Metallica:Και το όνομα αυτού...

Reaction score
7
"Death Magnetic" θα είναι ο τίτλος του νέου πολυαναμενόμενου άλμπουμ των Metallica.To όνομα ήρθε στην δημοσιότητα από μια σειρά μηνυμάτων των ίδιων των Metallica στο επίσημο site της μπάντας.To Death Μagentic θα είναι το δεύτερο album της μπάντας με την τωρινό lineup μετά το St.Anger.Και ας ελπίσουμε να είναι και καλύτερο εφόσον το St .Anger άφησε πολύ κόσμο παραπονεμένο...

(πηγή:avopolis.gr)

Reaction score
1
Απάντηση: Metallica:Και το όνομα αυτού...

Ευχομαι για την προωθηση του δισκου, να περιλαβουν την Ελλαδα στις εμφανισεις τους, οπως και περσι!:602:

Reaction score
7
Νομίζα πέρυσι είχαν πεί ότι θα έρθουν ξανά φέτος...Και ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει με την σχολή για να πάω να τους δώ κι εγώ το καημένο σαν άνθρωπος.

Reaction score
4
Για να δουμε τι θα δουμε με τον καινουργιο δισκο τους?
Εχω μεγαλη περιεργεια.

Reaction score
7
Ελπίζω να τους ήρθε έμπνευση γιατί το St Anger το άκουσα μια μόνο φορά και ήταν αρκετό..

Reaction score
19
Οι metallica έχουν την ατυχία ότι πρέπει να συγκριθούν με τον... εαυτό τους.
Ευτυχώς σε πρώτη φάση άφησαν τα κατσαρολικά στην άκρη. Το The day that never comes έχει σημεία και ριφάκια που ξυπνούν αναμνήσεις και πάνε να θυμίσουν κάτι μεταξύ kill em all και... black album! :621:

Reaction score
1
Τα σπάει, αυτό ξέρω εγώ.

Μου θυμίζει εντονότατα and justice for all, και γενικά είναι απο τα παλιά βγαλμένο! Καιρό είχα να ενθουσιαστό με κάτι μεταλικό...!

Reaction score
7
Το άκουσα αρκετές φορές ολόκληρο.
Ναι οι Metallica ξαναέγραψαν σοβαρά κομμάτια και ναι μετά από καιρό άκουσα κομμάτι τους που μου καρφώθηκε στο μυαλό με την πρώτη ακρόαση.Το The Day That Never Comes που είναι και το πρώτο single από το νέο άλμπουμ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis