michell gyrodec τροφοδοτικο

Reaction score
131
γεια χαρα, μηπως κανενας μπορει να επιδιορθωσει προβληματικο τροφοδοτικο AC;; (χανει στροφες). ευχαριστω.

Attachments

Reaction score
29.572
Δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο να επισκευάσεις σε αυτό το πράμα. Δύο πυκνωτές βλέπω και αντιστάσεις , και το ποτενσιόμετρο.
Βγάλε και μία φωτό απο πιο πίσω αν γίνεται.

Reaction score
29.572
Ο ενας ηλεκτρολυτικος εχει φουσκωσει οποτε εχεις ασυμμετρια. Αλλαξε μονο τους ηλεκτρολυτικους
Ολους τους ηλεκτρολυτικούς , αλλαγή .
ίσως και λίγο καθαριστικό στο ποτενσιόμετρο .
Μέτρηση αντιστάσεων .
Φέρτο απο δω να στο φτιάξω .

Reaction score
131
δυστυχως, αν και αλλαξα 4 πυκνωτες και εγιναν και μετρησεις, δε διορθωθηκε... παιζω με το παλιο μικρο προσωρινα....το τελευταιο που πουλανε HR νομιζω είναι μόνο για DC και οχι AC μοτερ??

Reaction score
29.572
Πέραν των δύο μετ/στών , οι πυκνωτές και τα διόδια , και οι αντιστάσεις εμένα μου μυρίζουν dc , και οχι ac.
Το πήγες σε εργαστήριο ?

Reaction score
1.090
Δεν μας εχεις δείξει ολες τις λεπτομέρειες της πλακετας με φωτογραφίες. Πρεπει να υπαρχει με κάποιο τροπο παραγωγη ημιτονοειδους τασης και ενισχυτης ισχυος για να παραγει ac. Σε ποια περιοχή είσαι;

Reaction score
131
Δεν μας εχεις δείξει ολες τις λεπτομέρειες της πλακετας με φωτογραφίες. Πρεπει να υπαρχει με κάποιο τροπο παραγωγη ημιτονοειδους τασης και ενισχυτης ισχυος για να παραγει ac. Σε ποια περιοχή είσαι;
ειμαι Πάτρα! να καποιες καλυτερες φωτογρ.! ενισχυτης εκεινο το λευκό ίσως;

Attachments

Reaction score
29.572
Δεν βγαίνει άκρη έτσι.
Εχεις μετρήσει τάσεις ?
Πόσο πρέπει να βγάζει και πόσο βγάζει ?
Πολύμετρο έχεις?

Reaction score
131
'εχω πολύμετρο, αλλα δε ξερω πολλά. αν τα ήξερα δε θα ρωτούσα. ελεγα μηπως κάποιος το ξέρει το συγκεκριμένο, ίσως εδω βρω κάποιον πάντως. ευχαριστω και πάλι.

αν με το συγκεκριμένο δε βγάλω άκρη, αυτό εδω (σχεδιο 2022), γίνεται εύκολα; με λογικό κόστος απ' οτι λέει;;

TGD

Reaction score
10.577
Υπάρχει το "καπέλο" για AC μοτέρ. Κυκλοφόρησε για ελάχιστο χρόνο πριν καταργηθεί το AC μοτέρ της Pabst και το γυρίσει η Michell σε DC.

Το παλιό δικό σου είναι απλό κατασκευαστικά και λογικά είναι κάποια υλικά που θέλουν αλλαγή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster