MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ SONY RDR-HX750

Reaction score
0
Για χαρα σε ολους.Παιδια το αγορασα χθες απο πλαισιο 300ευρω μιας και δεν ειχα ποτε recorder το πηγα σπιτι το συνδεσα με τ απαραιτητα κεραια,hdmi,coax κ.τ.λ και να το ξενερωμα!!Δε μπορω με τιποτα να πιασω τα καναλια,το σημα ειναι σα να μην εχω κεραια,τοσο χαλια!!Ο ηχος ομως ακουγεται μια χαρα χωρις παρασιτα.Χωρις πλακα το παιδευα περιπου τεσσερις ωρες,διαβαζα το manual το ξαναδιαβαζα(ουτε στο σχολειο δεν ειχα ριξει τοσο διαβασμα)αλλα δε καταφερα τιποτα!Παρακαλω οποιος κατοχος η μη γνωριζει ας βοηθησει γιατι δε ξερω τι αλλο να δοκιμασω.Η TV ειναι sony46w2000 αν αυτο βοηθαει σε κατι

Reaction score
7.089
Eισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει σωστα τη κεραια? Ειχες καποιο βιντεο πριν συνδεδεμενο? Μηπως το καλωδιο απο το dvd-r στη τηλεοραση ειναι ελαττωματικο?

Reaction score
0
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!Λοιπον παιδια το γραφω για να μη την πατησει αλλος και ψαχνεται.Πηρα τη συσκευη παραμασχαλα και για να μην τρεχω απο δω κι απο κει χτυπησα στη γιαγια που μενει διπλα μου(την ξερω βεβαια)και την παρακαλεσα να δοκιμασω τη συσκευη στην δικια της τηλεοραση ΚDL-52Χ3500...Πλακα κανω sony crt 25"..Λοιπον με το που εβαλα το καλωδιο της κεραιας στο recorder και απο εκει στην tv χωρις καν να το βαλω στη μπριζα και χωρις να το συνδεσω με scart και με το μενου ανακατεμενο απ τις δοκιμες που εκανα σπιτι μου το σημα απογειωθηκε!!!Εμεινα μα....ς για λιγο,το ξεσυνδεσα,ευχαριστησα τη γιαγια και εφυγα τρεχοντας να το συνδεσω ξανα στη δικια μου ξεροντας τωρα σιγουρα οτι δεν φταιει το recorder αλλα καποια ρυθμιση στην tv μου.Αμ δε,τα αλλαξα ολα της εκανα reset αλλα σημα πουθεναΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!μου ηρθε η μεγαλη ιδεα
λεω,δε βγαζω το ενα συρμα απ το καλωδιο της κεραιας(μιας και στην τηλεοραση χωρις να περναει μεσα απ το recorder επιανε μια χαρα)μπας και επειδη περναει απο δυο δεκτες το σημα,recorder και tv ενισχυεται πολυ και παραμορφωνει..;Εχω και φατσα τον υμητο..Μολις εκοψα το πλεγματακι απ το καλωδιο της κεραιας ηρθε επιτελους το φως!!Εφυγα σφαιρα,αγορασα εναν μειωτηρα σηματος με 6 ευρω τον εβαλα πανω στο dvd και η τηλεοραση επιασε τα καναλια καλυτερα κι απο πριν!! Τουλαχιστον θα μπορουσαν να το γραφουν στο manual στις πιθανες βλαβες για την παραμορφωμενη εικονα,γραφουν ολες τις βλακειες π.χ απομακρυνετε το recorder απ την tv,τοποθετηστε την tv και το καλωδιο κεραιας που περισσευει σε μεγαλυτερη αποσταση μεταξυ τους,να ειστε μονος σας στο σπιτι οταν συνδεσετε την συσκευη.....κ.τ.λ..Τελος καλο,ολα καλα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef