Moby Dick

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Υποθετω πως οι περισσοτεροι απο εσας εχετε διαβασει το "Μομπυ Ντικ" του Μελβιλ.
Για οσους δεν το εχετε διαβασει να πω εν περιληψει πως προκειται για μια αλληγορικη ιστορια οπου ενας ναυτικος(καπετανιος Αχαμπ) καταδιωκεται και καταδιωκει το πεπρωμενο του(η λευκη φαλαινα) και δεν βρισκει ησυχια μεχρι να το κατακτησει.Στο τελος βεβαια αυτη η μονομανια του θα τον οδηγησει στον θανατο αλλα αυτη ειναι μια αλλη ιστορια.:smoking:

Εκανα αυτη την εισαγωγη γιατι στην ουσια αυτο που θελω να μαθω ειναι τα αποκρυφα σας ονειρα, παντα βεβαια στον χωρο που εχει να κανει αυτη η κατηγορια.
Τα ονειρα αυτα δεν χρειαζεται να ειναι μονιμα οπως αυτα του καπετανιου Αχαμπ αλλα προσωρινα μια και η τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα ωστε καμμια λευκη φαλαινα δεν θα μπορουσε να μας φερει την "ευτυχια" για περισσοτερο απο 1-2 χρονια.

Προσοχη ομως!
Αυτο που θα πρεπει να λαβετε υποψην σας ειναι το "μετα" απο την κατακτηση του ονειρου(θα ησυχασει επιτελους η ψυχη σας?) αλλα και το τι θα γινει εαν οι λευκες φαλαινες αποδειχτουν δυνατοτερες απο εσας...:sad:

Reaction score
4
Eγω θα γούσταρα πολύ ένα Full HD προβολέα με φακό 2.35.1 !! Πραγματικη κινηματογραφικη εικονα!
Πιστευω πως εκει θα σταματαγα για πολλα χρονια και δεν θα αναζητουσα κατι αλλο.

Ας αλλαξω πλευρο τωρα γιατι πιαστηκα. :sleeping:

[FONT=&quot] [/FONT]

Reaction score
14
Βρέ ποιά ευτυχία μόμπυ Ντίκιδες και Αχμπέμπ φαλαινοθηρικά και το ρυμουλκό της Γιαγιάς Ντάκ, μου λές τώρα.... 2 χρόνια να βαστήξει η ευτυχία και η τεχνολογία??

Σε 1 μήνα που απέκτησα την δική μου λευκή φάλαινα... ανακοινώνεται η μάυρη φάλαινα που είναι πιό φωτεινή, πετάει το νεράκι της μακρύτερα και έχει και καλίτερα μάτια, μεγαλήτερη ουρά, είναι βαρύτερη, και όταν ανοίγει τα δόντια της σε κάνει να αισθάνεσαι βλάκας που πήγες με την ξαδέλφφη της που ήταν απλά LV μήνες νεώτερη!!!!

Μωρέ τέτοιο μόμπυ ντίκ θές...!!!

Reaction score
4
Βρέ ποιά ευτυχία μόμπυ Ντίκιδες και Αχμπέμπ φαλαινοθηρικά και το ρυμουλκό της Γιαγιάς Ντάκ, μου λές τώρα.... 2 χρόνια να βαστήξει η ευτυχία και η τεχνολογία??

Σε 1 μήνα που απέκτησα την δική μου λευκή φάλαινα... ανακοινώνεται η μάυρη φάλαινα που είναι πιό φωτεινή, πετάει το νεράκι της μακρύτερα και έχει και καλίτερα μάτια, μεγαλήτερη ουρά, είναι βαρύτερη, και όταν ανοίγει τα δόντια της σε κάνει να αισθάνεσαι βλάκας που πήγες με την ξαδέλφφη της που ήταν απλά LV μήνες νεώτερη!!!!

Μωρέ τέτοιο μόμπυ ντίκ θές...!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: χαχαχαχαχα !!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να ο δικος μου εφιαλτης

Διαβαστε και κλαψτε:

Equipment List
* Audio Components Buttkicker BKA1000-4A Amps (4)
* Buttkicker II Tactiles (8)
* Liberty THX Interconnection
* Mackie DF.6 Mixing Console
* Marantz DV-9500 THX SACD/DVD Player
* Marantz MA-6100 Monoblocks (2)
* Marantz SR-14EX THX AV Receiver
* Monster HTS-3600 MKII Power [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Conditioner[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR]
* Panamax MAX 4300-EX Power Conditioner
* Toshiba HD-XA2 [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]HD-DVD [/FONT][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Player[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR]
* Control Philips TSU-9600 WiFi Remote
* Speakers JBL MP418S Subwoofer w/ Crown Amps (2)
* Klipsch KA-1000-THX Subwoofer Amplifier
* [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Klipsch[/FONT][/FONT][/COLOR][/COLOR] KL-525-THX Monopole Rear Surrounds (2)
* Klipsch KS-525-THX Side Surrounds (4)
* Klipsch KL-650-THX LCRs (3)
* Klipsch KW-120-THX Subwoofers (2)
* Liberty THX Ultra 2 [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Speaker [/FONT][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Wire[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR]
* Sunfire Mark IV Subwoofer
* Video JVC DLA-RS1 Projector
* Stewart Filmscreen 150-Inch Studio Tek 130 THX Microperf

Βεβαια θα αλλαζα αρκετα απο τα παραπανω αλλα η ιδεα μενει...:crazy_1:

Reaction score
3
Απάντηση: Moby Dick

Μια και δεν βάζεις και τιμή, καταλαβαίνω ότι ούτε εσύ δεν την αντέχεις να την πεις....
Τώρα για τον δικό μου τον καημό είναι λίγο πιο σύνθετο από του Ανδρέα και πιό οικονομικό.
Να μπορέσω να απολαύσω μια ταινία που θα έχω φτιάξει εγώ σε 1080p ανάλυση με τη βοήθεια ενός home cinema, όχι ακριβό, αλλά προσιτό, αλλά χωρίς την ενοχλητική παρουσία της μουσικής του από πάνω μου γείτονα.
Ζητάω πολλά;

Reaction score
62
Να ο δικος μου εφιαλτης

Διαβαστε και κλαψτε:

Equipment List
* Audio Components Buttkicker BKA1000-4A Amps (4)
* Buttkicker II Tactiles (8)
* Liberty THX Interconnection
* Mackie DF.6 Mixing Console
* Marantz DV-9500 THX SACD/DVD Player
* Marantz MA-6100 Monoblocks (2)
* Marantz SR-14EX THX AV Receiver
* Monster HTS-3600 MKII Power [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Conditioner[/font][/font][/color][/color]
* Panamax MAX 4300-EX Power Conditioner
* Toshiba HD-XA2 [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]HD-DVD [/font][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Player[/font][/color][/font][/color][/color]
* Control Philips TSU-9600 WiFi Remote
* Speakers JBL MP418S Subwoofer w/ Crown Amps (2)
* Klipsch KA-1000-THX Subwoofer Amplifier
* [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Klipsch[/font][/font][/color][/color] KL-525-THX Monopole Rear Surrounds (2)
* Klipsch KS-525-THX Side Surrounds (4)
* Klipsch KL-650-THX LCRs (3)
* Klipsch KW-120-THX Subwoofers (2)
* Liberty THX Ultra 2 [COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Speaker [/font][COLOR=#0066cc! important][FONT='Lucida Grande', verdana, helvetica, sans-serif]Wire[/font][/color][/font][/color][/color]
* Sunfire Mark IV Subwoofer
* Video JVC DLA-RS1 Projector
* Stewart Filmscreen 150-Inch Studio Tek 130 THX Microperf

Βεβαια θα αλλαζα αρκετα απο τα παραπανω αλλα η ιδεα μενει...:crazy_1:

Εγώ Ανδρέα μου είμαι πιό ταπεινός. Και να μην είχε τις 2 πίσω θέσεις, δε θα με χάλαγε!!!!:crazy_1::crazy_1:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Moby Dick

Εμένα αυτό θα με κρατούσε 10 χρόνια, μετά δεν θα έβλεπα έτσι και αλλιώς!!

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος