Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

Reaction score
6
Απάντηση: Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

Το tsmuxer χρησιμοποιεί και αυτό το πρόγραμμα μαζι με το ImgBurn για δημιουργήσει το iso.
Απλώς η διαδικασία γίνετε με 2-4 κλικ

Reaction score
0
Σιγα σιγα νομιζω θα δουμε αρκετη προοδο απο αυτα τα προγραμματα. Και νομιζω τα freeware εχουν πιο ενδιαφερουσα εξελιξη. Το Imgburn χθες που βρηκα καινουρια εκδοση ειχε ενα σημειο οτι τωρα καταλαβαινει οτι θελεις να γραψεις αρχεια bluray και σου προτεινει μονο του να τα γραψει με UDF 2.50. Oπως εκανε προηγουμενως με τα αρχεια του dvd μεσα στο φακελο video.ts. Δεν χρειαζεται οπωσδηποτε να γινει μεσω iso. Παιρνουμε κατευθειαν τους δυο φακελους που βγαζει το tsmuxer και τα γραφουμε με το build mode του Imgburn. To tsmuxer εχει καιρο να βγαλει καινουρια εκδοση. Αυτος του mkv2vob λεει οτι το tsmuxer εχει ενα bug και τους παρακαλει να το διορθωσουν. Τωρα να δουμε ....

Reaction score
175

Τελικα τι εγινε το δοκιμασε κανεις;

Εγω εκαψα ενα dvdακι (το πολυ 20' ολα μαζι) αλλα δεν εχω ps3 να το δω.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

To tsmuxer εχει καιρο να βγαλει καινουρια εκδοση. Αυτος του mkv2vob λεει οτι το tsmuxer εχει ενα bug και τους παρακαλει να το διορθωσουν. Τωρα να δουμε ....

Δηλαδή; Τι bug ακριβώς Βάιε; :118:

Όχι τίποτε άλλο, μην τρώμε το χρόνο μας τζάμπα, να κατεβάζουμε Blu-Ray κτλ... :137:

Θα ήθελα να προτείνω επίσης να ανοίξει άμεσα ένα καινούριο thread που να αφορά αποκλειστικά το tsmuxer, για να μη γινόμαστε συνεχώς offtopic εδώ... :126:

Reaction score
0
Στην homepage του mkv2vob στην τελευταια εκδοση που χρονολογειται απο τις δυο του Ιουνη αναφερεται το εξης : Improved "Repairing AC3" step, should keep all channels from the original ac3, this is a work-around to a tsmuxer bug, tsmuxer author please fix it!
Δεν υπηρξε ομως καποια καινουρια εκδοση του tsmuxer μετα.
Βεβαια δεν νομιζω αυτα να εχουν ιδιαιτερη σημασια, τα προγραμματα ηδη ειναι αρκετα αξιοπιστα και κανουν σπουδαια δουλεια. Ωσπου να καταλαβει η Sony οτι σε λιγους μηνες με 100 ευρω θα παιρνεις ενα κουτακι που θα παιζει τελεια τα mkv και να αποφασισει να κανει και το PS3 να τα διαβαζει. Ειναι κριμα να δουλευει το κομπιουτερ 4 - 5 ωρες για μετατροπες αρχειων αδικα των αδικων. Παντως μου φαινεται οτι η οδος της μετατροπης των mkv σε avchd συμφερει περισσοτερο γιατι μπορεις να βαλεις ελληνικους υποτιτλους χωρις transcoding, μπορεις να κρατησεις το dts και υπαρχουν και chapters. Αυτα σε αντιδιαστολη με το vob file, που ενταξει μπορεις να το γραψεις σε φορητο σκληρο δισκο ή να παιξει μεσω δικτυου αλλα σιγα την δυσκολια να γραψεις το avchd σε ενα επανεγραψιμο dvd αρχικα και αν θες να το φυλαξεις το γραφεις υστερα σε κανονικο dvd.

Reaction score
150
Ρε παιδιά με τον ήχο τι γίνεται? Το DTS Core 1.5,bps το διατηρεί η το κάνει απλό? Γιατί για μένα είναι minimum requirement αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε HD ήχο.

Reaction score
5
Λοιπον μεχρι τωρα για να παιξουμε AVCHD στο PS3 πρεπει να εχουμε "επισημες" αναλυσεις πχ 1280χ720 1920χ1080.

Λιγο πριν την "κοπανησω" για διακοπες εκανα καποιες δοκιμες.Σε καμμια περιπτωση δεν θελω να μπω στην διαδικασια re-encoding της εικονας λογω χρονοβορας και ψυχοφθορας διαδικασιας

Προς εκπληξη μου βρηκα πολλα ετοιμα AVCHD Discs στο USENET να ναι καλα οι Ολλανδοι φιλοι αντιστοιχου φορουμ.

Αφου εχω στο σκληρο μου το iso που ειναι ετοιμο για καψιμο το "ξεφουσκωνω" παλι στον σκληρο με το Isobuster.

Βρησκω το m2ts file και με το tsremux βγαζω ολα τα περιτα audios και subtitles και εχω ενα "καθαρο" m2ts.

Παιρνω το srt με τα Ελληνικα και βλεπω αν ειναι συγχρονισμενοι.Μετα με το tsmuxer κανω add το m2ts file και το srt file και το οριζω να βγαλει BD disc.

Με ζορισε λιγο τα options με τα subs δηλ ποια fonts μου αρεσουν και σε τι μεγεθος και ποση αποσταση απο το κατω μερος της οθονης ( τα default suck big time) αλλα τα βρηκα :137:

Με το Imgburn τα καιω σε UDF 2.50 ειτε σε dvd5 η dvd 9 και ......................................το PS3 τα παιζει μια χαρα.

Οι δοκιμες εγιναν με το MIB σε 720p DVD 5

Τα DVD 9 "Con Air" και "300" στα 1080p επαιξαν μια χαρα μεχρι τελος. TDK DVD9 PS3 firm.2.41

PS. Αν για καποιο λογο αυτο το message ειναι off topic παρακαλω τους αγαπητους Mods να πραξουν τα δεοντα :119:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τελικα τι εγινε το δοκιμασε κανεις;

Εγω εκαψα ενα dvdακι (το πολυ 20' ολα μαζι) αλλα δεν εχω ps3 να το δω.
Τι μέγεθος έχει το .iso? γιατι εμένα μου βγαίνει 1,2 Mb!!!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

Τι μέγεθος έχει το .iso? γιατι εμένα μου βγαίνει 1,2 Mb!!!
Ολα αυτα που ανεφερα δεν τα εκανα με το Advanced High Definition Video Disk Creator αλλα με τα προγραματα που ανεφερα.

Αν αυτο που προσπαθεις να φτιαξεις δεν εχει αναλυση
1280χ720 η 1920χ1080 δεν θα παιξει σωστα ουτως η αλλως.

PS

Και το I Robot AVCHD 1080p με DTS ηχο παιζει μια χαρα σε DVD 9 στο PS3 :114:

Reaction score
6

Σωτήρημ, με αυτό τον τροπο μπορούμε να βαλουμε δυο soundrack και να επιλέγουμε από τα μενου του ps3;
Και κατι ακομα , το δισκακι αυτό δεν παιζει σε αλλα bluray player παρα μονο σε ps3;

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Mkv convert Bluray - Επιτέλους…

Σωτήρημ, με αυτό τον τροπο μπορούμε να βαλουμε δυο soundrack και να επιλέγουμε από τα μενου του ps3;
Και κατι ακομα , το δισκακι αυτό δεν παιζει σε αλλα bluray player παρα μονο σε ps3;
Ανδρεα μου το MIB στην αρχικη του μορφη ειχε Γαλλικα 5.1 και Αγγλικα 2.0 :115: αρα λογικα μπορουμε να εχουμε εστω δυο soundrack και παραπανω απο ενα subs.

Ισως παιζει και σε stand alone bluray player αλλα που να βρω να δοκιμασω? :126:

Reaction score
5
Ολα τα AVCHD Discs δοκιμαστηκαν και παιζουν μια χαρα στο SONY BD 300 και στον προβολεα του Γιαννη -Sony 40- ηταν χαρμα οφθαλμων.(μεσω PS3)

Γιαννη χαλια παιζει ο προβολεας σου ( @&#^#%#%@ :141: σε τριπακι με εβαλες παλι)

Στο Ratatouille (και σε ολα τα αλλα) κλειδωσε 1080p/24f (κινηση αψογη)English DTS με Ελληνικους υποτιτλους η Greek DD audio συγχρονισμενο μια χαρα.Ισα ισα που χωρεσε σε DVD DL :137:

Reaction score
6

Επιβεβαιώνω τον Σωτήρη…
Δοκιμή Bee Movie 2 soundtrack και υπότιτλοι
Πότε όμως θα μπορέσουμε να βάλουμε μενού και περισσότερα titles;:144:

Reaction score
5
One step at a time dude..............:137:

To τελειο θα ηταν το PS3 να επαιζε mkvs να γλυτωναμε ολα αυτα.

Ανδρεα Ice age 1+2 1080p English DTS Greek DD

στο δευτερο για 200mbs δεν χωρουσε σε DVD DL

Με το h264ts_cutter του εκοψα τον κ@λ@ τα εκανα remux το εκαψα και παιζει μια χαρα :114::114:

Reaction score
5
Αν εχετε mkvs με "επισημη" αναλυση μπορειτε να το βαλετε αμεσως στο tsmuxer και να ορισετε BD output.

Απλα αλαξτε το Profile σε 4.1 στα settings σε περιπτωση που εχει καποιο αλλο.

Μολις το τσεκαρα :137:

Reaction score
8

Αυτο το δισκακι μπορει να παιξει στον υπολογιστη ;
Ενα δισκακι που κρατησα απο τον Σωτηρη δεν το αναγνωριζει καν και θελω να δω αν ειναι γενικο το προβλημα ή θελει καποιο σεταρισμα το "πισι" μου.

Reaction score
6

Ναι παιζει κανονικά στο dvdrom του υπολογιστη…
Βεβαια ουτε και σε μενα αναγνωρίζει το περιεχόμενο του δισκου ( τον βλεπει αδειο) αλλα με το που τοποθετώ το δισκακι στο pc ανοιγει αμεσως το PowerDVD 7.3 και δουλευει όπως ένα κανονικο bluray

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale