mini dsp 2x4 - audyssey xt

Reaction score
6.598
Eχω τρεξει το audyssey, εχωντας εκτος απο την επεξεργασια το σαμπ(εχω ρυθμισει αυτο χειροκινητα ,σταθμη και delay)εχει βελτιωθει η κατασταση απο την ισοσταθμιση με αυτην την εξαιρεση ομως θεωρω οτι εχει περιθωρια βελτιωσης ειδικα στο θεμα χαμηλων.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης, μιας και το κεντρικο ειναι ενεργο,μπορω εκτος του σαμπ να επεμβω και στο κεντρικο μετα την επεξεργασια του αυτοματου? ή πριν και μετα να τρεξω το αυτοματο?
Το ρωτω γιατι μπορω να εξαιρεσω το σαμπ απο την αυτοματη επεξεργασια οχι ομως ενα απο τα υπολοιπα καναλια(το κεντρικο δηλ)

Reaction score
239
Σωκράτη, ο τωρινός μου ενισχυτής όταν καλιμπραρεις με audyssey με sub ή π.χ. κεντρικο εκτος με το που τα ενεργοποιησεις, δεν ενεργοποιειται μετα το audyssey.
στον ενισχυτή σου θυμάμαι οτι δεν εσβήνε η ένδειξη του audyssey αλλα υπήρχε μεγάλη πιθανοτητα να μη δουλευε παρολα αυτα οταν εβαζα οτι ειχα και σαμπ!
πάντως τώρα που έχεις μικρόφωνο μπορεις να δεις τι κανει ακριβώς!
Δηλαδή βάζεις το κεντρικο στο none και μετα το καλιμπραρισμα το βαζεις small/large και τοτε το audyssey τι κανει φεύγει η ενδειξη; γιατι λες οτι στο σαμπ γίνεται και στο κεντρικο δε μπορεις να το κανεις.

Reaction score
6.598
Καταρχιν να πω οτι δεν το εχω ακομη το μινι dsp, η επεξεργασια ναι γινεται( με την εξαιρεση του σαμπ) και βγαζει και καλυτερο καθαροτερο αποτελεσμα απο τη μη και φυσικα δε σβηνει η ενδειξη(αλλα αυτο επιβεβαιωνεται και ακουστικα,μετρητικα).
Το αλλο που λες δεν το εχω δοκιμασει, απλα επειδη η επεξεργασια των υπολοιπων καναλιων επειδη εχει νοημα δηλ εχει και ακουστο αποτελεσμα ελεγα να βελτιωσω και το κεντρικο(ως το μονο ενεργο οποτε και συνδεσμολογικα παιζει) επιπροσθετως της αυτοματης επεξεργασιας η χωρις αυτης (γινεται?) χωρις ομως να ανερεθει η επεξεργασια των υπολοιπων απο το αυτοματο,
πλυν των χαμηλων που ειναι και ο βασικος λογος να αγορασει κανεις το μαγικο κουτακι..

Θα το τσεκαρω αργοτερα...

Reaction score
6.598
Απο κατω..Χωρις ισοσταθμιση η πορφυρη, με η μπλε (σε ολες τις περιπτωσεις ειναι εκτος το σαμπ μονο χειροκινητα δηλ)
dsp.jpg

εδω (απο κατω )ειναι η βελτιωμενη(σκουρα μπλε) με -10δβ απο το eq των μπασων στο σαμπ μονο.
dsp2.jpg

Απο κατω,χωρις ισοσταθμιση κεντρικο, σαμπ ,ομως η ισοσταθμιση γινεται στα στα υπολοιπα καναλια τελικα!!
Κατα τη διαδικασια του καλιμπραρισματος μονο στην πρωτη γυρα ψαχνει ολα τα καναλια απο τη δευτερη και μετα μονο οτι βλεπει στελνει ηχο ,στην τελευταια δικια μου μονο στα 4 δηλ κατευθειαν!!
μετα με την ενεργοποιιηση τους γινεται η ισοσταθμιση οπως γραφω και ποιο πανω κανονικα στα υπολοιπα...
dsp no audissey sub,center.jpg

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads