ModWright KWA 150 Stereo Power Amplifier

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

My stance to date can be summarized as follows: No rain, no rainbow; no tubes, no tube magic. In view of the KWA 150, I’m willing to modify my position somewhat. It doesn’t quite fool me into mistaking it for a tube amp. But I can’t believe that I’m listening to a bipolar solid-state amp with suave mids and imaging magic. It’s hard for me to curb my enthusiasm in the presence of a sonic miracle. To my ears, the KWA 150 represents a smashing success, combining the musicality of tubes with the punch, power delivery, and bass reach of transistors. Factor in the performance and looks of this amp relative to its asking price and the result is a fantastic value. Kudos to ModWright for delivering the sonic goodies, while avoiding sticker shock. Buyer beware: Once auditioned, this amp is hard to walk away from.
Full review: avguide.com (TAS)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480
Απάντηση: ModWright KWA 150 Stereo Power Amplifier

Εντάξει είναι! Έχει τρύπες. Είπα κι εγώ...

Reaction score
70
Κάλε Κ.Κόγια έχει αλουμίνιο και μπλέ λαμπάκια.Έχει πάρει την έγκριση των hi-endάδων.Τι να τις κάνει τις τρύπες.:107:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480

Για να... αερίζεται (με το συμπάθειο κιόλας)... :114: :114:

Reaction score
70
Πάντως πέρα από την πλάκα είναι πολύ όμορφο μηχάνημα κατά την γνώμη μου.Άλλα έχει μερικά προβληματάκια.Κοιτάξτε τα καλωδιάκια που έχουν οι είσοδοι(RCA και XLR).Είναι σαν αυτά που έχουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.Λίγο πιο χοντρά δεν μπορούσαν να βάλουν.Έχει που έχει 6 χιλιάρικα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480

Καλά δεν είναι θέμα. Και οι Electrocompaniet τα ίδια έχουν. Και είναι και σωστά βαλμένα. Πάντως, καλό θα ήταν να είχε εκεί ένα πλακετάκι...

Reaction score
70
Όντως και γω το πλακετάκι σκέφτηκα.Να ήταν κολλημένες οι είσοδοι πάνω στο πλακετάκι και από εκεί με υποδοχές να πήγαιναν όπου είναι να πάνε.Στην Ελλάδα υπάρχει αντιπρόσωπος?Ετσι από περιέργια ρωτάω.Διότι αυτά τα μηχανήματα δεν τα βλέπω πολύ συχνά.

Reaction score
10
Απάντηση: Re: ModWright KWA 150 Stereo Power Amplifier

Πάντως πέρα από την πλάκα είναι πολύ όμορφο μηχάνημα κατά την γνώμη μου.Άλλα έχει μερικά προβληματάκια.Κοιτάξτε τα καλωδιάκια που έχουν οι είσοδοι(RCA και XLR).Είναι σαν αυτά που έχουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.Λίγο πιο χοντρά δεν μπορούσαν να βάλουν.Έχει που έχει 6 χιλιάρικα.
Το ότι κάνουν την κλασική απάτη όπου στο XLR χρησιμοποιούν μόνο
τα HOT & GROUND, οπότε δεν είναι balanced η συνδεσμολογία, δεν σας πειράζει...

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ακούν και διαφόρα από τα XLR...

Αλλά το πάχος είναι το πρόβλημα με τόσα ampere που θα περάσουν από εκεί...

Reaction score
0
Όντως και γω το πλακετάκι σκέφτηκα.Να ήταν κολλημένες οι είσοδοι πάνω στο πλακετάκι και από εκεί με υποδοχές να πήγαιναν όπου είναι να πάνε.Στην Ελλάδα υπάρχει αντιπρόσωπος?Ετσι από περιέργια ρωτάω.Διότι αυτά τα μηχανήματα δεν τα βλέπω πολύ συχνά.
Eιναι rapsody audio αν δεν κανω λαθος

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: ModWright KWA 150 Stereo Power Amplifier

Το ότι κάνουν την κλασική απάτη όπου στο XLR χρησιμοποιούν μόνο
τα HOT & GROUND, οπότε δεν είναι balanced η συνδεσμολογία, δεν σας πειράζει...

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ακούν και διαφόρα από τα XLR...

Αλλά το πάχος είναι το πρόβλημα με τόσα ampere που θα περάσουν από εκεί...
Ναι όντως το παρατήρησα και γω άλλα λέω δεν μπορεί,δεν θα είδα καλά.Μάλλον έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα κλασσική ψευτοbalanced σύνδεση .

Υ.Γ πάντως εγώ την παρατήρηση μου την έκανα γενικά για τις συνδέσεις.Και στο RCA να δείτε δεν είναι καλύτερη λύση όπως τα έχουν τα καλώδια έτσι χύμα.Δεν ξέρω μου δείχνει πολύ φθηνοδουλειά σε αυτό το σημείο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.510

δε τα έχουν "χύμα", μια χαρά πλεξουδωμένα είναι.

Reaction score
70
Εντάξει δε λέω άλλα εμένα μου αρέσει ποιο πολύ αυτό που βλέπω στον παρακάτω προενισχυτή της ΒΑΤ.Τέσπα.Μόνο εγώ θα λέω τα αρνητικά.Ας πει και κανένας άλλος,αν έχει βέβαια...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Λοιπον ετσι για την κουβεντα.....δεν ξερω για τις γρυλλιες,τα λαμπακια και τις τρυπες τις αεριζομενες που λετε αλλα σας λεω με πασα ειλικρινια οτι ο συγκεκριμενος τελικος βρεθηκε στο κονακι μοιυ για 15 μερες και αν πω οτι επαιξε παπαδες θα ειναι λιγο!!!!!!!
ενας απο τους ποιο μουσικους τελικους με απιστευτα χτυπηματα και κοντρολ στα χαμηλα,με μια μεσαια πραγματικα σαγηνευτικη γεματη μελωδια και ανθρωπια και ολα τα λεφτα οι μεταξενιες του υψηλες!!!!!!!!!!
Απο τα ελαχιστα στην ζωη μου μηχανακια που πραγματικα μου ελλειψε που πηρε τον δρομο για τον αντιπροσωπο!!!!!!!!
Μα τον Χριστο οποτε μπορεσετε και γουσταρετε.....ακουστετον και δεν θα χασετε.....και ξερετε τι θα πειτε?????ρε ποιος τις γ@μει τις γρυλλιες!!!!!!!!!!!!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480

Μμμ, 5995 ντάλλαρς. Να υποθέσω ότι εδώ έχει κάπου 7000 ευρώ, ε;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.981
Members
38.631
Νεότερο μέλος