*.MKV support !

Reaction score
10
Πολυ καλα οντως αλλα οι τιμες τους ειναι λιγο τσιμπιμενες.
Το 4100 εχει 450 ευρω και το 5100, 520 ευρω στη ευρωπη.

Η πεντακοσαρα δεν ειναι καπως ?

Reaction score
5
Το θεμα ειναι να το δοκιμασει πρωτα καποιος για να δουμε αν παιζει τα............. αυτονοητα :smoking: :smoking:

Ναι μεν θα υποστηριζει mkv αλλα....................

Θα παιζει τα 1080p αψογα χωρις σπασιματα? ( ανεξαρτητα με το ποσο ψηλο ειναι το bitrate???)

Το ιδιο και στα 720p αν ο μαγκας που το εκανε re-encode του δωσει πολυ υψηλο bitrate θα το παιξει??

Θα τραβαει και κυριως θα αναγνωριζει τους Ελληνικους Υποτιτλους μαζι με το αρχειο??

Απλα μερικες σκεψεις που μου ερχονται τωρα απο καποιον που ξερει απο πρωτο χερι οτι τα stand alone players κανουν πολλα πραγματα αλλα δυστυχως οχι ολα:pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
10
4100 = 387 ευρω χωρις σκληρο δισκο
λινκ για το 4100...http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=tvix+4100
5100 = 476 ευρω χωρις σκληρο δισκο
Λινκ για το 5100...http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=tvix+5100

Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι ΔΕΝ διαβαζει ελληνικους υποτιτλους.
Το Sigma chipset αμα δεν το κανει η ιδια η εταιρεια να διαβαζει ελληνικα δεν γινεται τιποτε....δυστυχως.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: *.MKV support !

Το θεμα ειναι να το δοκιμασει πρωτα καποιος για να δουμε αν παιζει τα............. αυτονοητα :smoking: :smoking:

Ναι μεν θα υποστηριζει mkv αλλα....................

Θα παιζει τα 1080p αψογα χωρις σπασιματα? ( ανεξαρτητα με το ποσο ψηλο ειναι το bitrate???)

Το ιδιο και στα 720p αν ο μαγκας που το εκανε re-encode του δωσει πολυ υψηλο bitrate θα το παιξει??

Θα τραβαει και κυριως θα αναγνωριζει τους Ελληνικους Υποτιτλους μαζι με το αρχειο??

Απλα μερικες σκεψεις που μου ερχονται τωρα απο καποιον που ξερει απο πρωτο χερι οτι τα stand alone players κανουν πολλα πραγματα αλλα δυστυχως οχι ολα:pc: :pc: :pc: :pc:
Ετσι ακριβως όπως τα λεει ο Σωτήρης.
Προσωπικά θα με ενδιεφερε παρα πολύ ένα player με αυτες της δυνατότητες αλλα όχι με τα βασανα που ειχαν οι κατοχοι του kiss.
Τα επερχόμενα HDDVD και BD player μάλλον δεν θα υποστηρίζουν "ιντερνικά" video φορματ , και ένα player που θα μπορουσε να το κανει αυτό, θα εκανε πολλους να παψουν να χρησιμοποιούν το pc.

Reaction score
10
Φιλε Αντρεα,
Κακα τα ψεματα , αλλα με ενα stand-alone μηχανημα αυτου του ειδους , κατα τη γνωμη μου, δεν θα εχεις την αποδοση του HTPC ακομα και ενος δευτερου pc που απλα το εχεις για αυτη τη δουλεια.
Και το κυριοτερο, δεν πιστευω οτι , οση αναβαθμιση και να σηκωνει το μηχανημα μεσω firmware, τα ιντερνετικα φορματ δεν θα καταφερει να τα διαβασει ολα και κυριως καποιο νεο που αυριο μεθαυριο θα βγει.
Απο θεμα ποιοτητας, η sigma μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει οτι μπορει να παρει τη πρωτια, οσον αφορα την εικονα.
Εγω παντως αν και εντυπωσιαστηκα οταν ειδα το μηχανημα αυτο πριν καιρο, η τιμη του μου αλλαξε λιγο τη γνωμη γιατι με λιγα παραπανω , φιαχνω ενα pc μονο για αυτη τη δουλεια με τη σιγουρια ομως οτι θα τα παιζει ολα.
Φυσικα ενα τεστ μπορει να μας αλλαξει τη γνωμη....

Reaction score
0
Εγω παντως ψηνομαι παρα πολυ για το 4100

Εστω και αν το firmware θα κυκλοφορησει στισ 17 αυγουστου

Θα περιμενω απο αλλα φορουμ να ακουσω εντυπωσεις και μετα μπορει να
υποκυψω

Reaction score
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
το DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH το φερνει το hardshop (http://www.hardshop.gr/shop/category.asp?catid=370) στην Ελλαδα στην τιμη
339.00 € +19% =403.41
Εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι ????
Παντως πιστευω οτι για 400 ευρο ειναι μια πολυ καλη αγορα..

Reaction score
2
FROM MPC CLUB
GREEK SUBRITLES

hello guys... good news
for the people that have the tvix 4100 and 5100...... the IDX Image subtitle is supportted, i found a program called SubtitleCreator u can convert the SRT and subtitles to IDX-SUB Image subtitle,,, i have tried and it did work great

P.S u have to install Microsoft Framwork 2 with the SubtitleCreator

Reaction score
0
Απάντηση: Re: *.MKV support !

FROM MPC CLUB
GREEK SUBRITLES

hello guys... good news
for the people that have the tvix 4100 and 5100...... the IDX Image subtitle is supportted, i found a program called SubtitleCreator u can convert the SRT and subtitles to IDX-SUB Image subtitle,,, i have tried and it did work great

P.S u have to install Microsoft Framwork 2 with the SubtitleCreator
To exei testarei kaneis ayto? Ontos mporei na deiksei greek subs?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.222
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος