Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

Reaction score
5
Ναι το αναγνωριζει το Powerdvd σαν BD rom

Γιαννη βαλτο στο PC ανοιξε το Powerdvd>>Select Source και πρεπει να το παιζει.

Αν οχι πετα το PC και παρε κατι πιο σοβαρο :137::138:

Reaction score
5
Τσ τσ τσ.Κανουμε και καμια αναβαθμιση καθε πεντε χρονια :137::138:

Καλο το Legend ???

Reaction score
0
Απάντηση: Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

παιδια γεια σας ειμαι νεος εδω θα ηθελα να ρωτησω κατι για το tsmuxer θελω να κανω stream το mkv αρχειο απο το pc στο ps3 θελω ομως να ενσωματωσω τους υποτιτλους. τωρα γινεται το tsmuxer να μην μου βγαλει vob αρχειο αλλα αρχειο βινεο δεν ενδιαφερομαι για καψιμο αλλα για sreaming

Reaction score
0

Streaming απο το PC στο PS3 γινεται με το PS3 Media Server. Για HD αρχειο χρειαζεται ethernet καλωδιο καθως το WiFi κανει κολληματα. Οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο με το ιδιο ακριβως ονομα με το αρχειο βιντεο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ με το καινούριο TSmuxer 1.10.6 έχω φτιάξει 20 BLUE RAY δισκάκια
απο mkv, με υπότιτλους τους οποίους επιλέγεις ή όχι να εμφανίζονται, και περιμένω δισκάκια για να συνεχίσω!
τέλος οι σκληροί δίσκοι! επιτέλους τις βλέπουν τις ταινίες και τα παιδιά μου!!!

Reaction score
0

φιλε μου βαζω στο TSMuxer τους υποτιτλους αλλα μετα δεν του βλεπει ουτε το pc ουτε το ps3 υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια

Reaction score
1

φιλε μου βαζω στο TSMuxer τους υποτιτλους αλλα μετα δεν του βλεπει ουτε το pc ουτε το ps3 υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια
Και σε μένα το ίδιο.....υπότιτλοι ΓΙΟΚ......!!!!

Τώρα πως γίνεται στον MAD να λειτουργεί σωστά και στα δικά μας όχι......?????? μάλλον κάτι λάθος θα πρέπει να κάνουμε....

Reaction score
0

αν μπορει ο φιλος Mad ας απαντησει

Reaction score
0

παιδια βοηθηστε εναν ανθρωπο που εχουν σπασει τα νευρα του ολη μερα σημερα ακουστε λοιπον με το TsMuxer δεν μπορεσα να κανω το pc να δει υποτιτλους στο mkv τα καταφερα με το MkvMERGE αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το KMplayer δεν εχω υποτιτλους αλλα με το media player classic εχω κατι γινεται με το Haali media splitter στο ps3 βεβαια δεν καταφερα να εχω ακομα καποιο αλλο προγραμμα

Reaction score
0

παιδια βρηκα την υγεια μου με το mvk2vob αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποια η διαφορα αναμεσα σε χ264 και χ264 high bitrate εγω ενδιαφερομαι για 720p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale