Miami Vice

Reaction score
0
Μόλις είδα το trailer τρελάθηκα !!!! Όσο για την υπόθεση σκίζει..
Ο ήχος του είναι πολλή ρεαλιστηκός όσο αφορά τις σκηνές με όπλα..Ο σκηνοθέτης της ταινιας είχε σκηνοθετίσει το Collateral το οποίο επείσης είχε καλό ήχο.

http://www.miamivice.com/main.html

Reaction score
6
Κακά μαντάτα για το επερχόμενο Miami Vice.
Οι κριτικοί από την άλλη μερια του ατλαντικού, εχουν θαψει για τα καλα την ταινία του Michael Mann και θεωρουν πως πολύ δυσκολα θα μπορεσει να βγαλει τα έξοδα παραγωγης της ( περιπου 150 εκ$).
Στην προσπάθεια να αποφθεχθεί κατι ο τέτοιο, Michael Mann ξανακοιτά το τελικο μονταζ .
Πρεμιέρα στις 28-7

Reaction score
49
Εεεππππ.......
Πως κι έτσι???
Εγώ θα την δω γιατί οι κριτικοί στο Αμέρικα είναι.....(άσε, μην πω καλύτερα)

Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Michael γιατί τον θεωρώ κορυφαίο!!! :D :D

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Λοιπόν το είδα ΚΑΙ αυτό απέναντι. :lol:

Αρκετά καλό μπορώ να πω, η σκηνοθεσία είναι πάααααρα πολύ καλή, και το στόρυ κυλάει σα γάργαρο νερό από την αρχή μέχρι το τέλος. Σα να με χάλασε λίγο ο Farell , που έκανε συνεχώς αυτό το συνωφρύωμα που του προσδίδει ένα εντελώς ηλίθιο ύφος, και δεν ταίριαζε στο χαρακτήρα του.

Πέρασα δύο ευχάριστες ώρες, αλλά μη φανταστείτε ότι είναι τίποτα φοβερό, μια καλή περιπέτεια.

:)

Reaction score
2
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Λοιπόν το είδα ΚΑΙ αυτό απέναντι. :lol:
Μα καλά μέσα σε κινηματογράφο έμενες; :mrgreen:

Κάνε μας αν θέλεις μια λίστα με τις ταινίες που είδες.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
:lol: :lol: :lol:

Ε ότι είδα τόγραψα εδώ.

Pirates of the Carribean
Superman IMAX
World Trade Center
Miami Vice
The Illusionist

Αυτα.

Είδα και κάτι shows στο broadway, να γράψω και γι'αυτά? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
η σκηνοθεσία είναι πάααααρα πολύ καλή, και το στόρυ κυλάει σα γάργαρο νερό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον M. Mann!!
Απ' τους πιο αγαπημένους για μένα σκηνοθέτες :D

Συμφωνώ για τον Colin όπως και για τον..."Ray" Jamie Foxx
Θα ήθελα άλλους για πρωταγωνιστές......
Πχ αντί για τον Jamie Foxx θα προτιμούσα σαφέστατα τον D. Washington
Αντί για τον Farell θα ήθελα πχ τον E. Norton ή Eric Bana ή Sean Bean

Δάκη το soundtrack πρέπει να είναι πολύ καλό...Εεεε?????

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Γιάννη το soundtrack δε μου άφησε κάτι "να θυμάμαι", αδιάφορο μου φάνηκε. :?

Reaction score
49
Γιάννη το soundtrack δε μου άφησε κάτι "να θυμάμαι", αδιάφορο μου φάνηκε. :?
Το κατεβάζω ήδη....
Γιατί το ακούω στο επίσημο site ( http://www.miamivice.com/ ) και μου ακούγεται καλό!!! :) :)

Αυτή τη μουστάκα τιτην ήθελε ο Farell????

Είναι από τις ταινίες που θα έβλεπα στο σινεμά. Σσσσστττττ....σιγά μη με ακούσει ο Cinemusic.... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Πρεμιέρα λοιπον και στην χώρας μας ,το αναμενόμενο για πολλούς Miami Vice.

Οι μυστικοί αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών Crockett (Colin Farrell) και Tubbs (Jamie Foxx) δουλεύουν…διασκεδάζοντας σε μια disco στο Miami, όταν λαμβάνουν μια κλήση που τους οδηγεί στο κατόπι ενός παγκοσμίου βεληνεκούς συνδικάτο του εγκλήματος, με επικεφαλής τον ειδεχθή βασιλιά των ναρκωτικών Arcángel de Jesús Montoya (Luis Tosar). Στην πορεία, ο αγαπησιάρης Crockett τα μπλέκει με την Isabella (Gong Li), οικονομική σύμβουλο του Montoya. Αυτή η ανοίκεια σχέση, πέρα από τα ηθικά διλήμματα που θέτει στον Sonny, βάζει σε κίνδυνο την αποστολή σύλληψης του Montoya και της συμμορίας του.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Collateral - Η Διαδρομή ,Ali (2001),kαι φυσικα του Heat- Ενταση (1995), επιστρέφει φέρνοντας μια τηλεοπτική επιτυχία των 80s στην μεγαλη οθονη.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε οι Colin Farrell και Jamie Foxx.

Παντως η εισπρακτική του διαδρομή όπως και η αποδοχή από τους κριτικούς, κάθε αλλα παρα θετική μπορει να χαρακτηριστεί.
Συγκεκριμένα μετά κόπων και βασάνων και μετά από 9 βδομάδες προβολής, κατάφερε να μαζέψει μολις 63εκατ. $ στο USA Box Office .
Λεω μόνο, καθως η Σκληροί του Μαϊάμι ηταν ένα από τα δυνατά χαρτια του φετινού καλοκαιριού.

Το περισσότερα επι του πανιού.

Reaction score
0
Μόλις το είδα βέβαια η φωτογραφία χάλια ( καλά η θολούρα θεωρείται ακόμα ένταση ; ), το στόρυ και η όλη ιστορία είναι c(L)opy right ... Μονο για DVD νοικιασμένο θα το ξαναδω, δεν πρόκειται να μπει στην συλλογή μου .... Μονο για τους φαν της σειράς ...

VG

Reaction score
0
Ε σιγα μην ηταν καλη,ταινιες που καπηλευονται περασμενα μεγαλεια...
Ηδη και η σειρα ηταν καλη γιατι τοτε ηταν πρωτοτυπη,τωρα μοιαζει ξεπερασμενη τουρκογυφτιά.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.787
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo