Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

Αφου τα μικρά μετράνε καλυτερα,
δεν είσαι των μετρήσεων;
Και μην μου πεις για watt γιατι σε πολυενισχυση και με τα μικρα καλα είσαι.
Είδες τι έβαλε στα γκριμ
Τα Mola-Mola είναι τα NC1200 με το διακριτό των NC400 (+ κάποια άλλα tweaks).
Σίγουρα δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχες σπίτι σου + έχω σπίτι μου, ούτε μετράνε όπως τα stock NC1200 που δίνει στους OEM.

Και μια και σήμερα είμαι σε danas mode, κωστάκη ΦΟΥ, πολλά από αυτά που λες είναι σωστά.

Το πρόβλημά σου είναι ότι νομίζεις ότι έχεις πιάσει τον ταύρο απ’ τα κέρατα. Απαντάς μόνο όταν θέλεις να το παίξεις έξυπνος και στερείσαι συναισθηματικής νοημοσύνης.
Επειδή ακριβώς μου λείπουν πολλά πράγματα και η ζωή είναι μικρή, επενδύω τον χρόνο μου πολύ προσεκτικά.
Να, ας πούμε σε σχέση με το πρόσωπό μου δίνω σημασία μόνο στην άποπση ανθρώπων που:
Α) με γνωρίζουν αρκετά καλά για να με κρίνουν και...
Β) Είναι άξιοι να με κρίνουν.

Στο (Β) αφήνω ένα ερωτηματικό, αλλά το (Α) δεν παίζει σίγουρα στην περίπτωσή σου.
Άρα, ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και τα θέματά μου, αλλά:

....τζίφος!

Αν ακολουθήσεις κι εσύ την τακτική μου, δε θα θίγεσαι τόσο εύκολα και δε θα γράφεις κατεβατά χωρίς λόγο - άρα θα μπορείς να επενδύσεις το χρόνο σου αλλού (εκτός αν μου πεις πως ό,τι πιο εποικοδομητικό μπορείς να κάνεις είναι να ασχολείσαι με τα πρόβληματά μου, οπότε το ψάχνουμε διαφορετικά).
Επίσης αν γράφεις και πιο προσεκτικά, θα μπορείς να εστιάζεις στο τι γράφει ο άλλος και δε θα χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το πώς το γράφει. Πολλά "αν", I know...

Αλλά έτσι θα γυρίσουμε εντός θέματος και θα μας λύσεις (μεταξύ άλλων) και την απορία για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που έβγαλες για τελεστικούς και λοιπές "μπούρδες" της Mola-Mola.
Κeep (t)rolling baby! :beach:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

Επειδή τα Mola-Mola έχουν τιμή ούλτρα χαλιεντάδικη... λέω να μείνω με τα δικά μου ως έχω.... δηλαδή τα Fola-Fola
Παρτυ Bunga bunga!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Mola...Lola!

Something anal is imminent.
Φαίνεται πως εκτός από τις "Τεχνικές Εκδόσεις",ούτε και οι...καλλιτεχνικές θα μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο...

[youtube]Ixqbc7X2NQY[/youtube]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

Στο LS1 έχουν "ανοικτά" encore αν καταλαβαίνεις τι εννοώ όχι κάποιο συγκεκριμμένο μοντέλο του εμπορίου
γι΄αυτο στο πι-ντι-εφ βλεπεις να προσυπογραφει κι ο μπρουνος.

δυστυχως, τα πι-ντι-εφ θελουν πολυ προσοχη στα ..."σημεια"!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

Και εμένα η τιμή τους μου φαίνεται τσιμπημένη.
οχι απλα "τσιμπημενη", ισα ισα, πανακριβα τα πουλαν, θα μπορουσε ανετως να ειναι στο 1/3 της τιμης.

τουλαχιστον ξερεις τι σου πουλανε. διοτι, δε πουλανε ακριβους χαλιενταδικους πυκνωτες, ουτε μετασχηματιστες 15-κιλους μεσα σε λαμαρινα γυαλισμενη κλεισμενους. Πουλανε γνωση, πραγματικα πρωτοποριακη ερευνα, εργατοωρες κορυφαιων μηχανικων, κι οχι κινεζων.

στα τυπικα μηχανηματα αυτου του κοστολογιου, και γω ακομα, ανοιγοντας τα ξερω τι μπορω να κανω για να τα βελτιωσω. Ποσο μαλλον ανθρωποι που ασχολουνται κι εχουν σπουδασει το αντικειμενο, βλεπε κουφος, ζαπ, κλπ κλπ κλπ. Αντιθετως, ανοιγοντας το μολα μολα, ολοι μας το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να το βγαλουμε φωτο με το ι-τετχιο μας, σα τους πιθηκους στην γνωστη ταινια του κιουμπρικ...

λαιφ σακς....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

οχι απλα "τσιμπημενη", ισα ισα, πανακριβα τα πουλαν, θα μπορουσε ανετως να ειναι στο 1/3 της τιμης.
Nαι,αλλά δεν θα έκαναν καρίερα.
Προσοχή,όχι πωλήσεις,καριέρα..

Και όντως μάλλον δεν το έχει το εμπορικό κομμάτι σε αυτή την πίτα ο Μπρούνος,όπως μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ο vet,θυμίζοντας τον μπαρμπα Λιπινσκι.

Y

Yiannis_B

Guest

...τουλαχιστον ξερεις τι σου πουλανε. διοτι, δε πουλανε ακριβους χαλιενταδικους πυκνωτες, ουτε μετασχηματιστες 15-κιλους μεσα σε λαμαρινα γυαλισμενη κλεισμενους. Πουλανε γνωση, πραγματικα πρωτοποριακη ερευνα, εργατοωρες κορυφαιων μηχανικων, κι οχι κινεζων.

λαιφ σακς....
Fast forward to December 2012; as we plan on using the Vivd G3 Giyas with the Mola Mola amps at CES, we shipped these to GTT for the critical listening session. I spent the past few days in Long Valley, NJ, at GTT Audio, with Bill Parish (GTT) Joe Kubala (Kubala-Sosna), and Bruno Putzeys (Mola Mola) putting some finishing touches to the Mola Mola prototypes. Bruno Putzeys flew in from the Netherlands and made six revisions to the amplifiers while we listened to Stevie Ray Vaughan’s cover version of “Little Wing” and Gianluigi Trovesi’s “Animali in Marcia.” Capacitors were changed out in the power supply as well as in the input stage. Only once did we feel that a step backwards had been made, otherwise, resolution was enhanced, the soundstage grew, along with localization of instruments became better defined. The internal cabling was first upgraded from regular copper wire to silver over copper wire in a teflon sleeve. Then we tried Kubala-Sosna’s four cores of 14 gauge; this was the last revision and we were stunned with how open and expansive the sound became
:cool:

http://www.thehighernote.com/blog/2012/12/20/mola-mola-caused-a-buzz-in-munich/

Reaction score
8.905

Για καθίστε ρε παίδες για να καταλάβω (εγώ ο άσχετος) τι συμβαίνει εδώ πέρα. Εάν στα Mola-Mola η στα LS1 η στα ΟΕΜ κλπ... μιλάμε για “ανοιχτά” / “διαφορετικά” κλπ. δηλαδή ο Μάνος, ο Βλάσης και λοιποί κάτοχοι των 400... τι έχουν πάρει "κουτσουρεμένα" ηχητικά....? Μήπως τα αστειάκια του Μπρούνο... κρύβουν / σκεπάζουν κάτι άλλο... Μήπως το ρητό ότι πληρώνεις παίρνεις τελικά....:whistling:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αποκλειεται, ο Μπρουνο δεν κανει τετοια, το λεει και ο φιλος του που γραφει και εδω και μεγαλωσαν μαζι, ειναι ο μοναδικος τιμιος χαιφαι βιοτεχνης στον κοσμο ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.257

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Re: Απάντηση: Re: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

mprouno kai mola mola..xese psila kai agnanteve oute mpataries den tha agwraza apo afton...
poso malon enisxytes
Με αυτό το όμορφο και πλήρες επιχειρημάτων post, πείσθηκα.
Δεν θα ψωνίσω τίποτε απ' αυτόν!

:biggrin:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Mola - Mola! (...από τα κορίτσια της Hypex)

mprouno kai mola mola..xese psila kai agnanteve oute mpataries den tha agwraza apo afton...
poso malon enisxytes
Ego agorasi mola mola kai ncore pathei ncoriasi kai psoriasi. Peirazei?

Coyias sent from delamostre's kavourdistiri using patata talk

Reaction score
29.746

Peta kamia patata pros ta edw, giati xemeina. Tis petaxa oles ston abcd proxtes.

Reaction score
14.907

sygnwmh gia thn grafh...apla exwteriko eimai ...oso gia ton mprouno plaka kanw eipa na sas anevasw thn piesh ligo..alla re paidia diavasa ligo to thema kai epatha plaka.. pws arpazestai etsi? pw pwwwwww kokalo emeina..

Reaction score
1.815

sygnwmh gia thn grafh...apla exwteriko eimai ...oso gia ton mprouno plaka kanw eipa na sas anevasw thn piesh ligo..alla re paidia diavasa ligo to thema kai epatha plaka.. pws arpazestai etsi? pw pwwwwww kokalo emeina..
Eegw eimai eswteriki, alla simera pira eksodo gia tsipoura.

Coyias sent from delamostre's kavourdistiri using bunga-karabaloubounga talk

Reaction score
14.907

aaaaa kai kati teleutaio na mhn sas zalizw me ta greeklish...agglia menw an xreiasteite tipota apo edw h kapoia agora metaxirismenou...efxaristws na koitaxw h na kanw kapoion elegxo..prhn probeite se authn..kalh synexeia kai kalo sas vrady..

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.257

Vre seis...:smile:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt