Metallica News

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο μπασίστας των Metallica Robert Trujillo είπε πως οι Metallica άρχισαν να ηχογραφούν κατά την περίοδο του πρόσφατου tour για να προετοιμαστούν για την ηχογραφήση του νέου τους άλμπουμ (αρχίζει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου του 2005).

Το επόμενο άλμπουμ θα είναι το πρώτο που θα συμμετέχει ουσιαστικά ο Trujillo, διότι ο παραγωγός Bob Rock ήταν αυτός που ηχογράφησε το μπάσο στο St.Anger. Ο Trujillo είπε πως πολλοί φαν δεν έχουν πρόβλημα να του λένε πως ακόμη θυμούνται τον Jason Newstead και τη προσφορά του στη μουσική των Metallica.

Περισσότεροι όμως είναι ενθουσιώδεις που η μπάντα προχωράει μπροστά…Δέχομαι ακόμη και βολές επειδή δε συμμετείχα  στο άλμπουμ(St.Anger), αλλά ξέρεις, οι φαν των Metallica είναι έτσι, λένε πάντα αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να χτυπήσω δυνατά και να μη προσπαθήσω να είμαι ο Jason ή ο Cliff, παρά μόνο ο εαυτός μου”

Ας ελπισουμε η "κατάρα" των Metallica στην θέση του μπασίστα να μην επηρεάσει και τον Trujillo.
 



Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
κάπου προσπάθησαν να "επαναλάβουν" τον παλιό τους εαυτό, αλλά παραήταν προσποιητό....

Άκουσα το St. Anger για πρώτη φορά λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Επίτηδες προηγουμένως δεν διάβασα καμμιά κριτική για να μην πωλοθεί η άποψη μου. Με το που τελείωσε η ακρόαση είχα δύο συμπεράσματα:
α) διέκρινα ότι δεν υπήρχε ένα τραγούδι τύπου "single" για να προωθήσει τον δίσκο (αυτό φυσικά δεν είναι κακό τουναντίον μάλιστα)
β) η ακρόαση μου άφησε κάποια κενά. Δεν το ευχαριστήθηκα. Νόμιζα ότι κάτι έλειπε.

Στο καπάκι λοιπόν βάζω να ακούσω το "Kill 'em all". Με τις πρώτες νότες βρήκα τι έλειπε!!! Ο Αυθορμητισμός, ο νεανικός "τσαμπουκάς", η πρωτοπορία. Το 1982 ήταν πρωτοποριακό να παίζεις έτσι, σήμερα όμως αν παίζεις έτσι (και μετά από την προηγούμενη πορεία) δεν μπορείς απλά παρά να κάνεις ένα συμπαθητικό δίσκο...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.615
Μηνύματα
2.868.120
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top