Microsoft Windows Mobile 6.5

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά τα λέμε...

Έχει με Jailbreak.Μια διαδικασία 5 λεπτών.

και πολύ καλά κάνει που δεν τα στέλνει όταν μπορείς με πολύ λίγα χρήματα να στέλνεις emails με το κιλό.Μα ειλικρινά ένας συνειδητοποιημένος αγοραστής του Iphone και όχι κάποιος που το πήρε για να πουλάει μούρη ενδιαφέρεται για τα mms?

Συγκρίνοντας το με κάμερες άλλων τηλεφώνων και ειδικά wm με 3.2 mp η κάμερα του iphone είναι αισθητά ανώτερη.

Πλέον ναι,τρέχει.Για έλεγξε λίγο αυτό εδώ.

Αυτό κάνω πως δεν το άκουσα...

Είσαι beta tester?Γιατί δεν ξέρω συσκευή wm που να μπορεί να αναπαράγει έστω και 720p απροβλημάτιστα.

Σε γενικές γραμμές φίλε μου να σου πω ότι και εγώ wm είχα μέχρι και πριν 6 μήνες και πλέον δεν θέλω να τα ξαναδώ μπροστά μου.Πρόκειται για μια σαβούρα η οποία κάνει φοβερές συσκευές να μοιάζουν με καβουρδιστίρια.

Μήπως ο φίλος σου έχει αυτό:

Δεν ξέρω φίλε μου.Ίσως το θέμα να είναι και υποκειμενικό.Εγώ διαλέγω iphone.
Ειναι μια διαδικασια που δεν ειναι εφικτη σε ολους οσο ευκολη και να ειναι και ακυρωνει την εγγυηση;;;

2.Δυστηχως δεν εχουνε ακομα ολοι Email και ιντερνετ,οποτε ειναι ελυψη αν και οπου μπορω στελνω email
3.καμερα χωρις φλας και autofocus που εχω δει ειναι μονο του Α701 που ειχα,..Ητανε χειροτερο απο εκει και περα και το διαμαντι και Α702 και πολλα αλλα εχουνε καλυτερη καμερα.
4.Αυτο δεν το ηξερα αλλα και να μην το ερρχε δεν παιζει μια μιας και οι χαρτες ειναι για τα πανυγυρια..Εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα και αυτην την στιγμη εχω 7 επανω στο κινητο μου..Το sygic δεν υπαρχει
5...Ανοιξε μια σελιδα με flash 10 η κατεβασε μεσω rapidshare

6.Δοκιμασε το ομνια με μια καλη ρομ και τους 3D drivers..Παιζει 720 μια χαρα...Και απο την εξοδο σε προβολαια..Ζοριζεται λιγο μονο οταν ειναι πολυ φωρτωμενο και παιζιε mkv σε γρηγοροι κινηση..Μολις ο επεξεργαστης χρονιστει στα 896 θα τα παιζει μια χαρα....Και στο ξαναλεω χωρις ενσωματομενους υποτιτλους
7.Χρισιμοποιω wm 3 χρονια και συμφωνω για το θεμα της οθονης αφης και τον χειρισμο..Αλλα πλεον λειτουργικα οπως των htc και ομνια κανουνε τα πραγματα χαραχτιριστικα πιο απλα..Τουλαχιστον δεν εχω την γραφιδα μαζι μου παρα μονο για reset...Θελουνε πολυ δουλεια ακομα και δεν εχουνε καμια σχεση με την ευκολια των iphone αλλα καποια shell η καποια προγραμματα που υοθετουν την λειτουργια του iphone και αλλων συσκευων τα κανουνε πιο ευκολοχρηστα αν και δεν ειναι για ψαγμενους χρηστες

Οχι το φιλαρακι μου εχει το iphone απο vodafone με πειρατικο λεειτουργικο.... και ειναι πολυ ψαγμενος..Για αυτο με ρωτουσε αν δοκιμασα το sygic και το parago η κουφαλα και δν ελεγε τιποτα

Ο καθενας εχει της αποψης του..
Οσο για τον φιλο που λεει samsung θα ηθελα να του πω να δοκιμασει samsung ειτε φωτογραφικο ειτε οτι αλλο θελει...Κυκλοφορει το 7900 με ενσωματομενο προβολεα,το Omnia HD ειναι το πρωτο κινητο που καταγραφει βιντεο 720P κτλ..Κυκλοφρει κινητα με επωνημους φακους κτλ..Δεν μιλαω για lcd γιατι θα βαλει τα κλαματα
Και για τα εργοστασια της που ειναι οτι πιο συγχροονο υπαρχει και το 80% της ενεργειας που χρησιμοποιουν ειναι απο τον ηλιο..Μιας και ολα τα εργοστασια ειναι πανελ ηλιακου φωτος..Αυτη ειναι η samsung...

Reaction score
14
Απάντηση: Microsoft Windows Mobile 6.5

Επειδή υπάρχουν πολλά γούστα και ανάγκες, γι' αυτό υπάρχουν και πολλά είδη.

Εγώ θέλω WM και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.073

Η Microsoft παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα Windows Mobile 6.5 στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη και συγκέντρωσε τα βλέμματα εκατομμυρίων οπαδών της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα smartphone με το νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά "έκανε φτερά" από το χώρο της έκθεσης, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Microsoft παραχώρησε για λίγες ώρες το επίμαχο smartphone σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Telstra. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο αξιωματούχος ανακάλυψε λίγο μετά ότι η συσκευή είχε εξαφανιστεί από την τσέπη του, κάτι που υποδηλώνει δράση αετονύχηδων. Η συσκευή ήταν κατασκευασμένη από την HTC και επρόκειτο είτε για ένα Touch Pro 2 είτε για ένα Diamond 2.

Αν τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι ακριβή, τότε θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα διαρροές στο Διαδίκτυο σχετικά με τα μυστικά του νέου λειτουργικού.

Πηγή:http://news.cnet.com/8301-10805_3-10167321-75.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20

Reaction score
175

Επειδή υπάρχουν πολλά γούστα και ανάγκες, γι' αυτό υπάρχουν και πολλά είδη.

Εγώ θέλω WM και δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Κι εγω. Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους.

Reaction score
0

Επισης θα ητανε επιλογη σαν δευτερο τηλεφωνο που ειπα,γιατι ειναι ενα υπεροχο γκατζετ αλλα χρησιμοποειω πολυ το bt και επειδη δεν χρεωνομαι της βιντεοκλησεις θελω να κανω οσες περισσοτερες μπορω..Παντως επειδη κλαπηκε το πρωτο diamond 2 απο την εκθεση,το μοναδικο που φορουσε official 6,5 συντοαμ μαλλον θα δουμε τι κανανε στο λειτουργικο..Τους κλεψανε μεσα απο την τσεπη προεδρου εταιριας που το πηρε ναα το μελετησει..
Παντως παροτι δοκιμασα να παιξω video HD απο το youtube δεν βλεπεις,παιζει αλλα εχεις πολλες διακοπες και κολληματα,καμια σχεση με το φυσικο..Επισης με τον skyfire ανοιξα οτι site ηθελα,επαιξα και το μοναδικο βιντεο που μου εβγαζε σφαλμα,βιντεο μεσω facebbok,τα παιζει κανονικοτατα τωρα..
Περιμενουμε τα 7 λοιπον να ειναι ολοκαινουργια γιατι το λειτουργικο ειναι γερασμενο(κακα τα ψεματα)και επρεπε να παρουσιαστει τωρα που ηρθαν τα πρωτα τηλεφωνα με android

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus