- Reaction score
- 107.343
Καλύτερη τιμή γίνεται;Τιμή 120 ευρώ.
Καλύτερη τιμή γίνεται;Τιμή 120 ευρώ.
Θα γίνει όταν στο δώσω, το ακούσεις και κανείς τη δική σου εκτίμηση ως ειδικός που είσαι. Θα ήθελα να ξέρω με ποια ηχεία παρόμοιας ποιότητας τα συγκρίνεις? Ευχαριστώ πολύ!Καλύτερη τιμή γίνεται;
Θα πρέπει να κάνει όλα αυτά για να του τα δώσεις στα €40;Θα γίνει όταν στο δώσω, το ακούσεις και κανείς τη δική σου εκτίμηση ως ειδικός που είσαι. Θα ήθελα να ξέρω με ποια ηχεία παρόμοιας ποιότητας τα συγκρίνεις? Ευχαριστώ πολύ!
Όποιος γνωρίζει το ηχείο ή έχει άποψη να πει τη γνώμη του για την ποιότητά του. Η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι για όποιον ενδιαφέρεται.Θα πρέπει να κάνει όλα αυτά για να του τα δώσεις στα €40;
Θα φτάσει άραγε την τιμή της Βεντορα η θα είναι παραπάνω για τα μέλη εδώ ;Ευχαριστώ τον hawkwind78. Εννοείται ότι θα κατέβει η τιμή.
Ρε φίλε μετά συγχωρήσεως από που μας ήρθες …….και γιατί υπονοείς τόσο την νοημοσύνη μας;Θα φθάσει αν δύο τουλάχιστον ειδικοί αποδείξουν ότι αυτή είναι δίκαιη. Τον τρόπο απόδειξης θα τον κρίνουν οι άλλοι.
Φτάνει πια με τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι δημόσια. Απορώ πώς σας επιτρέπουν να συνεχιζετε τις προσβολές.Τρολ είναι ο τύπος ρε αλάνια. Αυτές τις τρέλες δεν τις λέει ούτε ο Μητσικώστας όταν πίνει μπάφο...
Ρε φιλαράκι. Εδώ οι περισσότεροι που μπαίνουμε δουλεύουμε νταλίκα ή οικοδομή και μερικοί τυχεροί λιμενεργάτες. Δεν είμαστε μαθημένοι σε αυτά τα ευγενικά και τα επίσημα. Εσύ τώρα πως μας προέκυψες λόρδος; Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με τη σπονδυλική σου στήλη;Φτάνει πια με τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι δημόσια. Απορώ πώς σας επιτρέπουν να συνεχιζετε τις προσβολές.
Νομίζω και να τα χαρίζει δεν πρόκειται να δούμε συμμετοχές!Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η "απάτη" με τη διπλή τιμή, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον να τα πουλήσεις πάνω από 40€ εδώ πέρα;
φύγε βρε τσιφούτη από δω.Καλύτερη τιμή γίνεται;