Mission m70

Status
Not open for further replies.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.423
Δώσε του ένα κιλό μπάμιες, θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σου τα δώσει. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.503
Δώσε του ένα κιλό μπάμιες, θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σου τα δώσει. :biggrin:
Τι λες αρέ που θα χαλαλίσω τις μπάμιες μου για αυτά τα σαρακοφαγωμένα ηχεία, δεν σφάξαν :roflmao:

Reaction score
26
Κύριοι αν έχετε πρόβλημα με ολους εμάς που έχουμε μικρά ηχεία, ξέρετε τι λένε για αυτούς που αγοράζουν μεγάλα...
ΥΓ Τα ηχεία δεν είναι προς πώληση ούτε διεκδικώ πνευματικά δικαιώματα για τη φωτογραφία.
Ενδεικτική τιμή πώλησης 1.500 ΕΥΡΩ (η τιμή αναφέρεται σε ένα και μόνο τεμάχιο, έχει χαλασμένο τουίτερ, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, παίζει άψογα!)
1000015824.jpg

Reaction score
6
Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Έκανα αρχικά μια λάθος εκτίμηση, το αναγνώρισα και προχώρησα παρακάτω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, ας στείλει. Όσοι θέλουν να ξεσπάνε ειρωνικά, απλά χάνουν το χρόνο τους – και το δικό μου.
Αν κάποιοι θεωρούν ότι μια αγγελία αξίζει τόση επίθεση και ειρωνεία, τότε το πρόβλημα δεν είναι η τιμή — είναι η όρεξη τους να προκαλέσουν. Η αγγελία απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται. Οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν.
Δεν συνεχίζω άλλη συζήτηση. Η αγγελία ισχύει. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, επικοινωνεί με pm. Τα υπόλοιπα απλώς δείχνουν σε ποιους λείπει η ουσία.
Δίνω νέα τιμή 70 ευρώ. Ισχύει και η πρόταση να το δώσω χέρι με χέρι δωρεάν για μια εβδομάδα σε όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.009
Δίνω νέα τιμή 70 ευρώ
Έγινε δικέ μου. Τα αγοράζω εγώ τώρα αμέσως* . Βλάκας είμαι να τα πάρω από το άλλο site για 40€? Φυσικά και θα τα πάρω από εδώ 70€. Να ρίξουμε χρήμα στην αγορά.

Μα πείτε μου τώρα ότι δεν μας δουλεύει ψιλό γαζί και όντως αδυνατεί να καταλάβει τι γίνεται γύρω του....

maxresdefault.jpg

* Στείλε ΙΒΑΝ με ΠΜ

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος