Monitor Audio Gold 50 6G με Rotel a11 mkii

Reaction score
9
Καλημέρα
Έχω τον Rotel a11 mkii με τα b&W 302dm και βρήκα σε πολύ καλή τιμή (50%) τα Monitor Audio Gold 50 6G .Δεν τα έχω ακούσει ούτε υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω . Έχει κάνεις άποψη ? Τα έχει ακούσει ? θα τα σηκώσει ο rotel ? Ο χώρος είναι μεγάλος αλλά η θέση ακρόασης είναι κοντά και ακούω σε σχετικα χαμηλή ένταση κλασική και jazz

Reaction score
2.630
Καλημέρα
Έχω τον Rotel a11 mkii με τα b&W 302dm και βρήκα σε πολύ καλή τιμή (50%) τα Monitor Audio Gold 50 6G .Δεν τα έχω ακούσει ούτε υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω . Έχει κάνεις άποψη ? Τα έχει ακούσει ? θα τα σηκώσει ο rotel ? Ο χώρος είναι μεγάλος αλλά η θέση ακρόασης είναι κοντά και ακούω σε σχετικα χαμηλή ένταση κλασική και jazz
Ο ενισχυτης σου ειναι 2Χ50W στα 8ωμ, και περιπου 2Χ60W στα 4ωμ. Τα Monitor Audio (που δεν τα εχω ακουσει) ειναι 4ωμα, εχουν μολις 85db/2.83V/m ευαισθησια (82db/W/m) και αν ακολουθουν την παραδοση της Monitor Audio θα ελεγα οτι προκειται για ηχεια που απαιτουν καλο και στιβαρο ενισχυτη με σοβαρα αποθεματα ισχυος. Προσωπικα δεν θα επελεγα εναν τετοιο συνδυασμο αλλα αφου η θεση ακροασης ειναι κοντα και ακους σε χαμηλες εντασεις, ισως να μην εχεις προβλημα.
Παλι προσωπικη αποψη, αλλα δεν τρεφω ιδιεταιρη εκτιμιση σε ηχεια που χρησημοποιουν AMT τουιτερ (ΟΚ, η MA το λεει MPD αλλα πρακτικα ειναι ιδιο με τα ΑΜΤ) γιατι παρ ολο που η αποδοση τους στις υψηλες συχνοτητες ειναι εξαιρετικη, τα περισσοτερα απο αυτα αδυνατουν να παιξουν οσο χαμηλα χρειαζεται προκειμενου να μπορει να επιτευχθει μια ομαλη μεταβαση απο το γουφερ στο τουιτερ και συνηθως εμφανιζουν προβληματικη κατευθυντικοτητα στο σημειο κρος που με τη σειρα της κανει απροβλεπτη την συμπεριφορα τους αναλογα τον χωρο που θα τοποθετηθουν. Ολα τα παραπανω με καθε επιφυλλαξη μια που δεν προκειται για δεδομενα αλλα για γενικευμενη θεωρια. Δυστυχως δεν εχω δει καποιο review με μετρησεις που να δειχνει αν ισχυει κατι τετοιο.

Ωστοσο στην περιπτωση σου ακομα κι αν ισχυει η θεωρια, παλι ενδεχεται να μην ειναι προβλημα αυτο λογω της κοντινης θεσης ακροασης και των χαμηλων εντασεων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.533
Members
38.712
Νεότερο μέλος
spiros & zita