Metal Gear Solid 4 (Ps3)

Reaction score
802
Το παρελαβα χθες το παιχνιδι.Θυμαμαι πιτσιρικας ειχα δοκιμασει να παιξω λιγο το 2 στο ps2 και μου ειχε φανει δυσκολο.
Στο very easy το mgs4 ειναι οντως ευκολο ή ... ?

Reaction score
0
Το παρελαβα χθες το παιχνιδι.Θυμαμαι πιτσιρικας ειχα δοκιμασει να παιξω λιγο το 2 στο ps2 και μου ειχε φανει δυσκολο.
Στο very easy το mgs4 ειναι οντως ευκολο ή ... ?
Ναι μωρέ, εύκολο είναι τουλάχιστον μέχρι το Act 3 που έχω παίξει. Άμα με βρουν (που μου συμβαίνει συχνά :138:) το γυρίζω σε στυλ Rambo :137: και τα πράγματα είναι αρκετά απλά στο Normal που παίζω οπότε στο very easy θα πρέπει να είναι όντως πολύ εύκολο. Απ' ότι λένε κάποιοι βετεράνοι της σειράς που ρώτησα αυτό ήταν αρκετά πιο δύσκολο στα προηγούμενα MGS λόγω του πιο περίπλοκου χειρισμού και των λιγότερων όπλων και πυρομαχικών που είχες στη διάθεσή σου.
Μόνο τα bosses με έχουν δυσκολέψει πραγματικά ως τώρα, αλλά και εκεί είναι πιο πολύ θέμα του να βρεις τη σωστή στρατηγική παρά θέμα skill ή αντανακλαστικών.
Φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσουν και πιο κατάλληλοι από εμένα πάντως.

Reaction score
0
στο very easy κανεις aerobic μπροστα τους και δε σε βλεπουν

Απ' ότι λένε κάποιοι βετεράνοι της σειράς που ρώτησα αυτό ήταν αρκετά πιο δύσκολο στα προηγούμενα MGS λόγω του πιο περίπλοκου χειρισμού και των λιγότερων όπλων και πυρομαχικών που είχες στη διάθεσή σου.
Μόνο τα bosses με έχουν δυσκολέψει πραγματικά ως τώρα, αλλά και εκεί είναι πιο πολύ θέμα του να βρεις τη σωστή στρατηγική παρά θέμα skill ή αντανακλαστικών.
Φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσουν και πιο κατάλληλοι από εμένα πάντως.

ποιος ''βετερανος'' το ειπε αυτο... αν ψαχνεις σωστα τους στρατιωτες σου πετανε (ο καθενας )5-6 αντικειμενα και τα περισσοτερα απο αυτα ειναι σφαιρες...προσωπικα εγω που το επαιξα στο Extreme και ειναι πολυ πιο δυσκολο να ψαξεις τους αντιπαλους αφου σε ακουνε με την μια δεν χρειαστηκα ποτε σφαιρες, μονο σε δυο boss αγορασα κατι ρουκετες. αλλα και να χρειαζομουν ετσι οπως ειναι δομημενο το παιχνιδι αγοραζα οσες ηθελα απο τον Drebin...

σιγα τον περιπλοκο χειρισμο ολους του μπερδευει το τριγωνο που κανει toggle το first person view(κατι που υπηρχε απο το MGS 2 αλλα τωρα με αυτες τις μικροαλλαγες σου επιτρεπουν να κινείσαι ενω σημαδευεις πραγμα πολυ σημαντικο...

τα Bosses ειναι για κλαμματα το μονο που με ''δυσκολεψε'' γιατι χρειαστηκε αρκετη ωρα ηταν η δευτερη γκομενα...

Reaction score
7
Διάολεεε μου έχει λείψει...Το MGS στο Psone το είχα λιώσει...Από τότε δεν είχα παίξει άλλο...:(

Reaction score
0
ποιος ''βετερανος'' το ειπε αυτο...αλλα και να χρειαζομουν ετσι οπως ειναι δομημενο το παιχνιδι αγοραζα οσες ηθελα απο τον Drebin...

σιγα τον περιπλοκο χειρισμο ολους του μπερδευει το τριγωνο που κανει toggle το first person view(κατι που υπηρχε απο το MGS 2 αλλα τωρα με αυτες τις μικροαλλαγες σου επιτρεπουν να κινείσαι ενω σημαδευεις πραγμα πολυ σημαντικο...
Μια χαρά είναι ο χειρισμός, αυτό λέω. Στην αρχή με μπέρδευαν 1-2 πράγματα (π.χ. που δεν μπορείς να πυροβολήσεις from the hip, οι κινήσεις της CQC) αλλά συνηθίζεται γρήγορα.
Και αυτό ακριβώς μου είπαν: ότι το να προχωράς στο παιχνίδι όντας απρόσεκτος και επιθετικός ήταν λιγότερο εύκολο στα MGS 2 ή 3 όχι επειδή οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί ή πιο έξυπνοι αλλά επειδή τα controls ήταν λιγότερο action-oriented ώστε να αναγκάζεσαι να αποφεύγεις τα alerts πάση θυσία.

Reaction score
0
και εδω πρεπει να τα αποφευγεις... δεν λεει να το παιξεις σα shooter γινεται βλακεια το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου...αν το παιξεις χωρις να βγαλεις ουτε ενα αλαρμ ξεκλειδωνεις και το stealth.

cqc υπηρχε και στο MGS 3

παντως προβλημα με σφαιρες δε συναντας ποτε

Reaction score
0
Πάει και αυτό....2 βδομάδες "άντεξε" στα χέρια μου!

Βρε παιδιά μου φαίνεται ή όντως είναι πιο εύκολο από τα 3 προηγούμενα???

Πάντως είναι το τελειότερο action που έχω παίξει μέχρι σήμερα, με σενάριο, πλοκή (και διαπλοκή...αν και τίποτα τελικά δεν είναι ότι αρχικά φαίνεται (ακούς marvin?)) και συγκινητικό φινάλε...μια 10ετία MGS έφτασε πλέον στο τέλος της...:110:

Άντε να δούμε τώρα με τι θα καταπιαστούμε...καμιά καλή πρόταση, έχει κανείς???:121:

Reaction score
0
παιξε στο Extreme και μετα τα λεμε...

οι περισοτεροι δεν μπορουν να τελειωσουν ουτε το πρωτο act :143:

τεσπα τα MGS δεν τελειωσαν, ο snake τελειωσε αν και πιστευω πως αν οχι στο αμεσως επομενο σε καποιο μελοντικο MGS θα υπαρξει καποιος κλονος και φτου και απτην αρχη λολ...

οσο για το τι μπορεις να παιξεις τωρα, αν εχεις μονο ps3 τπτ ποιοτικο το μοναδικο παιχνιδι που περιμενο εγω ειναι το pixeljunk eden εχει το καλυτερο artstic design ever.

μιλησα με τον Dylan Cuthbert πριν μια βδομαδα περιπου το παιχνιδι θα ειναι playable στην Ε3 και θα βγει και demo πριν το launch του παιχνιδιου κατι που δεν εχει ξαναγινει ουτε σε PSN game ουτε σε Xbox Live game

Reaction score
0

Τελείωσα :107:

22 ώρες μου πήρε, ζωή νά 'χει, σε Solid Normal. Ωραίο ήταν, ήθελα κι άλλο. Τα acts 4 & 5 θερίζουν κυριολεκτικά (το 5 είναι πολύ σύντομο βέβαια).
Οι cut-scenes στο τέλος είναι προς το χάλια (εκείνη με τη Meryl και τον Johnny wtf? :139:) αλλά έχουν δύο πολύ δυνατά story-twists και γενικώς τις διασκέδασα.
Θα το ξαναπαίξω σίγουρα αλλά προς το παρόν λέω να ξεκινήσω το MGS3 που το έχω τόσα χρόνια και κάθεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale