MICROSOFT OFFICE SUITE ENTERPRISE PLUS 2007

Reaction score
0
Πωλείται DVD με

MICROSOFT OFFICE SUITE ENTERPRISE PLUS 2007

σε γνήσιο σφραγισμένο DVD της Microsoft το οποίο περιλαμβάνει :

Word 2007
Excrl 2007
PowerPoint 2007
Outlook 2007
Publisher 2007
Access 2007
OneNote 2007
InfoPath 2007
Groove 2007

Δεν γνωρίζω την αξία του και δεν μπορώ να ορίσω τιμή πώλησης, αν κάποιος ξέρει πόσο έχουν ας με ενημερώσει για την πραγματική τους τιμή ώστε να βάλω και τιμή πώλησης (η οποία εννοείτε πως θα είναι από 30% + κάτω της τιμής αυτής)

Reaction score
0
Όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει τιμή (έστω κάποια ενδεικτική) ώστε να μπορέσω κι εγώ να βάλω κάποια τιμή ....

... αν έχει δίκιο ο φίλος pontios13 τότε η τιμή του θα είναι γύρω στα

400 με 380 ευρώ (συζητήσιμη μιας και ο κάτοχος του DVD δεν είμαι εγώ) .....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος pontios13 το συγκεκριμένο υπάρχει μόνο σε volume license (ελάχιστη παραγγελία 5 άδειες), το κλειδί το δίνει η Microsoft με ειδικό agreement και είναι κοινό για όλες τις άδειες.
Δεν επιτρέπεται η μεμονωμένη πώληση αδειών που έχουν αγοραστεί με αυτόν τον τρόπο.

Reaction score
0
Όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος pontios13 το συγκεκριμένο υπάρχει μόνο σε volume license (ελάχιστη παραγγελία 5 άδειες), το κλειδί το δίνει η Microsoft με ειδικό agreement και είναι κοινό για όλες τις άδειες.
Δεν επιτρέπεται η μεμονωμένη πώληση αδειών που έχουν αγοραστεί με αυτόν τον τρόπο.

Φίλε μου ίσως να έχεις δίκιο αλλά ......

Μπαίνοντας στο site της Microsoft, αν επιλέξεις τα προϊόντα της και συγκεκριμένα το Microsoft Office, και στην συνέχεια την έκδοση Enterprise σου δίνει επιλογές για την χρήση τους και για τον τρόπο αγοράς τους ......
.... αν επιλέξεις εκεί που λέει:

Μέθοδοι αγοράς

σε πηγαίνει σε νέο παράθυρο και αν πας εκεί που λέει:

Λιανική πώληση. Οι οικογένειες προγραμμάτων λιανικής πώλησης πωλούνται ηλεκτρονικά ή σε καταστήματα

σε πάει σε site με τις περιοχές της Ελλάδας

http://www.microsoft.com/hellas/wga/resellers/default.mspx

και αν επιλέξεις Αθήνα για παράδειγμα ..... σου δείχνει τα συνεργαζόμενα καταστήματα που διαθέτουν προς πώληση το αναφερόμενο είδος

http://www.microsoft.com/hellas/wga/resellers/attiki.mspx

..... αν δεν επιτρεπόταν η πώλησή του θα είχαν συνεργαζόμενα καταστήματα για την αγορά του ;

Reaction score
0
Η ιστοσελίδα κάτω από το λογότυπο της Microsoft γράφει
λάβετε γνήσια Windows

Αυτό είναι το σωστό link
http://office.microsoft.com/el-gr/suites/FX101678741032.aspx

Φίλε μου το αναφέρω στο 1ο post ότι είναι γνήσιο DVD της Microsoft

γνήσιο σφραγισμένο DVD της Microsoft

περισσότερα δεν γνωρίζω προς το παρόν ..... το βραδάκι που θα παω και θα δω το DVD θα σας γράψω τι ακριβώς είναι .....

Reaction score
0
Δες αν η συσκευασία έχει αυτοκόλλητο με το κλειδί εγκατάστασης.

Αν έχει αυτοκόλητο με το κλειδί εγκατάστασης και αυτό είναι κολημένο πάνω στο κουτί και όχι μέσα, αυτό σημαίνει ότι μπορούν αν το αντιγράψουν όσοι μπορούν και να έχουν γνήσιο αντίγραφο χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσουν ...... το πιο πιθανό είναι να υπάρχει μέσα στο κουτί το κλειδί ενεργοποίησης αλλά αυτό δεν το γνωρίζω .....
.... για να σας το πω με σιγουριά θα πρέπει να ανοίξω το DVD και να δω αν είναι μέσα το serial key ...... σ' αυτή την περίπτωση όμως ποιός θα δεχτεί να αγοράσει το DVD όταν θα δει ότι είναι ανοιγμένο ; (με ότι συνεπάγεται αυτο)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μπορεί να έχει κάποια σημείωση που να λέει:
This product requires a product key that sold separately ή κάτι παρόμοιο.

Reaction score
0
To DVD είναι γνήσιο σφραγισμένο της Microsoft και αναφέρει ότι είναι

Home Use Pragram

είναι δηλαδή μία άδεια του MICROSOFT OFFICE SUITE ENTERPRISE PLUS 2007 για χρήση σε ένα υπολογιστή .

Το serial key βρίσκεται μέσα στο DVD και η τιμή του θα είναι σαφώς πιο κάτω από αυτή που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post.

... μιας και η τιμή του εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει ένα pm αν θέλει με την προσφορά του .....

... επίσης δεκτή και πιθανή ανταλλαγή με διάφορα hardware όπως κάρτες γραφικών, σκληροί δίσκοι κλπ κλπ

Reaction score
0
Δες αν η συσκευασία έχει αυτοκόλλητο με το κλειδί εγκατάστασης.
αυτο που γραφεις αντιστοιχει σε αυτοκολητακι original windows. το οποιο οφειλεις να το κολησεις πανω στον υπολογιστη.

αντιθετα στο office κατω απο το αυτοκολλητακι σου λεει να μην χασεις επ' ουδενει την συσκευασια που ειναι αυτο κολλημενο.

στις enterprise editions οταν παιρνεις μαζικες αδειες απο την microsoft, αυτη στις στελνει σε ενα μεγαλο ειδικο χαρτι με υδατογραφηματα κλπ κλπ (λες και ειναι χαρτονομισμα) και οχι σε αυτοκολλητο. αυτα τα βλεπει κανεις μονο αν δουλευει ITsupport σε εταιρεια με οργανομενη μηχανογραφηση. αλλιως οι υπολοιποι στον υπνο τους

Reaction score
3
Εγώ πήρα το ίδιο από τη Microsoft και μου στοίχισε κάτω από 30 ευρώ, αν μιλάμε για το home use πρόγραμμα.
Το office κάτω από το home use πρόγραμμα αφορά υπαλλήλους εταιρείας που έχει συνάξει volume agreement με τη Microsoft και έχει επιλέξει και το home use. Αν ο υπάλληλος φύγει από την εταιρεία η άδεια παύει να ισχύει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.060
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp