Micromega Epure

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873
Απάντηση: Re: Micromega Epure

Στον Costa Ear απευθύνομαι.

Εσύ που έχεις τόσο μεγάλη αντιπάθεια για τα πικάπ και οτιδήποτε αναλογικό έχεις συναίσθηση ότι τόση ώρα γράφεις σε θέμα για πικάπ που στην εισαγωγή του αναγράφει <<Αναλογικές Πηγές>>? :140::140::140:
δεν έχω "τόσο μεγάλη αντιπάθεια για τα πικάπ και οτιδήποτε αναλογικό", αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας σου.

Ναί, έχω απόλυτη συναίσθηση του που γράφω και τι γράφω. εξηγώ γιατί ασχολήθηκε η μικρομεγκά με το πικάπ, πράγμα ομολογουμένως ιδιαίτερα περίεργο, καθώς η μικρομεγκά είναι χρόνια στο κουρμπέτι με τα ψηφιακά της (από κει έγινε ουσιαστικά γνωστή - τα δικά σου λόγια στο άνοιγμα αυτού του θρεντ ήταν "Μια εταιρία περισσότερο γνωστή για τις ψηφιακές της υλοποιήσεις" και πιο μετά "ένας παραδοσιακά <<ψηφιακός>> κατασκευαστής") κι εγώ είχα κάποτε το κορυφαίο τράνσπορτ της εταιρίας...

αντίθετα εσύ πας να το μετατρέψεις σε δήθεν πόλεμο αναλογικών-ψηφιακών, με παταγώδη αποτυχία βεβαίως βεβαίως.

Είναι απλά μια επιχειρηματική "είδηση", μιας εταιρίας με παράδοση στα ψηφιακά που απλώνει τα νύχια της στην αναλογική πηγή με σαφή κατεύθυνση τα υψηλότερα κοστολόγια, όπου κυριαρχούν άλλα ονόματα με βαριά παράδοση στο αντικείμενο. Αντίθετα, προσιτό πικάπ στα 400-1000 ευρώ δεν έχει στην γκάμα της, πράγμα που δείχνει ποιό είναι το αγοραστικό κοινό - στόχος της.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873
Απάντηση: Re: Micromega Epure

Ακόμα και με χαρούμενες φατσούλες, τα παρακάτω σχόλιά σου είναι ψυχοθεραπεία που προσπαθείς να κάνεις μέσα στο φόρουμ ώστε να επιβραβεύσεις τρόπο τινά την εμμονή σου με τα αναλογικά. Δυστυχώς, τέτοιες εμμονές εγώ δεν έχω. Πέραν των αντικειμενικών τεχνικών κριτηρίων και προδιαγραφών, έχω πει κατ'επανάληψη πως και το πικάπ παίζει άριστα αρκεί να τα σκάσεις χοντρά, ενώ ταυτόχρονα όσο μπορώ βοηθώ όσους ψάχνουν για phono-stage ή πλατώ ή και κεφαλή - παράδειγμα το τελευταίο θέμα του παιδιού που έψαχνε κεφαλή για το τεκνίκς, όπου εγώ κι ο κόγιας συμμετείχαμε περισσότερο από εσένα πχ...

Για αυτό το θρεντ που εσύ άνοιξες, δες και κρίνε μόνος σου, μεγάλο παιδί είσαι:

... όποιος ασχολείται με ψηφιακά μέσα αναπαραγωγής θα θεωρείται γραφικός και εκτός εποχής

(ολόκληρο το ποστ #9 είναι ειρωνικό με στόχο τα ψηφιακά)

Ενώ μόλις αγοράσεις ένα σκληρό δίσκο ή κάνεις αναβάθμιση στον υπολογιστή σου κρυφογελάς και σκέφτεσαι....
Χεχεχεχε τους κορόιδεψα πάλι στη τιμή που τα πήρα!
Αυτά είναι παιδαριώδεις "επιθέσεις" προς το ψηφιακό μέσο και τους ιδιοκτήτες του και δείχνουν στενότητα πνεύματος.

Συνολικά, στο θρεντ που εσύ άνοιξες, εσύ είσαι εκτός θέματος.
Καλή συνέχεια, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο ούτε όσον αφορά την κίνηση της μικρομεγκά ούτε όσον αφορά την δική σου επιδίωξη για άλλη μια ανόητη κόντρα ψηφιακών-αναλογικών, στην οποία δεν έχω καμιά διάθεση να συμμετέχω.

Reaction score
8
Απάντηση: Micromega Epure

Τα καλά ψηφιακά ΔΕΝ ξεπερνιούνται εύκολα ούτε πέφτει η αξία τους με το καιρό.
τι λες βρε που καθε δευτερη μερα βγαινει καινουργια εκδοση

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Re: Micromega Epure

δεν έχω "τόσο μεγάλη αντιπάθεια για τα πικάπ και οτιδήποτε αναλογικό", αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας σου.
Οπωσδήποτε έχω μεγάλη φαντασία. Εσύ κατά βάθος τα συμπαθείς τα πικάπ αλλά καταφέρνεις να το κρύψεις.
Τώρα πως γίνεται το ίδιο πράγμα με εμένα να έχει καταλάβει όποιος περνώ-διαβαίνει εδώ μέσα!
Μάλλον είμαστε φόρουμ με φαντασία.

Όσο γιατί τις φατσούλες νομίζω πως τις αντιλαμβάνεσαι όπως και όπου θέλεις.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Re: Micromega Epure

αντίθετα εσύ πας να το μετατρέψεις σε δήθεν πόλεμο αναλογικών-ψηφιακών, με παταγώδη αποτυχία βεβαίως βεβαίως.

.
Σε πληροφορώ ότι καμία τέτοια διάθεση δεν είχα.
Ήταν στο πολύ χαβαλεδιάρικο η τοποθέτηση μου και αυτό δείχνουν οι φατσούλες.

Ακόμα πάντως και αν είναι έτσι ξέρω τουλάχιστον έναν που <<τσίμπησε>> οπότε δεν μιλάμε για αποτυχία.:137:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Micromega Epure

τι λες βρε που καθε δευτερη μερα βγαινει καινουργια εκδοση
Το Medea είναι στη κορυφή από το 2003 και η μεταπωλητική του αξία είναι πολύ ψηλά!

Reaction score
8

και το τεχνικς που λεει ο φιλος καραβελας, πριν καν γεννηθει σαν σκεψη το σιντι

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Και το Goldmund Reference αποκτά μεγαλύτερη αξία όσο περνάνε τα χρόνια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.873

είσαι ...ψηφιακός! (αχ... στην έφερα!) :135::138::143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677