MONITOR AUDIO GS-20 GOLD SERIES

Reaction score
2.429
Πωλουνται τα παραπανω ηχεια τα οποια πηρα ανταλλαγη απο το μελος avsitekostas.
Εδω και η αγγελια του
http://www.avsite.gr/forum/threads/monitor-audio-gs-20-gold-series.140174/
Ειναι πραγματικα σε κατασταση βιτρινας,αψογα με πληρεις συσκευασιες και τολμω να πω οτι ειναι ακομα σφιχτα τα ηχεια,σχεδον αστρωτα.
Εδω με λιγο καλυτερη τιμουλα στα 1000 ευρω για απολυτου μετρητοις.
Τιμη για ανταλλαγη στα 1300 ευρω για να ειμαστε δικαιοι και ειμαι ανοιχτος σε προτασεις για ηχειο δαπεδου η βασης αναλογα την περιπτωση.
Τηλ.επικοινωνιας 6945260552

Last edited:

Reaction score
8
Καλησπέρα και συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ''για να ειμαστε δικαιοι'' δεν το κατάλαβα.
Δηλαδή εαν σου δώσω για ανταλλαγή ηχεία που κάνουν 250€ θα πρέπει να σου δώσω και 1050€ μετρητά????????

Reaction score
2.429
Καλησπέρα και συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ''για να ειμαστε δικαιοι'' δεν το κατάλαβα.
Δηλαδή εαν σου δώσω για ανταλλαγή ηχεία που κάνουν 250€ θα πρέπει να σου δώσω και 1050€ μετρητά????????
Αυτο που εννοω και πιστεω οτι γινεται κατανοητο απο τα γραφομενα μου ειναι το εξης.Ο προηγουμενος ιδιοκτητης λιγες ημερες πριν ειχε τιμη στα 1250 και στα 1100.Εγω εδω τα εβαλα στα 1000 ευρω επειδη ομως με ενδιαφερει ενα αντιστοιχης αξιας ηχειο η τιμη ανταλλαγης ειναι στα 1300,δεν νομιζω οτι γραφω πουθενα οτι με ενδιαφερει ενα ηχειο των 250 ευρω και τα υπολοιπα μετρητα.Παρεμπιπτοντως η τιμη του ηχειου ηταν στα 2200 ευρω απλα το αναφερω για να καταλαβεις οτι πωλειται ενα ηχειο αριστο σαν καινουργιο κατω απ το 50% της αρχικης τιμης του και σε προκειμενη ανταλλαγη στο 60%.
Παρακαλω για οποιαδηποτε απορια με πμ για να μην γινεται "up" της αγγελιας ασκοπα.

Reaction score
56
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Reaction score
2.429
Διαθεσιμα τωρα στα 900 ευρω τιμη μετρητοις.Ισχυουνε και προτασεις ανταλλαγης.

Λογω αλλαγης πλευσης δεκτες προτασεις ανταλλαγης με ολοκληρωμενο η τελικο ενισχυτη (λαμπα η τρανσιστορ) συν μετρητα.

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.429
Παρακαλω να κλεισει τα ηχεια πωληθηκαν.Ευχαριστω το avsite για τη φιλοξενια.
Θωμα καλες ακροασεις!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members