*.MKV support !

Reaction score
228
Πρώτα τα άσχημα νέα. Δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους *.srt.

ΤΕΛΟΣ ΑΣΧΗΜΩΝ ΝΕΩΝ

Τα καλά νέα. Παίρνεις το srt file το φορτώνεις στο SubtitleCreator --> Save As VobSub και τέλος. ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η όλη διαδικασία διαρκεί 10 δεύτερα και άρα δεν είναι πρόβλημα. Συνεπώς ΟΚ τα ελληνικά.

MKV files OK. Δοκίμασα διάφορα και τα έπαιξε όλα. Αν θέλετε να δοκιμάσω κάποιο συγκεκριμένο μου λέτε.
Τα DVD (VIDEO_TS) τα διαβάζει κανονικά σαν να είναι DVD.
Τα mp3 OK, τα jpeg ΟΚ.Δεν διαπίστωσα κανένα απολύτως πρόβλημα (φόρτωσα το τελευταίο fw). Το μόνο στο οποίο κολάει είναι το REW, αλλά πιστεύω να το λύσουν και αυτό.
Συμπέρασμα: Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αξίζει τα λεφτά του. Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένο, αλλά (αν έχει σημασία) η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία (αλουμίνιο, το οποίο βοηθάει και στην απαγωγή της θερμότητας). Οι συνδέσεις από πίσω είναι πολύ καλές και έπαιξα σε προβολέα ο οποίος κλείδωσε σε 720p. Αυτά. Ό,τι θέλετε ρωτάτε...

Reaction score
59
ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ MKV SE 1080P ?? ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ???

ΣΕ ΑΠΛΑ DIVX ΔΙΧΝΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ??

ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ !!!! Η ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ !!!

Reaction score
2
Aυτο που ενδιαφερει κυριως ειναι αν παιζει ριπαρισμενα bluray + hddvd...
Αν εχεις κανενα , δοκιμασε το ή θα σου δανεισουμε εμεις ενα εξωτερικο δισκο γεματο με ταινιες να το δοκιμασεις.

Reaction score
0
Μπορείς να το συνδέσεις επάνω στο router και να έχεις κανονική επικοινωνία η το βλέπει σαν NDAS?

Reaction score
228
@jimdamian Μια χαρά τα παίζει τα ελληνικά, αρκεί να κάνεις το conversion που αναφέρω πιο πάνω. Απλά δεν πάιζει κατευθείαν τα srt files που συνήθως βρίσκεις..Ναι αυτό είναι το μοντέλο. Το πήρα από pixmania και με UPS που ήρθς την επόμενη ημέρα. Πήρα αυτό με τον 500άρη γιατί στην ουσία δεν ήταν ακριβότερο. Απλά λόγω μεγαλύτερου δίσκου πήγε παραπάνω. Με βλέπω πάντως σύντομα να του καρφώνω 1TB.

@toxotis70 Πες μου ένα link να κατεβάσω για να σου πω αν παίζει. Μέχρι τώρα ότι και αν του έβαλα το έπαιξε αδιαμαρτήρητα. Το μόνο θέμα που έχει΄είναι το rewind, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σημαντικό (το pause άντως αν θες να κάνεις παύση, παίζει μια χαρά). Θέλω και εγώ μια χάρη. Είδα πολλά HD κλιπάκια (νομίζω το member Σωτήρης Οικονόμου τα είχε ανεβάσει) τα οποία έχουν λήξει. Μπορούμε να τα βρούμε; Σωτήρη; Κανείς άλλος;

@Georgema. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το LAN. Ήθελα πρώτα να λύσω το θέμα των ελληνικών. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

@everybody Ό,τι θέλετε να δω μου λέτε. Χρόνο να βρω --> Ζητείται ελέύθερος χρόνος σε καλή τιμή...

Reaction score
5
Θέλω και εγώ μια χάρη. Είδα πολλά HD κλιπάκια (νομίζω το member Σωτήρης Οικονόμου τα είχε ανεβάσει) τα οποία έχουν λήξει. Μπορούμε να τα βρούμε; Σωτήρη; Κανείς άλλος;
@everybody Ό,τι θέλετε να δω μου λέτε. Χρόνο να βρω --> Ζητείται ελέύθερος χρόνος σε καλή τιμή...

Δυστυχως λογω περιορισμενου χωρου στον server πρεπει να σβηνω για να ανεβαζω :mad_2: :mad_2:

Που και που ολο και κατι ανεβαινει οποτε................. stay tuned :happy_9: :happy_9: :happy_9: (You got gift.Check your mail:cool_4: :cool_4: )

I'll work for.............. free time :happy_9: :happy_9:
Tο 24ωρο δεν ειναι αρκετο .Ζητω ακροαση Θεου για αλλαγη πλανητη η εστω το 24ωρο να γινει 48ωρο(το λιγοτερο :happy_9: :happy_9: )

Reaction score
2
αν βρεις αρχεια τυπου .evo + .m2ts δοκιμασε τα.
Αυτα ειναι κυριως που ενδιαφερουν (αντιστοιχα hddvd kai bluray).

Reaction score
77
Απάντηση: *.MKV support !

Αγαπητέ alkman,
Γιατί προτίμησες το 5100 και όχι το 4100 που είναι ακριβώς ίδιο στης προδιαγραφές,
αλλά διαφέρει στο σχήμα (είναι πιο μαζεμένο το 4100).
Επίσης κοστίζει και 60 Ευρώ λιγότερα (το firmware είναι κοινό και για τα δύο).

Υπάρχει καμιά άλλη διαφορά;

Reaction score
228
...μου άρεσε σαν σχήμα κύλινδρος. Κατά τα άλλα δεν πρέπει να έχουν διαφορές.

Reaction score
2
Καλησπερα
το pixmania-pro (http://www.pixmania-pro.com/) εχει το
DVICO TVIX M-4100SH με 320 GB USB 2.0 hard drive MediaPlayer 363 ευρω ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ + 16,90 EURO METAFORIKA
ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΕ ΦΠΑ 19,5% = 450 ΕΥΡΟ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ 320 EINAI MIA KALH TIMH

Reaction score
2
Επιπλεον ειδα στο pixmania-pro οτι μια υπηρεσια dropshipment (Το DropShipment είναι μια υπηρεσία αποστολής απευθείας στον τελικό πελάτη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσφέρετε όλα τα προϊόντα μας και εμείς αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία μέχρι και την αποστολή στον πελάτη σας. Η παράδοση εξασφαλίζεται από την Pixmania Pro δίχως διαφημιστικά, μάρκες ή οτιδήποτε θα μπορούσε να δείχνει ότι έρχεται από εμάς .)
με αποτελεσμα να υπαρχει ακομα μεγαλυτερη εκπτωση στον μεταπωλητη.
εαν καταφερουμε και πεισουμε τον Ανδρεα Κ. (απο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ) για το συγκεκριμενο μηχανημα μπορει να το παρουμε μεσω της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και σε καλυτερη τιμη....

Reaction score
1

Reaction score
0
Και κάτι άλλο όταν μπορέσεις. Ο εσωτερικός δίσκος φορμάρεται κατά NTFS, Fat32 ή κάτι δικό τους? Παίρνει μεγάλα αρχεία >4 Gb?

Reaction score
77
Απάντηση: Re: *.MKV support !

Παίρνεις το srt file το φορτώνεις στο SubtitleCreator --> Save As VobSub και τέλος. ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Μπορείς να δώσεις ακριβέστερες λεπτομέρειες;
Δοκίμασα το πρόγραμμα, δεν βρήκα save as vobsub....

Μάλλον δεν είδα κάτι;

Reaction score
0
Quote:
Originally Posted by flash
Ίσως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το dvico tvix M-4100SH. Υπάρχει διθυραμβικό άρθρο στο τεύχος Δεκεμβρίου του HiTech.
http://www.tvix.co.kr/Eng/products/4100sh.aspx

Κατι μου λεει οτι συντομα θα το βρισκεις και στο shop21 ...............

Reaction score
228
@N Kanellopoulos

Αφού ανοίξεις το srt file με το File-->"Open Text Subtitles"

πας κατευθείαν File-->Save VobSub as

και μόνο του θα σε ρωτήσει για τη γλώσσα του stream (θα πεταχτεί pop-up παραθυράκι). Επιλέγεις el Greek και τέλος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef