Megavision 500 γνωμες?

Reaction score
0
Παρακαλω οσοι την εχετε δωστε μου την αποψή σας.

Την ειδα απο κοντα στην εταιρια, φαινεται πολυ καλη σαν υλικο, καμια σχεση με την maxball, πραγματικο gain 1.0 (ενω διπλα της η maxball γυαλιζε ενοχλητικα), ενω υπαρχει και grey (gain 0 . 8 ) - Θα χρησιμοποιηθει με τον Πανασονικ PX100E...
Mε προβληματιζει μονο το οτι σε σχεση παντα με τη maxball ειναι λιγο λεπτη, και δεν ξερω τι γινεται με τις ζαρες. Σε επιτοπιο τσαλακωμα που εκανε ο πωλητης η οθονη ξαναγυρισε απολυτα.. αλλα δεν ξερω, αλλο τσαλακωμα κι αλλο ζαρα.

Ενδιαφερομαι για 16:9 στις 93-100", και ερχεται με μαυρο πλαισιο περι τα 380 ευρω (χειροκινητη παντα)

Παντως γενικα μου φανηκαν αρκετα αξιοπιστοι σαν εταιρια και δινουν και 2 χρονια εγγυηση.

Τελος, αν και ελαχιστης σημασιας, ειναι πολυ στιλατη οταν ειναι κλειστη!

Παρτε κι ενα link

http://www.megavizion.gr/Greek/Series-500.htm

Reaction score
0
Εχω αγορασει εδω και 4 μηνες την megavision 500 ηλεκτρικη 92''(grey) με 0,8 gain για τον panny ax100. Δεδομένου οτι ο προβολεας έχει "δυναμη" θα σου πρότεινα ανεπιφυλακτα την grey.
Να σου πω εδω οτι την 3η μερα μου εφυγε η κατω μπαρα στα καλα καθουμενα και ευτυχως που απο κατω δεν ειχα κατι γιατι...... .
Μεχρι σημερα δεν την εχω φτιαξει γιατι δεν ειχα χρονο και λογω επικειμενης μετακομισης. Παντως αν εξαιρεσεις αυτο που λυνεται στο κατω κατω ευκολα η οθονη ειναι παρα πολυ καλη, ζαρες δεν εχει (αν και δεν εχω μπαρα να τεντωνει!) ο μηχανισμος λειτουργει στην εντελεια και γενικα δεν με απασχολει. Απο την αλλη ειμαι σιγουρος ότι αν χρειαστω οτιδηποτε την παω κατευθειαν στο εργοστασιο εδω και με εξυπηρετουν (αυτος ειναι σημαντικοτερος λογος που την πηρα)
Αν θες την γνωμη μου δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε ηλεκτρικη οχι χειροκινητη για να μην την ξεχειλωνεις ανεβα-κατεβα

Reaction score
0
Αν θες την γνωμη μου δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε ηλεκτρικη οχι χειροκινητη για να μην την ξεχειλωνεις ανεβα-κατεβα
Το καταλαβαινω οτι εχεις δικιο, ομως δεν ειναι λιγα χρηματα παρααπανω, ειναι η διπλασια τιμη "happy_1""happy_1""happy_1"

Πες μου εχεις τη λαμπα στο normal για να προβαλεις σωστα σε γκρι επιφανεια? Γενικα τι γινεται με το κοντραστ, και τι με τα φωτεινα πλανα?? Κατι που εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα, οταν βλεπεις κατι φωτεινο (πχ ουρανος ημερας) βλεπεις και την υφη του πανιου? κι αν ναι, σε τι βαθμο? Ευχαριστω

Reaction score
0
Η λάμπα μου είναι στο eco mode και προβάλει καλά στο γκρι. Το contrast και τα φωτεινά πλάνα είναι μιά χαρά και δεν φαίνεται η υφή του πανιού (γιατί να φαίνεται?). Γενικά το πανί δείχνει και είναι πολύ ποιοτικό (σε σχέση με την τιμή του πάντα) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον συνδυασμό με τον ΑΧ100, δεν θα ήθελα περισσότερο gain θα γινόταν κουραστική η θέαση.

Σημείωσε ότι ο χώρος μου έχει σκούρους τοίχους και κουρτίνες και βλέπω από τα 4-4,5 μέτρα περίπου. Αν έχεις παρόμοιο χώρο την προτείνω ανεπιφύλακτα για τα λεφτά της, αρκεί να μην σου φύγει καμία μπάρα στα καλά καθούμενα από κάτω και γίνει ζημιά είδικα με το χειροκίνητο μηχανισμό, αλλά αυτό διορθώνεται.

Reaction score
0
Eμενα ο χωρος μου ειναι οχι ο,τι καλυτερο: Οι τοιχοι ειναι ασπροι, και δεν υπαρχει η τελεια φωτο-μονωση. Ωστοσο τη νυχτα που γενικα βλεπω ταινιες γενικα ειναι σκοτεινα...

Απλα αυτο που με καιει και δεν ξερω ειναι το αν το ασπρο θα φαινεται ως ασπρο κι οχι ως ανοιχτο γκρι, και αν θα χανω καποιες διαβαθμισεις του γκρι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio