΝ προφτάσαμε να τεσταρουμε 3, τους δύο Technomate και τον Lyngbox...
Θα θελαμε αλλη μια ώρα, αλλα οι φυσικές δυνάμεις και οι μετεπειτα υποχρεώσεις μας αναγκασαν να διακόψουμε την διαδικασία.

Πόσο μάλλον που δεν μπήκαμε κάν στην διαδικασία να τεστάρουμε τους επίγειους δέκτες και τα media players...
Το πρωί θα φευγαμε απο το συγκριτικό...:109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πραγματικά το θέμα της On-Line μετάδοσης ήταν ενα μικρό πρόβλημα.
Η γραμμη που υπήρχε διαθέσιμη ηταν 2 Mbits download και μόλις 256 Kbps upload.
Οσες προσπάθειες εγιναν για αναβάθμιση των γραμμων έπεσαν στο κενό απο πλευράς ΟΤΕ.:117:
"Η γραμμη δεν μπορεί να ανεβει αλλο..." ήταν η απάντηση. Α ρε ...οπτική ινα που τους χρειαζεται... Μιλάνε και για VDSL. Με τι προσόντα ? Μόνο για τους πολύ κοντινούς ?
Geofak πως μπορείς να διαθέσεις τοσο μεγάλο bandwidth upload ... Μακάρι , ούτως η αλλως η συνέχεια είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
Αντε να κάνουμε και μεταδοση HD, ούτως η αλλως η κάμερα HD ήταν. Θα τα πούμε στην πορεία...:126:

Reaction score
0

Geofak πως μπορείς να διαθέσεις τοσο μεγάλο bandwidth upload ... Μακάρι , ούτως η αλλως η συνέχεια είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
Αντε να κάνουμε και μεταδοση HD, ούτως η αλλως η κάμερα HD ήταν. Θα τα πούμε στην πορεία...:126:
Σου στελνω pm

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound