Metallica United

Reaction score
7
Στις 4 Απριλίου θα γίνει η τελετή ένταξης των Metallica στο Rock and Roll Hall of Fame και θα υπάρχει και μία έκπληξη. Live on stage μαζί με τοην υπόλοιπη μπάντα θα είναι και ο πρώην μπασίστας του συγκροτήματος Jason Newsted :)602:). Θα είναι η πρώτη φορά που ο Newsted θα εμφανιστεί on stage με την παλιά του μπάντα από το 2001 που έφυγε απο τους Metallica. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου την ανακοίνωση για την απόφαση του συγκροτήματος του την έκανε μέσω τηλεφώνου ο ντράμερ των Metallica Λαρς Ούλριχ.

Έτσι οι φίλοι του συγκροτήματος θα περιμένουν με ανυπομονησία το reunion μετά από 8 χρόνια.

Πηγή: Rolling Stone

Reaction score
4
της πλακας reunion ποτε δεν εκανε τιποτα συμαντικο ως μελος....... οταν ανακοινωθει οτι ο mustaine θα παιξει μαζι τους η θα νεκραναστηθει ο cliff burton τοτε ενημερωσε μας...

Reaction score
4
Απάντηση: Metallica United

o Newsted εκανε πολυ ωραια δευτερα φωνητικα, κατι που τους λειπει εμφανως τωρα

Reaction score
4
τα μονα φωνητικα ειναι κατι αναρθρες κραυγες που εβγαζε στα live... βαλε το Cunning stunts και θα δεις τι ακριβως εκανε....
και το 99 στη ριζουπολη τα ιδια εκανε.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Metallica United

τα μονα φωνητικα ειναι κατι αναρθρες κραυγες που εβγαζε στα live... βαλε το Cunning stunts και θα δεις τι ακριβως εκανε....
και το 99 στη ριζουπολη τα ιδια εκανε.
χμμ...

και εγω σε καποιο dvd τα ειχα προσεξει τα φωνητικα του, αλλα μου ειχαν φανει πολυ ενταξει σε σχεση με αυτα που κανει τωρα ο χαμετ

υποθετω πως θα ηταν με τις μερες του...

Reaction score
7
Τουλάχιστον δεν ντρεπόταν να τον δείξει η κάμερα...Έχω προσέξει ότι σε τελευταία βίντεο των Metallica δεν δείχνουν καθόλου ή δείχνουν ελάχιστα τον Trujillo.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης