Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Θα τους κάνατε για μέλη με εξόφθαλμα ανήθικη συμπεριφορά, και όχι για ηχεία των 40€ ή των 4.000€. Ποιος χ3στηκε τι πουλάνε. Η συμπεριφορά είναι που κρίνεται. Εδώ ο μάγκας ήθελε να βγει κι από πάνω.Καλέ σιγά μην κάνουμε τους ντιτέκτιβζ γιά τα ηχεία των 40€.![]()
προχθές αντιλήφθηκες ότι ένα ηχείο 20ετίας παίζει καταπληκτικά..........Eνα ηχείο για το οποίο δεν γνωρίζεις ουτε τις διαστάσεις του, ουτε τι μιντ-γουφερ φοράει.Παραθέτω ενα λινκ με τα σωστά χαρακτηριστικά.λαβαίνω πως ορισμένοι ένιωσαν να προσβάλλονται για την αύξηση από 40 στα 120 ευρώ. Γιατί το έκανα αυτό? Διότι προχθές αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ηχείο αποκάλυψη για το μέγεθος του. Ηθελα να βρω ανθρώπους από το avsite που γνωρίζουν και θα θελήσουν να το ακούσουν και να το εκτιμήσουν. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα στο ποστ #13. Το δίνω δωρεάν για μια εβδομάδα για ακρόαση ώστε να γίνει εκτίμηση για την ποιότητα του ηχείου. Δεν είμαι ειδικός αλλά ξέρω τι ακούω. Έτσι περιμένω να διαπιστωσω αν έχω δίκιο ή όχι. Έχω την πεποίθηση ότι κάποιος θα είναι ευγνώμων που βρήκε ποιότητα ήχου σε τέτοια τιμη. Οπότε αφήστε κάποιον που ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει χωρίς άλλα αρνητικά σχόλια. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Είναι ο λόγος που θα αγόραζα και θα πούλαγα προϊόντα hi fi μόνο στο avsite! Αυτός ο ντόρος, το φιλτράρισμα των αγγελιών από ανθρώπους που γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω από εμένα για τυχόν πονηρούς μου εξασφαλίζει σε μεγαλύτερο ποσοστό ότι η αγορά μου θα είναι σωστή.Δεν καταλαβαινω ολο τον ντορο που εχει γινει για αυτο το θεμα. Νομιζω οτι χανεται το νοημα. Ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας μπορει να ορισει οτι τιμη θελει σε διαφορετικα σαιτ. Οποιος ενδιαφερεται ασχολειται, οποιος νομιζει οτι τον κοροιδευουν απλα προσπερναει και παει παραπερα.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτη τη μανουρα και τη χολη που καποιοι βγαζουν.
Μήνυμα χωρίς χρέωση. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφθείτε την επιφανή λέσχη λόρδων και αριστοκρατών!εκφράζονται με τρόπο ανάρμοστο για το επίπεδο του σάιτ που μας φιλοξενεί
α καλά........εσύ σίγουρα ψηφίζεις Κωνσταντοπούλου.Καλημέρα. Δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να δίνουν χαρακτηρισμούς και να εκφράζονται με τρόπο ανάρμοστο για το επίπεδο του σάιτ που μας φιλοξενεί. Παρόλη την αντιμετώπιση του tanto, τον ευχαριστώ που ανέβασε τα σωστά χαρακτηριστικά των ηχείων. Όπως έχω πει δεν είμαι ειδικός, οπότε αναμένω και την εμπειρία κάποιων που έχουν ακούσει τα ηχεία. Ευχαριστώ όλους για τη συνεισφορά.
δεν σε καταλαβαινω....Δηλαδή στο vendora που μπαίνουν τα άσχετα πιτσιρίκια τα δίνεις 40€ και εδώ που λες ο ίδιος ότι "ξέρουμε" τα δίνεις 120€. Μα τι πίνεις και δεν μας δίνεις! Ακριβώς επειδή ξέρουμε δεν δίνουμε ούτε 12€...
Μα αφού είμαι γενικός γραμματέας της Ο.Γ.Τ.Α.Κ.Τ.Ε.Α.Μ.Α. (Οργάνωση Για Την Απελευθέρωση Και Την Εικαστική Ανασυγκρότηση Μελών Αvsite). Εγώ και αν είμαι που πρέπει να μιλάω εξ ονόματος όλων.Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς εξ' ονόματος όλων. Αν αντικειμενικά δεν αξίζουν την τιμή πες μας το λόγο.
Ευχαριστώ τον kalitsouni για τη συνεισφορά του. Πόση σκέψη αφιέρωσε για να το εξαιρετικό πόνημα δεν ξέρω. Ίσως το εγραψε με τη μία, ίσως το είχε έτοιμο ή το ετοίμασε με ΑΙ. Αυτό που είπε για το 4' αδύναμο γουφερακι είναι μια συνεισφορά στην κριτική του ηχείου.Μα αφού είμαι γενικός γραμματέας της Ο.Γ.Τ.Α.Κ.Τ.Ε.Α.Μ.Α. (Οργάνωση Για Την Απελευθέρωση Και Την Εικαστική Ανασυγκρότηση Μελών Αvsite). Εγώ και αν είμαι που πρέπει να μιλάω εξ ονόματος όλων.
Σίγουρα τρολάρεις. Θα απαντήσω με το ίδιο νόμισμα. Επειδή μπορώ...
Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα δεχτεί να πάρει αυτό το αριστούργημα μόνο προς 120€. Γιατί έτσι πρακτικά πιάνει κότσο εσένα τον καλό συμπολίτη μας. Κανονικά τα ηχεία αυτά τιμώνται πάνω από 9.000€ με την ίδια λογική που ένα κρασί από το μπορντό, του 1956 δεν είναι το ίδιο με τα κρασάκια της σειράς που βρίσκουμε στο σούπερ μαρκετ.
Με ανεξίτηλα τα σημάδια του χρόνου. Μια δήλωση vintage κουλτούρας και πολιτισμού. Σμιλεμένα από τα στοιχεία της φύσης, μια δήλωση υπέρ της αρμονίας μας με τη γη την ίδια. Ένα σύμβολο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου/μηχανής.
Στην εποχή του ΑΙ αυτοί οι συμβολισμοί είναι απαραίτητοι αν θέλουμε να πάμε παρακάτω. Άρα μιλάμε για ηχείο που πάει την ανθρωπότητα μπροστά. Τι άλλο πάει την ανθρωπότητα μπροστά; Η έρευνα για φάρμακα του καρκίνου. Πόσο κοστίζει αυτή; 280 δις ευρώ.
Βάλε τώρα ότι στα 120€ που το εκτίμησες, θα βρεις στα μεταχειρισμένα (άνετα) καλύτερα ηχεία. Άρα με το να επιλέξεις παλιά και χτυπημένα ηχεία 26 ετών με 4" αδύναμο γουφεράκι, επίσης δηλώνεις αντικομφορμισμό και επαναστατική κουλτούρα. Ποιός άλλος ήταν επαναστάτης; O Πάμπλο Πικάσο. Πόση εκτιμάται η αξία του Πικάσο; 6 δις ευρώ!
Όπως όλοι έχουμε διαβάσει στην παλαιά διαθήκη, η αξία των μεταχειρισμένων ηχείων δίνεται από τον τύπο:
Α = ( ΚΑ + ΣΣΑΜ + ΣΕΚ ) x ΣΚΤ
Εξηγώ τις μεταβλητές για τους νεότερους:
Α = Αξία ηχείου
ΚΑ = Κρασοαξία (στην περίπτωση μας 9.000€)
ΣΣΑΜ = Συντελεστής Συνύπαρξης Ανθρώπου Μηχανής (280.000.000.000 €)
ΣΕΚ = Συντελεστής Επαναστατικής Κουλτούρας (6.000.000.000 €)
ΣΚΤ = Συντελεστής Καλιτσουνικού Τρολαρίσματος = 2sπs−1sin(2πs)Γ(1−s)ζ(1−s)
Άρα προκύπτει μια συνολική αξία ηχείου 120 λεπτά του ευρώ. Δηλαδή 1,20€.
Είδες που υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα πάντα;![]()