Microsoft Windows Vista final versions

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Οι τελικές εκδόσεις των Vista είναι πλέον γεγονός.
Αρκετοί από εμάς έχουν αρκετή εμπειρία ήδη από τις beta εκδόσεις.

Ξεκινώ ένα νέο θέμα που σκοπό έχει να δώσουμε όλοι τις εμπειρίες που έχουμε και να βοηθήσουμε χρήστες που θα έρθουν σε επαφή με το νέο λειτουργικό για πρώτη φορά.

Φυσικά δεν θα επιτραπούν posts που θα έχουν σχέση με παράνομη χρήση.

Και ξεκινώ, εγκατάσταση VISTA από USB 2.0 flashdrive.
http://kurtsh.spaces.live.com/blog/cns!DA410C7F7E038D!1665.entry

Εδώ θα βρείτε το θέμα που είχα ξεκινήσει όταν άρχισα να δοκιμάζω την beta 1.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=22248&highlight=vista

Reaction score
14
Είναι από τις φορές που αποφάσισα να κλείσω τα μάτια και να γυρίσω την πλάτη σε ένα προιόν της
Microsoft, μέχρι αυτό να είναι ....έτοιμο. (χα) :happy_8:

Τώρα λοιπόν που είναι έτοιμο (ξανά χα), και χωρίς να τα έχω δει και δουλέψει καθόλου έχω να κάνω
δύο πολύ απλές ερωτήσεις.

1) Αξίζει να προχωρήσει κανείς στην αναβάθμιση των XP Professional σε έναν υπολογιστή Desktop 2 ετίας ο οποίος
ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα σκάβει;

2) Είναι safe (αξίζει) να τα βάλει κάποιος σε ένα laptop τελευταίας γενιάς....χωρίς να βλαστημήσει την ώρα
και την στιγμή....ή το κακόμοιρο το μηχανάκι θα παραδόσει και την τελευταία ικμάδα ταχύτητάς του;
Εδώ μιλάμε για εργαλείο εργασίας και βιοπορισμού και δεν υπάρχουν περιθώρια 2-3 ημερών downtime.

Διευκρίνηση.

Το αξίζει σημαίνει αδιάληπτη εργασία, μηδέν πονοκέφαλοι, κανένα Σαββατοκύριακο χαμένο στον κυκεώνα
του κακογραμμένου software, περιφερειακά που παίζουν, προγράμματα που τρέχουν...όπως έτρεχαν,
παιχνίδια που εξακολουθούν να παίζουν.
Bασικά πράγματα...έτσι;
Όχι τίποτε τρελλό και εξειδικευμένο.

Παρακαλώ για την γνώμη και την εμπειρία σας.

Reaction score
1
...αδιάληπτη εργασία, μηδέν πονοκέφαλοι, κανένα Σαββατοκύριακο χαμένο στον κυκεώνα
του κακογραμμένου software, περιφερειακά που παίζουν, προγράμματα που τρέχουν...όπως έτρεχαν,
παιχνίδια που εξακολουθούν να παίζουν.
Θα αστειεύεσαι, φυσικά... Τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου είμαι βέβαιος τις γνωρίζεις πολύ καλά, απλά χρειάζεσαι επιβεβαίωση :)

Τέλος πάντων, μιας και ρώτησες η άποψή μου συνοψίζεται στα εξής:

- η περιέργεια σκότωσε τη γάτα
- if it aint broken don't fix it

Reaction score
14
Θα αστειεύεσαι, φυσικά... Τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου είμαι βέβαιος τις γνωρίζεις πολύ καλά, απλά χρειάζεσαι επιβεβαίωση :)
:happy_6: :cool_4:

Τέλος πάντων, μιας και ρώτησες η άποψή μου συνοψίζεται στα εξής:

- η περιέργεια σκότωσε τη γάτα
- if it aint broken don't fix it

Μεγάλες κουβέντες.
Ειδικά η τελευταία. Της οποίας έχω γίνει ο καλύτερος...φίλος.

:happy_4:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780
1) Αξίζει να προχωρήσει κανείς στην αναβάθμιση των XP Professional σε έναν υπολογιστή Desktop 2 ετίας ο οποίος
ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα σκάβει;

2) Είναι safe (αξίζει) να τα βάλει κάποιος σε ένα laptop τελευταίας γενιάς....χωρίς να βλαστημήσει την ώρα
και την στιγμή....ή το κακόμοιρο το μηχανάκι θα παραδόσει και την τελευταία ικμάδα ταχύτητάς του; Εδώ μιλάμε για εργαλείο εργασίας και βιοπορισμού και δεν υπάρχουν περιθώρια 2-3 ημερών downtime.
1) Βεβαίως.
2) Βεβαίως. Όμως, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο "όμως", για να σου υποδείξω τον τρόπο, θα πρέπει να πάρεις 10 με παλαμάκι, και να φωνάζεις εναλλάξ "Κάτω το high end" - "Ζήτω ο Παναθηναϊκός". (Δεν κάνω πλάκα)...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274
Έχω αγοράσει τα Vista Ultimate OEM εδώ και ένα μήνα. Δεν τα ενεργοποιώ και ανανεώνω τον trial μήνα, με τον τρόπο που αναφέρει το άρθρο.
Είχα κάνει την εγκατάσταση από ένα ISO του αυθεντικού DVD τον Ιανουάριο.
Ο λόγος...

Πρώτον και κυριότερον, θα αλλάξω σύντομα κάρτα γραφικών και επειδή έχω την ΟΕΜ άδεια, δε θέλω να κάνω μεταβολές σε "activated" Windows, που πιθανόν να μου ζητηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία με τη Microsoft για διευκρινίσεις. Μόλις φέρω το σύστημα στην τελική του μορφή,τότε θα περάσω στην ενεργοποίηση.

Δεύτερον, λόγω περιέργειας! Θέλω να δω έμπρακτα το κατά πόσο δουλεύουν όλα αυτά τα tricks. :cool_3:

HV

Reaction score
0
και μονο που οι επιδοσεις πεφτουν 20% ειναι αρκετο για να μην τα βαλω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis