Τρόπος χρήσης ethernet σε streamer όταν το router είναι μακριά

Reaction score
2.284
Κοιταξε επειδη εχω αρκετη δουλεια τωρα και κυριως να μην αναλωθουμε παλι σε συζητησεις οπως στο αλλο νημα , θα πω μονο οτι καλυτερα να ακολουθεις καποιες αρχες που εχουν οσο το δυνατον λιγοτερα σημεια που μπορουν τα πραγματα να πανε στραβα για τον ηχο.

Reaction score
12.640
Το σύστημα σου κατεβάζει τα δεδομένα σε σταθερό μέσο, οπότε δεν σε νοιάζει η ποιότητα των προηγούμενων σταδίων.
Σε νοιάζει τι γίνεται από τον υπολογιστή και μετά...
Για την ακρίβεια, στο δικό μου σύστημα, κατεβάζει σε ένα όσο το δυνατόν πιο σταθερό μέσο, τη ram. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις όμως, σε τί επηρεάζει το τί γίνεται απο τον υπολογιστή και μετά;
Κοιταξε επειδη εχω αρκετη δουλεια τωρα και κυριως να μην αναλωθουμε παλι σε συζητησεις οπως στο αλλο νημα , θα πω μονο οτι καλυτερα να ακολουθεις καποιες αρχες που εχουν οσο το δυνατον λιγοτερα σημεια που μπορουν τα πραγματα να πανε στραβα για τον ηχο.
Υπάρχουν λιγότερα στάδια απο το φόρτωμα στη ραμ; Και ποιος καθορίζει τις αρχές; Γιατί, η επιστήμη λέει τα ακριβώς αντίθετα απο αυτές τις αρχές.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
360
Το καλώδιο ethernet που πήρα είναι cat7 telegartner s/ftp, όχι utp. Παίζει κάποιο ρόλο; Πάντως μια χαρά παίζει και η εφαρμογή του στριμερ έγινε πιο γρήγορη σε σχέση με το streaming με tp link. Ηχητικά δεν έχω κουράγιο να κάνω σύγκριση, ίσως άλλη μέρα 🙂

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp