Metal Gear Solid 4 (Ps3)

Reaction score
0
Το παιχνιδι που ολοι περιμενουμε θα περιλαμβανει 70 διαφορετικα όπλα.
Στο link που ακολουθει υπαρχουν και τα τελευταια βιντεακια απο μεσα απο το παιχνιδι.

http://www.ripten.com/2008/01/08/over-70-weapons-in-mgs4-new-english-demo-footage/

ΑΥΤΟ το περιμένω πως και πως...έχω τελειώσει τα προηγούμενα τρία στο ps2, μη χαλάσουμε τη συνταγή τώρα...:crazy_3: "happy_1" :crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Metal Gear Solid 4 (Ps3)

Μπειτε στο psstore και κατεβαστε απο το media demo video 720p και το video με το gameplay"happy_1"

Reaction score
0

Reaction score
0
Λάθος παιχνίδι. Και προς στιγμήν χάρηκα...
Αμάααααννν....ρε μάγκες σόρι...βλακεία μου...
Στη συζήτηση του Devil May Cry ήθελα να το προσθέσω...αλλά πρωί ήταν δεν είχε ανοίξει καλά το μάτι...

Pseira ρίξε μου μερικές τομάτες και βάλε αν θες το ποστ μου στη σωστή συζήτηση σε παρακαλώ...)(

Reaction score
7
Pseira ρίξε μου μερικές τομάτες και βάλε αν θες το ποστ μου στη σωστή συζήτηση σε παρακαλώ...)(
AAAA δεν είναι ανάγκη, τις ντομάτες στις ρίχνω εγώ....)( )( )( )( )( )( )( )( όσο για τη μεταφορά του ποστ έχε χάρη που δεν είμαι Mod....θα έσβηνα το πόστ και θα σε έκανα Ban :happy_9:

Reaction score
0
AAAA δεν είναι ανάγκη, τις ντομάτες στις ρίχνω εγώ....)( )( )( )( )( )( )( )( όσο για τη μεταφορά του ποστ έχε χάρη που δεν είμαι Mod....θα έσβηνα το πόστ και θα σε έκανα Ban :happy_9:

:cool_11::cool_11::cool_11:
Βρε...έχε χάρη που χθες έπαιζα burnout και το γλίτωσες το ξύλο.:crazy_1::crazy_1:...που θα μου πας όμως θα σε πετύχω σήμερα...και θα σου δείξω εγώ :mad_3: :happy_4:

Reaction score
7
:cool_11::cool_11::cool_11:
Βρε...έχε χάρη που χθες έπαιζα burnout και το γλίτωσες το ξύλο.:crazy_1::crazy_1:...που θα μου πας όμως θα σε πετύχω σήμερα...και θα σου δείξω εγώ :mad_3: :happy_4:
Έχε χάρη που χτες μου έκαναν δώρο το Call Of Duty και γλίτωσες το ξυλοφόρτωμα...σήμερα να παρακαλάς να μου καει το router :happy_9: Αλλά που θα πάει δε θα σε πετύχω; Μεχρι τότε προπονήσου :happy_4:

Reaction score
0
12/6 στην Αμερική, μαζί με το από πάνω bundle.
To bundle θα περιέχει επίσης Dualshock 3 και το starter pack του MGS Online.

Για εμάς προς το παρόν ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε bundle )(

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Metal Gear Solid 4 (Ps3)

12/6 στην Αμερική, μαζί με το από πάνω bundle.
To bundle θα περιέχει επίσης Dualshock 3 και το starter pack του MGS Online.

λέτε με 80άρι σκληρό???
για να δούμε.

Reaction score
1
Κατι ειχε δηλωσει η Konami πως οι ημερομηνιες κυκλοφοριας θα ειναι κοντινες μεταξυ τους σε ολα τα regions.

Reaction score
1
αχ αν ξεραμε ιαπωνικα και καναμε register στο psn jp.θα ειχαμε και gt5p και mgs4 demo.
Δεν υπαρχει ακομα demo του MGS 4 σε κανενα store. Αλλα αν θες να κανεις register στο psn jp υπαρχουν διαφοροι οδηγοι και ειναι πολυ ευκολο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale