Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
Ναι μωρέ, εύκολο είναι τουλάχιστον μέχρι το Act 3 που έχω παίξει. Άμα με βρουν (που μου συμβαίνει συχνά :138Το παρελαβα χθες το παιχνιδι.Θυμαμαι πιτσιρικας ειχα δοκιμασει να παιξω λιγο το 2 στο ps2 και μου ειχε φανει δυσκολο.
Στο very easy το mgs4 ειναι οντως ευκολο ή ... ?
Απ' ότι λένε κάποιοι βετεράνοι της σειράς που ρώτησα αυτό ήταν αρκετά πιο δύσκολο στα προηγούμενα MGS λόγω του πιο περίπλοκου χειρισμού και των λιγότερων όπλων και πυρομαχικών που είχες στη διάθεσή σου.
Μόνο τα bosses με έχουν δυσκολέψει πραγματικά ως τώρα, αλλά και εκεί είναι πιο πολύ θέμα του να βρεις τη σωστή στρατηγική παρά θέμα skill ή αντανακλαστικών.
Φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσουν και πιο κατάλληλοι από εμένα πάντως.
αγορασε το remake στο Wii... Metal Gear Solid Twin Snakes λεγεταιΔιάολεεε μου έχει λείψει...Το MGS στο Psone το είχα λιώσει...Από τότε δεν είχα παίξει άλλο...![]()
Μια χαρά είναι ο χειρισμός, αυτό λέω. Στην αρχή με μπέρδευαν 1-2 πράγματα (π.χ. που δεν μπορείς να πυροβολήσεις from the hip, οι κινήσεις της CQC) αλλά συνηθίζεται γρήγορα.ποιος ''βετερανος'' το ειπε αυτο...αλλα και να χρειαζομουν ετσι οπως ειναι δομημενο το παιχνιδι αγοραζα οσες ηθελα απο τον Drebin...
σιγα τον περιπλοκο χειρισμο ολους του μπερδευει το τριγωνο που κανει toggle το first person view(κατι που υπηρχε απο το MGS 2 αλλα τωρα με αυτες τις μικροαλλαγες σου επιτρεπουν να κινείσαι ενω σημαδευεις πραγμα πολυ σημαντικο...