Σήμερα στις 09:16 #42 rose.athens Not in the mood Mod Super Moderator Μηνύματα 48.301 Reaction score 101.202 Πόσο ζηλεύω τους Θεσσαλονικείς που έχουν τη δυνατότητα να την δουν σε IMAX... Στην Αθήνα υπάρχει κάποια σοβαρή αίθουσα να τη δούμε;
Πόσο ζηλεύω τους Θεσσαλονικείς που έχουν τη δυνατότητα να την δουν σε IMAX... Στην Αθήνα υπάρχει κάποια σοβαρή αίθουσα να τη δούμε;
Σήμερα στις 15:01 #43 makis.pol Μηνύματα 7.632 Reaction score 5.209 Από ότι ξέρω στον δικό σου χώρο βλέπεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αίθουσες Υπομονή και το δεις σωστότερα
Από ότι ξέρω στον δικό σου χώρο βλέπεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αίθουσες Υπομονή και το δεις σωστότερα
Σήμερα στις 15:04 #44 rose.athens Not in the mood Mod Super Moderator Μηνύματα 48.301 Reaction score 101.202 makis.pol said: Από ότι ξέρω στον δικό σου χώρο βλέπεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αίθουσες Υπομονή και το δεις σωστότερα Click to expand... Δεν έχεις άδικο. Όμως μου αρέσει ο κινηματογράφος και απολαμβάνω να δω μια καλή ταινία εκεί, αρκεί να νιώθω ότι άξιζαν πραγματικά τα χρήματά μου.
makis.pol said: Από ότι ξέρω στον δικό σου χώρο βλέπεις πολύ καλύτερα σε σχέση με αίθουσες Υπομονή και το δεις σωστότερα Click to expand... Δεν έχεις άδικο. Όμως μου αρέσει ο κινηματογράφος και απολαμβάνω να δω μια καλή ταινία εκεί, αρκεί να νιώθω ότι άξιζαν πραγματικά τα χρήματά μου.
Σήμερα στις 15:26 #45 makis.pol Μηνύματα 7.632 Reaction score 5.209 Μαζί σου Χωρια που στην δεύτερη προβολή πάντα προσέχεις περισσότερο λεπτομέρειες που δεν είχες δει Στανταρακι
Μαζί σου Χωρια που στην δεύτερη προβολή πάντα προσέχεις περισσότερο λεπτομέρειες που δεν είχες δει Στανταρακι