Misery (1990)

Reaction score
59
Misery (1990)

http://www.imdb.com/title/tt0100157/

Ο συγγραφέας μυθιστορημάτων Πολ Σέλντον παθαίνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας. Η νοσοκόμα Άνι Γουίλκις εμφανίζεται ως φύλακας άγγελος για να μεταφέρει στο σπίτι της και να περιθάλψει τον τραυματισμένο συγγραφέα. Όμως σύντομα ο φύλακας άγγελος του Πολ θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του...

Η Άνι είναι μανιακή αναγνώστρια των βιβλίων του Πολ και θα γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη στην προσπάθειά της να κρατήσει για πάντα κοντά της τον αγαπημένο της συγγραφέα.

To ειδα για τριτη φορα προχτες βραδυ !! :crazy_3:

Καθε φορα μου φαινεται και καλυτερο. :cool_4:

Για μενα ενα απο τα καλυτερα thriller που εχουν βγει.:respect: aπο τον maitre του ειδους STEPHEN KING.

Δικαιως πηρε το OSCAR εκεινη την χρονια η KATHY BATES.

Aν δεν το εχετε δει εσεις χανετε !! :prof: :prof: :prof:

Κυκλοφορει απο την ODEON

Reaction score
164
Απλά υπέροχο...
Δείτε το μόνο και μόνο για να δείτε πώς στήνεται ένα θρίλερ με δύο πρωταγωνιστές και τον έναν δεμένο στο κρεββάτι. Ούτε πιστολίδια, ούτε φόνοι, ούτε τρεξίματα. Απλά αγωνία.

VG

Reaction score
0
H kathy σου παγωνει το αιμα στις φλεβες...δεν θα ηθελες να πεσεις στα χέρια της...μπρρρρ!

Reaction score
2
Εξαιρετικές ερμηνείες και ατμόσφαιρα πιστή στο βιβλίο. Ίσως, η καλύτερη δουλειά του Ράινερ.

Reaction score
0
Φοβερη ταινια.την εχω δει 3 4 φορες..αλλα εχω να την δω πολυ καιρο..μαλων με βλεπω να την ξαναβλεπω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.704
Απάντηση: Misery (1990)

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει.
Εξαιρετική ιστορία από τον Στήβεν Κίνγκ, η καλύτερη για μένα μαζί με το Apt pupil.
To έχω σε 2 εκδόσεις σε DVD μια χωρίς υπότιτλους και όσοι το είδαν έπαθαν πλάκα.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv