mkv-καποιος....?

Reaction score
0
γεια σας--εχω ενα μονιμο προβλημα με τα mkv αρχεια...μου κανουν σπασιματα και αυτα τα βλεπω περισσοτερο σε κινηση της καμερας απο δεξια προς τα αριστερα ή το αντιστροφο .Πριν γραψω το προβλημα μου καθησα και διαβασα ολο τα topics για codecs και προσπαθησα να τα εφαρμοσω αλλα τιποτα ..
το pc μου ειναι core 2400 μια motherboard assus P45 , 2 gbram , ati 4850 .Δεν βγαζει φωτιες αλλα δεν ειναι και αχρηστο (πιστευω)
codecs: coreavc,power dvd 8 ac3 και αλλα αλλα αυτα εχω ενεργοποιημενα στο media portal.
Επισης με οτι προγραμμα αυτονομο το δω (kmp player , mpc κτλ) το προβλημα συνεχιζει και υφισταται.
Οι δοκιμες δεν γινονται σε μια μονο ταινια για να αποκλεισω το ενδεχομενο ελατωματικου mkv
Αρχιζω να υποψιαζομαι τα vista τα οποια για να ειμαι ειλικρινης ειναι μεν ultimate αλλα δεν ειναι original
Καποιος υπερβολικα καλος να με βοηθησει??και εγω στο γαμο του.....

Reaction score
5
Απάντηση: mkv-καποιος....?

Με Vista cpu 6750 vga Intel και παντα με το MPC δεν ειχα ποτε προβλημα.

Reaction score
0

Σε τι συχνοτητα και αναλυση εχεις βαλει το πισι σου ?

Reaction score
1

Εννοεις 8.9? Τους εχω περασει κι εγω στο λαπτοπ και δουλευουν ρολοϊ.

χμμμ...στο deinterlacing ειχα τσεκαρει το hardware(coreavc)...ελπιζω να φταιει αυτο
Πολυ πιθανο.

Reaction score
0
Eλπίζω να εννοείς το tearing (δλδ σαν να σκίζει η εικόνα)
Για αρχή βρες ένα οποιοδήποτε xvid, divx. Αν στη native ανάλυση (χωρίς να μεγιστοποιησεις το παράθυρο του player) δε σου κάνει tearing τότε κανένα πρόβλημα Κάνεις 2 πράγματα όποιο σε βολεύει.

α)Στη πρώτη φωτογραφία στο ποστ του Σωτήρη τίκαρε το vmr9 renderless (**) καθώς και το direct3d fullscreen. Πρόσεξε δε θα δουλεύει το μενού αλλά θα μπορείς να κάνεις pause και να αυξομειώνεις την ένταση
β)Βάζεις στον kmplayer ως video renderer τον overlay mixer
γ) Μια που έχεις vista βάλε evr video renderer μπας και...

Reaction score
0
Eλπίζω να εννοείς το tearing (δλδ σαν να σκίζει η εικόνα)
οχι εννοω οτι κολλαει-γυρναει η καμερα απο δεξια προς τα αριστερα για παραδειγμα και δειχνει σαν να κολλαει σε καποια καρε
τεσπα παντως ευχαριστω για τη βοηθεια
πολλα κλικ πρεπει να κανω για να βρω ακρη- απο την αλλη τα ποπκορν κτλ διαφημιζονται ως ετοιμα να παιξουν τα παντα αλλα και εκει βλεπω προβληματα !!
Κατεληξα στο Htpc για το οτι μπορει να παιξει τα παντα αλλα εχω καταντησει μετα την δουλεια μου (μεχρι 9 το βραδυ) να πηγαινω σπιτι και να δοκιμαζω μεχρι τις 2 το βραδυ και μετα να ξυπναω ετσι :111:
Και οτι ημουν ευτυχισμενος που οτι ταινια ηθελα βρηκα να την κατεβαζω σε HD :141:
επιστροφη στα video club και στο ps3 :140::135:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: mkv-καποιος....?

:120:δεν ξερω..νομιζω ναι-8400 στα 2,4.. 2 χρονια τον εχω αν θυμαμαι καλα
Κανε δεξι κλικ στο "ο υπολογιστης μου" και ιδιοτητες, για να δεις τι εχεις. Αν ο επεξεργαστης δεν ειναι core 2 duo, ειναι σχεδον σιγουρο οτι φταιει αυτο. Ειχα εναν pentium4 στα 2,4 και απο mkv δεν επαιζε ουτε τα 720p.

Τα κολληματα στα κανει σε ολα τα mkv αρχεια? 720p και 1080p?

Reaction score
0
οχι εννοω οτι κολλαει-γυρναει η καμερα απο δεξια προς τα αριστερα για παραδειγμα και δειχνει σαν να κολλαει σε καποια καρε
τεσπα παντως ευχαριστω για τη βοηθεια
πολλα κλικ πρεπει να κανω για να βρω ακρη- απο την αλλη τα ποπκορν κτλ διαφημιζονται ως ετοιμα να παιξουν τα παντα αλλα και εκει βλεπω προβληματα !!
Κατεληξα στο Htpc για το οτι μπορει να παιξει τα παντα αλλα εχω καταντησει μετα την δουλεια μου (μεχρι 9 το βραδυ) να πηγαινω σπιτι και να δοκιμαζω μεχρι τις 2 το βραδυ και μετα να ξυπναω ετσι :111:
Και οτι ημουν ευτυχισμενος που οτι ταινια ηθελα βρηκα να την κατεβαζω σε HD :141:
επιστροφη στα video club και στο ps3 :140::135:
Αυτό που περιγράφεις λέγεται judder και δεν φταίει ούτε το PC, ούτε o player, ούτε οι codecs, ούτε οι ρυθμίσεις σου. 2 ερωτήσεις έχω......

1. Σε τι μέσο βλέπεις τα HD?? Τηλεόραση ή προβολέα?? Μάρκα-μοντέλο??

2. Τα HD έργα που βλέπεις είναι mkv?? Έχουν όλα τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης π.χ. 23,976???

99,99% φταίει ο ρυθμός ανανέωσης ο οποίος δεν προβάλλεται σε ακέραιο πολλαπλάσιο αλλά με pull down......

Reaction score
0

σε samsung 46αρα -την τελευταια..μαλλον τελευταια..ισως και παλια οπως πανε οι τηλεορασεις..σειρα 6 ειναι καιλεει οτι υποστηριζει και 24hz
εχει τοσο σημασια?
ολα ειναι mkv-εχω και original αλλα εκει ερχεται το ps3 Μια και δεν εχω blue ray στο pc

Reaction score
0
Re: Απάντηση: mkv-καποιος....?

σε samsung 46αρα -την τελευταια..μαλλον τελευταια..ισως και παλια οπως πανε οι τηλεορασεις..σειρα 6 ειναι καιλεει οτι υποστηριζει και 24hz
εχει τοσο σημασια?
ολα ειναι mkv-εχω και original αλλα εκει ερχεται το ps3 Μια και δεν εχω blue ray στο pc
Αν έχει σημασία?

Όλο το πρόβλημά σου είναι η τηλεόραση. Αν δεν κάνω λάθος έχεις την Samsung 656. Όλη η σειρά της Samsung έχει πρόβλημα με judder. Δέχεται μεν το 24άρι όμως δεν το παίζει στα 72-96Hz αλλά στα 60Hz με αποτέλεσμα να έχεις αυτά τα σπασιματάκια στην εικόνα καθώς κινείται η κάμερα δεξιά-αριστερά. Αν μπορείς, δοκίμασε κάτι....

Κατέβασε κλιπάκια που ''τρέχουν'' στα 25fps ή στα 30fps και δες αν παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο (συνήθως το HD υλικό από δορυφόρο τρέχει στα 25-30Hz). Από το PC στην πρώτη περίπτωση θα δώσεις refresh rate 50Hz και στη δεύτερη 60Hz. Υπολογίζω ότι δεν θα δεις judder και η κίνηση θα είναι πολύ πιο ομαλή. Αν συνεχίζεις να έχεις σπασίματα και σε αυτά τα κλιπς, τότε πάμε για άλλες λύσεις.....

Reaction score
0
willie το εχω κανει αυτο απλα γιατι πιστευα οτι τα 24Hz θα ηταν το προβλημα-ουτε και εγω εμπιστευομαι οχι μονο την τηλεοραση αλλα και αλλα μηχανηματακια.
Τεσπα εβαλα και 50 και 60 στο pc
Για τον φιλο που ρωτησε εχω core2 due .
Αυτα
Υ.Γ Εκανα ενα φορματ χτες και ησυχασα.Εβαλα vista 64αμπιτα..απο το κακο στο χειροτερο παω:138:

Reaction score
20
Εγώ αυτό το πρόβλημα το διόρθωσα βάζοντας overlay στο mpc και 24hz ανάλυση στην tv.

Bέβαια έχουμε διαφορετικά μηχανήματα...

Reaction score
0
χα χαχα ... το αστειο ειναι οτι μεχρι να λυσω το προβλημα κλεινουν τοενα πισω απο το αλλο τα torents-το subs4u εβγαλε και ανακοινωση...!!!
καλα κρασια

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: mkv-καποιος....?

χα χαχα ... το αστειο ειναι οτι μεχρι να λυσω το προβλημα κλεινουν τοενα πισω απο το αλλο τα torents-το subs4u εβγαλε και ανακοινωση...!!!
καλα κρασια
Γιατι κλεινουν αυτοι βρε Κωτσο???????ζορια οικονομικα και εδω??

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: mkv-καποιος....?

Γιατι κλεινουν αυτοι βρε Κωτσο???????ζορια οικονομικα και εδω??
φιλαρακι κατι απο ραδιο αρβυλα που ακουσα ειναι οτι πεφτουν μυνησεις για υποτιτλους και για τα mkv -ετσι ακουσα εεε..μην βαρατε--συμπτωματικα το hd-bits εχει κλεισει απο προχτες.Στην Γαλλια (ειπαν απο ραδιοαρβυλα παντα) οτι οσοι κατεβαζουν ταινιες θα μπλοκαρεται η συνδεση τους .
Ολα αυτα μου ακουγοται λιγο λαλακιες εως ηλιθιοτητα βεβαια...
ειδωμεν
δες αυτο--->http://www.greektvsubs.gr/

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale