Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)
Σίγουρα δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχες σπίτι σου + έχω σπίτι μου, ούτε μετράνε όπως τα stock NC1200 που δίνει στους OEM.
Να, ας πούμε σε σχέση με το πρόσωπό μου δίνω σημασία μόνο στην άποπση ανθρώπων που:
Α) με γνωρίζουν αρκετά καλά για να με κρίνουν και...
Β) Είναι άξιοι να με κρίνουν.
Στο (Β) αφήνω ένα ερωτηματικό, αλλά το (Α) δεν παίζει σίγουρα στην περίπτωσή σου.
Άρα, ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και τα θέματά μου, αλλά:
....τζίφος!
Αν ακολουθήσεις κι εσύ την τακτική μου, δε θα θίγεσαι τόσο εύκολα και δε θα γράφεις κατεβατά χωρίς λόγο - άρα θα μπορείς να επενδύσεις το χρόνο σου αλλού (εκτός αν μου πεις πως ό,τι πιο εποικοδομητικό μπορείς να κάνεις είναι να ασχολείσαι με τα πρόβληματά μου, οπότε το ψάχνουμε διαφορετικά).
Επίσης αν γράφεις και πιο προσεκτικά, θα μπορείς να εστιάζεις στο τι γράφει ο άλλος και δε θα χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το πώς το γράφει. Πολλά "αν", I know...
Αλλά έτσι θα γυρίσουμε εντός θέματος και θα μας λύσεις (μεταξύ άλλων) και την απορία για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έβγαλες για τελεστικούς και λοιπές "μπούρδες" της Mola-Mola.
Κeep (t)rolling baby!
Τα Mola-Mola είναι τα NC1200 με το διακριτό των NC400 (+ κάποια άλλα tweaks).Αφου τα μικρά μετράνε καλυτερα,
δεν είσαι των μετρήσεων;
Και μην μου πεις για watt γιατι σε πολυενισχυση και με τα μικρα καλα είσαι.
Είδες τι έβαλε στα γκριμ
Σίγουρα δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχες σπίτι σου + έχω σπίτι μου, ούτε μετράνε όπως τα stock NC1200 που δίνει στους OEM.
Επειδή ακριβώς μου λείπουν πολλά πράγματα και η ζωή είναι μικρή, επενδύω τον χρόνο μου πολύ προσεκτικά.Και μια και σήμερα είμαι σε danas mode, κωστάκη ΦΟΥ, πολλά από αυτά που λες είναι σωστά.
Το πρόβλημά σου είναι ότι νομίζεις ότι έχεις πιάσει τον ταύρο απ’ τα κέρατα. Απαντάς μόνο όταν θέλεις να το παίξεις έξυπνος και στερείσαι συναισθηματικής νοημοσύνης.
Να, ας πούμε σε σχέση με το πρόσωπό μου δίνω σημασία μόνο στην άποπση ανθρώπων που:
Α) με γνωρίζουν αρκετά καλά για να με κρίνουν και...
Β) Είναι άξιοι να με κρίνουν.
Στο (Β) αφήνω ένα ερωτηματικό, αλλά το (Α) δεν παίζει σίγουρα στην περίπτωσή σου.
Άρα, ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και τα θέματά μου, αλλά:

....τζίφος!
Αν ακολουθήσεις κι εσύ την τακτική μου, δε θα θίγεσαι τόσο εύκολα και δε θα γράφεις κατεβατά χωρίς λόγο - άρα θα μπορείς να επενδύσεις το χρόνο σου αλλού (εκτός αν μου πεις πως ό,τι πιο εποικοδομητικό μπορείς να κάνεις είναι να ασχολείσαι με τα πρόβληματά μου, οπότε το ψάχνουμε διαφορετικά).
Επίσης αν γράφεις και πιο προσεκτικά, θα μπορείς να εστιάζεις στο τι γράφει ο άλλος και δε θα χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το πώς το γράφει. Πολλά "αν", I know...
Αλλά έτσι θα γυρίσουμε εντός θέματος και θα μας λύσεις (μεταξύ άλλων) και την απορία για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έβγαλες για τελεστικούς και λοιπές "μπούρδες" της Mola-Mola.
Κeep (t)rolling baby!